-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!



mandag 30. november 2009

Lystid

Nå i 'mørketiden' er det ikke noe som er koseligere enn levende lys.



Den første gangen vi var med på lysfesten ved Lille Lungegårdsvannet var jeg helt forferdet over at alle kunne vandre rundt med levende fakler (og paraply!) i et virvar av tusenvis av barn og voksne midt i sentrum. Nå har jeg liksom blitt 'vant til' det, og det går jo alltid bra.

Nå på lørdag troppet vi opp (uten paraply, jippi!) og ungene fikk lysstaver. Vi sang julesanger, hørte på nydelig musikk fra Ole Edvard Antonsen (fikk frysninger nedover ryggen...) og Nordic Tenors, og vi syntes alle at Marit Voldsæter er fryktelig morsom. Prikken over i'en var nok da min datter fikk autograf og ble tatt bilde sammen med Ole Edvard Antonsen. Og for en utrolig koselig fyr han er.











 






På søndag var det duket for tenning av det første adventslyset. Problemet var bare at vi ikke kunne finne adventsstaken. Sikkert en velkjent situasjon, men i fjor var jeg faktisk veldig flink og merket alle kassene med julepynt slik at vi lett kunne finne frem til det vi vil ha i år. Da hadde det også vært veldig greit om vi hadde plassert alle kassene litt lett tilgjengelig slik at vi slapp å omorganisere hele boden for å finne adventsstaken før frokost...

Etter en time inne i boden, og mens sulten slet i oss, måtte vi kapitulere. Etter frokost fant jeg denne hjerteboksen i filt som jeg kjøpte på Jysk en gang, limte på et rosa pompom bånd som jeg sprettet av en gammel gardin, fyllte den med dekorasjonsstein, og vips, så hadde vi en brannfarlig adventsstake.

Ha en koselig adventstid!

Hilsen Sølvi
Related Posts with Thumbnails