-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!tirsdag 6. august 2013

Hverdagsglimt

 
Hei hei bloggvenner! Det har vært stille på bloggen en stund nå, jeg har nok vært litt blogg-lei, men nå nærmer jo høsten seg så da får vi se om ikke blogg-lysten kommer tilbake etterhvert.
 
Livet går sin vante gang, og her kommer noen glimt fra hjemmet vårt i dag.
 
 

Jeg fallt pladask for disse koppene på en bruktbutikk jeg var innom i ferien, og flaks for meg så kostet de bare 5 kr stk. Det rosa Figgjo-fatet i tallerkenhyllen ble mitt for 29 kr på Fretex.


Kurven og fugleputen ble med hjem fra Plantasjen og H&M Home. Pelargonien på kjøkkenet nekter å blomstre. Har han blitt fornærmet over noe, tro?


Det er snart tid for skole- og jobbstart. Jeg blir alltid så gira på rydding og sortering når denne tiden nærmer seg. I Oslo skaffet jeg meg denne magnettavlen fra Granit, men ellers blir tavlen i stuen også flittig brukt.


Sommer gir også tid for noen prosjekter. I fjor malte vi huset, så i år har vi fokusert på mange mindre oppgaver. Mine to koseprosjekter var nok klaffebordet fra loppis som har blitt turkis, og slumreteppet, som ennå ikke er helt ferdig.
 

Jeg har endelig begynt å bake brød. Ikke bare litt sporadisk som før, men helte tiden. Og lillebror er fortsatt bakermesteren vår. I dag ble det grovbrød fra meg, og sjokolademuffins fra lillebror.


Fikk også ånden over meg til å sortere oppskrifter igjen, og sunne matpakker planlegges. En ny hit hos barna er coleslaw. Et lite tips: leste på Instagram at Suzanne Kaluza kommer ut med en ny matboks med tre rom, til salgs på Rimi om noen uker. Her kan du lese om den.
 
Håper dere har hatt en fin ferie så langt. Ha en fin kveld, og blogges snart igjen.
Klem fra Sølvi :-)

10 kommentarer:

marian sa...

Eit inspirerande innlegg detta! Koppane og fatet var jo berre lekkert då!- og bordet og teppet.... Eg òg har vore litt blogg-lei, men kanskje vi kan "møtast" litt oftare utover hausten? Satsar på det!

Marian

Eple sa...

Koppene med gule roser var rett og slett bedårende. For øvrig et ord jeg sjeldent bruker :)Lykke til med teppet- det så veldig fint ut!

elin-e sa...

Nydelige kopper, og det fatet var jo bare et kongefunn ! Blir glad når sånne ting havner hos noen som vet å sette pris på det :)

elin-e sa...

Nydelige kopper, og det fatet var jo bare et kongefunn ! Blir glad når sånne ting havner hos noen som vet å sette pris på det :)

Maria sa...

Vackra och inspirerande bilder från ditt hem!

Tins roser sa...

I dag kom jeg til å tenke på deg og bloggen din, og så fikk jeg se at du ikke har vært her på en stund. Men bloggtørke får vi alle sammen før eller siden. Du har et koselig og personlig hjem, Sølvi, det er så godt å se at noen våger å ha sin egen stil, at ikke alt må være sterilt og standardmessig. Ha en fin høst! Klem, Unn :)

Unknown sa...

Harry Knowles rolex replica of Aint It Cool News website had been one of the producers on the rolex submariner replica Paramount production but was let go. Here is what he says on his site:

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...

Giờ tôi mới biết điều này, cảm ơn bạn đã cho tôi biết chuyện này.

Tôi xin giới thiệu tôi làm bên công ty vận chuyển hàng hoá chuyên cung cấp các dv vận chuyển hàng hoá Quốc tế như vận chuyển hàng qua Phnom Penh, vận chuyển hàng sang Lào, vận chuyển hàng hoá Trung Quốc.

Ngoài ra bên tui cũng cung cấp dv vận chuyển nội địa như vận chuyển hàng vào Sài Gòn, van chuyen hang ve Ha Noi, vận chuyển hàng về Bắc Ninh, vận chuyển hàng ra Nha Trang.

UMJ BERKEMAJUAN sa...

This is a very good post! Just keep updating much useful information

Related Posts with Thumbnails