-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!



onsdag 18. juli 2012

Mini make-over på jenterommet



Den største søsteren i huset har fått en liten make-over på rommet sitt. Greit å ha noe å sysle med når alle venninnene er på ferie og sol, varme og badevær glimrer med sitt fravær. 
Sammen har vi tapetsert skuffene på skrivepulten hennes. Skrivepulten stod på rommet mitt da jeg var liten, og jeg har derfor ikke hjerte til å male den om. Skuffene var mørkebrune før, og nå har de fått en liten RetroVilla tapetrest på seg.


Magnettavlen har vi limt stoff på. Både tavlen og stoffet er fra Ikea.
Og så har vi malt den ene siden av bokhyllen med tavlemaling. Greit å få brukt opp litt rester av den malingen også.


Koppene med penner lagde vi for mange år siden. Av hermetikkbokser, fotografier skrevet ut på vanlig papir, decoupagelim og bånd.

Og så har vi skrudd opp en stang bak døren, til kjoler, vesker og slikt. 

Dette er småtterier som vi har gått og snakket om lenge, og det hele var gjort på noen timer (pluss tørketid på tavlemalingen, 3 strøk med ca 12 timer mellom hvert strøk).

I tillegg har jeg malt gamle furulister både langs taket og rundt dører i kjellerstuen. Kjedelige greier som jeg har gruet meg til å gjøre, men som ble ferdig i løpet av noen dager. Herlig!!

Nå venter tekoppen og Knausgård (har endelig begynt å lese 'Min kamp').

Fortsatt god sommer! Klem fra meg :-)

søndag 15. juli 2012

Ferielopper






Det er ekstra kjekt med ferie når man har noe fint å pakke ut når man kommer hjem. Det forlenger ferien på en måte, syns jeg. Denne gangen fikk jeg anledning til å stikke innom noen bruktbutikker på veien. Jeg fant ikke så mye, jeg er jo alltid på leting etter ekstra deler til Stavangerflint serviset mitt, men istedet fant jeg åtte asjetter i et annet Stavangerflint mønster som jeg ikke har sett før. Saltboksen i den fineste grønnfargen fikk også bli med hjem. Kakeboksen fant jeg på Fretex like før ferien.

De tre store stoffstykkene kommer fra mammas gamle stofflager. Jeg ble ekstra glad for det med blå roser. Lurer på om det blir noen nye puter til høsten, eller kanskje et forheng?

Ha en fortsatt fin søndagskveld. Klem fra meg :-)

fredag 13. juli 2012

Litt ferie









Herlige sommerdager på Nordvestlandet, og bursdagsfeiring for liten og stor.

Håper dere har det fint der dere er!

Klem fra meg til så lenge :-)

søndag 1. juli 2012

True Blue


Ja, dere gjettet så klart riktig. Vi tok oss en liten tur til Ikea på fredag - jentene syns det var veldig kjekt å rusle rundt på det enorme varehuset og inspisere alle de lure løsningene og legge planer for sine egne rom. Så ble det obligatorisk lunch og is fra is-maskinen.

Rett innenfor døren ble vi møtt av en fantastisk 'True Blue' utstilling, og reklamen virket på meg. En sarong og et putetrekk havnet i den gule handleposen, samt en blå prisme hengedekorasjon som jeg ikke har bestemt meg hvor skal henge ennå. 


Sarongen fungerer som gardin for øyeblikket.




Da må dere ha en riktig fin søndagskveld videre! Nå er det ferietid for meg.
Klem, og GOD SOMMER :-)
Related Posts with Thumbnails