-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!



tirsdag 6. august 2013

Hverdagsglimt

 
Hei hei bloggvenner! Det har vært stille på bloggen en stund nå, jeg har nok vært litt blogg-lei, men nå nærmer jo høsten seg så da får vi se om ikke blogg-lysten kommer tilbake etterhvert.
 
Livet går sin vante gang, og her kommer noen glimt fra hjemmet vårt i dag.
 
 

Jeg fallt pladask for disse koppene på en bruktbutikk jeg var innom i ferien, og flaks for meg så kostet de bare 5 kr stk. Det rosa Figgjo-fatet i tallerkenhyllen ble mitt for 29 kr på Fretex.


Kurven og fugleputen ble med hjem fra Plantasjen og H&M Home. Pelargonien på kjøkkenet nekter å blomstre. Har han blitt fornærmet over noe, tro?


Det er snart tid for skole- og jobbstart. Jeg blir alltid så gira på rydding og sortering når denne tiden nærmer seg. I Oslo skaffet jeg meg denne magnettavlen fra Granit, men ellers blir tavlen i stuen også flittig brukt.


Sommer gir også tid for noen prosjekter. I fjor malte vi huset, så i år har vi fokusert på mange mindre oppgaver. Mine to koseprosjekter var nok klaffebordet fra loppis som har blitt turkis, og slumreteppet, som ennå ikke er helt ferdig.
 

Jeg har endelig begynt å bake brød. Ikke bare litt sporadisk som før, men helte tiden. Og lillebror er fortsatt bakermesteren vår. I dag ble det grovbrød fra meg, og sjokolademuffins fra lillebror.


Fikk også ånden over meg til å sortere oppskrifter igjen, og sunne matpakker planlegges. En ny hit hos barna er coleslaw. Et lite tips: leste på Instagram at Suzanne Kaluza kommer ut med en ny matboks med tre rom, til salgs på Rimi om noen uker. Her kan du lese om den.
 
Håper dere har hatt en fin ferie så langt. Ha en fin kveld, og blogges snart igjen.
Klem fra Sølvi :-)
Related Posts with Thumbnails