-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!



mandag 30. mai 2011

Gave til konfirmanten

Tusen takk for alle fine kommentarer på forrige innlegg. Det varmet, det skal dere vite. Hjertelig takk.

Datteren til en venninne ble konfirmert den 15 mai, og i den anledning bestillte jeg et sølvsmykke på Epla. Jeg har jo lovet å bare gi håndlagde gaver i år ;-) Her fant jeg noen fine smykker. Join Hands bidrar med hjelp til bl.a. Oslo Krisesenter.

Kortet ble seende sånn ut.


Ellers har vi hatt en veldig fin helg i Stavanger, der vi bl.a. møtte en vennefamilie fra England som er på cruise. På lørdag ankom Queen Mary 2 byen og de fikk nøyaktig 8 timer til å utforske gatene.


Tenk å ha ett sånt stort skip parkert i bakhagen!



På bildene er ikke været så aller værst, men faktum var at det høljregnet mesteparten av dagen så den ble tilbrakt på Oljemuseet der ungene storkoste seg med å trykke på knapper, og på Sjøhuset Skagen med god mat og drikke.

Her i Bergen er solen OMSIDER begynt å titte frem, så da håper jeg på noen fine dager fremover.
Ønsker dere alle en riktig fin uke :-)

fredag 27. mai 2011

Hva skal jeg si?

Det har vært stille på bloggen min de siste ukene. En pause for å gi litt ekstra oppmerksomhet til de som jeg holder kjærest. Jeg har vært litt i 'tenkeboksen' i forhold til hvor privat/åpen jeg vil være på bloggen også, men magefølelsen sier meg (som alltid) å bare være seg selv, verken mer eller mindre.


Nydelige tulipaner ved Nidarosdomen.

Jeg har vært i Trondheim for å være med mamma som har tatt en stor operasjon på St Olavs Hospitalet. Mamma er heldigvis en sprek dame, så jeg vet at dette kommer til å gå bra. Men det har vært tøffe dager.
I tillegg måtte pappa ta en hasteoperasjon i ryggen noen dager etter, og er det ikke ofte sånn at alt skjer på en gang?


Greit å ha noe å henge fingrene i når man sitter å venter på sykehuset. Ullteppet mitt har blitt MYE større i løpet av de siste ukene.

Når man først er i en sånn situasjon, så er ikke Trondheim værste stedet å tilbringe noen uker på :-) Det er år og dag siden jeg har vært her, men jeg kjente meg godt igjen og ble ordentlig glad i byen. Ikke så vanskelig i grunnen, med så mange blide og koselige folk rundt seg. Sykepleierene på St Olavs var noen engler, får nesten tårer i øynene når jeg tenker på hvor snille og omtenksomme de var hele tiden. De fortjener en stor, stor klem alle sammen :-)

På selve operasjonsdagen var det umulig å få gjort noe som helst (hadde jobben med i vesken) så da tilbrakte jeg dagen i byen. Ikke noe å si på shoppingmulighetene i denne byen. Herlige butikker og blid og hyggelig betjening over alt.


På Fretex fant jeg dette flotte vatteppet. Men med en prislapp på 269,- var jeg innom både to og tre  ganger før jeg bestemte meg for å kjøpe. Da det fortsatt lå der etter tredje besøket forstod jeg at det måtte bli mitt. I en annen situasjon, i et annet humør, hadde jeg nok bare lagt det ligge. Men nå er jeg glad det befinner seg i mitt hus ;-) 


Søstrene Grene hadde nok fortjent et eget innlegg. Fikk litt Ikea-følelse, når man plukker med seg både det ene og det andre fordi det er så billig, og så kommer man hjem og lurer på om man virkelig trengte så mange sugerør, melaminskjeer, perler osv. Fint papir hadde de i alle fall, og dette rosa med store grønne blader og hvite blomster fallt jeg pladask for.

Jeg var så heldig å få møte verdens koseligste bloggedame også, men mer om dette senere ;-)


Det går sakte men sikkert fremover med kjøkkenet...

Vi har valgt å sette inn to gamle vinduer mellom kjøkken og gang og mellom kjøkken og kontor, for å slippe mer lys til. Var så heldig å finne to perfekte gamle vindu på finn.no, men før de settes inn må de skrapes og pusses litt.


Lengter etter fiks ferdig kjøkken nå, men det blir nok en stund til jeg kan vise dere det endelige resultatet.

Kjære bloggevenner, hjertelig takk for koselige kommentarer i det siste, og beklager mangelen på aktivitet her i bloggeland. Ønsker dere alle en riktig fin og koselig helg, og så blogges vi igjen.

Klem fra meg :-)

tirsdag 10. mai 2011

Endelig

er hyllen fra Ruth66 her! "Endelig" fordi jeg har ønsket meg denne så lenge, ikke fordi det har tatt lang tid å bestille. Snarere tvert imot. Ruth66 er super kjappe, og har fantastisk kundeservice. Jeg anbefaler :-)



Har ikke åpnet pakken ennå, må gle meg enda litt først, og dessuten så er ikke veggen den skal henge på ferdig ennå.


Kanskje noen av dere husker at en gang i fjor så spurte NIB om hva vi ønsket oss, om vi fikk velge fra øverste hylle? Da var denne hyllen på ønskelisten, og nå er den her, dog i en mindre utgave (får ikke plass til den største hyllen da vi måtte velge en 90 cm ventilatorhette til samme veggen).

Under ombyggingen av kjøkkenet har jeg laget et lite provisorisk hjørne med ting vi bruker i det daglige (den er ikke komplett) av Hyllis-hyllen fra Ikea, og da ser jeg at en stålhylle kommer til å passe veldig fint på en murvegg.


Men orker vi alt arbeidet med å preparere en slik vegg? Blir sliten bare ved tanken, jeg...

Ha en fin dag videre :-)

tirsdag 3. mai 2011

Glimt fra hobbyrommet

Nå når vi holder på å bygge om kjøkkenet, har vi revet noen vegger som igjen gjør det lysere på hobbyrommet/kontoret, så pass lyst at jeg endelig har fått tatt noen bilder av et lite hjørne her inne som jeg bruker til oppbevaring av papirrullene mine.


Blomstereng-bosspannet fikk jeg av en venninne til bursdagen min en gang på 80-tallet.


Skuffeseksjonen er kjøpt hos Clas Ohlson (tror de har sånne ennå), og kortholderen hos Nettpynt, som forresten utøver verdens beste kundeservice, har jeg erfart.


Brettholder fant jeg på loppis i høst, og denne ideen fikk jeg fra kreative Marianne.


For de spesielt interesserte, så legger jeg ved et bilde av kjøkkenet, uten vegger.


Mannen står på og bygger i helgene og etter jobb, og kjøkkeninnredningen er bestillt.

Ha en flott uke videre, folkens!
Related Posts with Thumbnails