-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!



søndag 6. desember 2009

Vitrineskap make-over










Da mannen min og jeg giftet oss 13 år siden, kjøpte vi et billig vitrineskap på Ikea. Vi trengte et skap der vi kunne plassere serviset som vi fikk til bryllupet vårt. Det gikk ikke mange årene før vi ble ganske lei dette skapet, og heller ikke mange årene før furu var helt 'ut'. Men av en eller annen grunn fikk skapet være med på alle flyttelass i årene som kom, og nå har det stått på kjøkkenet vårt i tre år og ventet på noe...

Nå pryder skapet gangen vår og jeg har fyllt det med stoffer, symaskin og andre sysaker.

Først hadde jeg tenkt å male det rødt, så ble jeg veldig inspirert av en lilla kommode jeg så hos Marthe på bloggen hennes Thinktank, men så bestemte jeg meg for en slags blank turkis farge. Jeg malte innsiden lys lilla og så trekte jeg hyllene med voksduk.
Men nå er det snart jul, så da må jeg konsentrere meg om julepynten. Puten som jeg holder på å hekle har tatt en liten pause, og nå holder jeg på å hekle kremmerhus. Som dere ser så er jeg helt håpløs på bilder, og har ikke forstått hvordan jeg kan sette inn bildene der jeg vil, dvs. mellom teksten, men regner med at jeg lærer dette underveis.


Ha en fin uke!
Hilsen Sølvi
Related Posts with Thumbnails