-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!



lørdag 22. desember 2012

Jul i vårt hus







Det har vært dårlig med blogging i desember - jeg har nok måttet prioritere andre ting pluss at kameraet har oppført seg skikkelig dårlig. Og så er det så greit med Instagram - det er virkelig 'instant' blogging! Har du lyst til å kikke på bildene mine der, finner du meg på @stovelogsko :-)

Så vil jeg med dette innlegget ønske alle mine lesere en RIKTIG GOD JUL. 

Klem fra meg :-)

onsdag 12. desember 2012

Strikkejakke makeover



Denne jakken var et impulskjøp for noen år siden, og var på vei opp i posen med ting som skulle til Fretex da jeg fikk en lur ide. Jeg plukket opp masker rundt ermeåpningen og strikket ermer ovenfra og ned. Dermed ble en upraktisk jakke til en lun og varm sak som er helt grei til hverdagsbruk.


Det gikk veldig fort å strikke, jeg brukte en liten rundpinne og bare strikket rundt og rundt helt til de ble lange nok. Jeg avsluttet med noen riller, men det vises ikke så godt på bildet.

Håper dere har fine førjulsdager! Klem fra meg :-)

søndag 2. desember 2012

Årets adventskalender






Jeg hadde tenkt å male en stor treplate med tavlemaling, feste små nagler på platen og henge opp pakkene på dem, men så gikk dagene for fort og plutselig var det 30. november. Derfor ble kalenderen seende slik ut i år - vår aller første pakkekalender. 

Det ble for liten plass på kortholderen (kjøpt hos Nettpynt i fjor en gang) så da måtte jeg ta i bruk tavlen ved siden av og tape pakkene fast. Som dere ser på det tredje bildet, så har den ene pakken falt av, men foreløpig funker den fint. Det er bare de helt lette tingene som henger der. De hvite posene er kjøpt hos Kremmerhuset, og ellers har jeg brukt dekorpapir, tapeter, og kaffefilter, festet med washi-tape, sløyfer og stoffremser. Kortene er fra BoligLiv, Darling Clementine og Etsy
Lillebror ville så gjerne ha Playmobil-kalender, som nå henger på rommet hans, og derfor er der bare to pakker av hver på veggen her.

Ønsker dere alle en kjempefin adventstid! Klem fra meg :-)
Related Posts with Thumbnails