-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!fredag 27. mai 2011

Hva skal jeg si?

Det har vært stille på bloggen min de siste ukene. En pause for å gi litt ekstra oppmerksomhet til de som jeg holder kjærest. Jeg har vært litt i 'tenkeboksen' i forhold til hvor privat/åpen jeg vil være på bloggen også, men magefølelsen sier meg (som alltid) å bare være seg selv, verken mer eller mindre.


Nydelige tulipaner ved Nidarosdomen.

Jeg har vært i Trondheim for å være med mamma som har tatt en stor operasjon på St Olavs Hospitalet. Mamma er heldigvis en sprek dame, så jeg vet at dette kommer til å gå bra. Men det har vært tøffe dager.
I tillegg måtte pappa ta en hasteoperasjon i ryggen noen dager etter, og er det ikke ofte sånn at alt skjer på en gang?


Greit å ha noe å henge fingrene i når man sitter å venter på sykehuset. Ullteppet mitt har blitt MYE større i løpet av de siste ukene.

Når man først er i en sånn situasjon, så er ikke Trondheim værste stedet å tilbringe noen uker på :-) Det er år og dag siden jeg har vært her, men jeg kjente meg godt igjen og ble ordentlig glad i byen. Ikke så vanskelig i grunnen, med så mange blide og koselige folk rundt seg. Sykepleierene på St Olavs var noen engler, får nesten tårer i øynene når jeg tenker på hvor snille og omtenksomme de var hele tiden. De fortjener en stor, stor klem alle sammen :-)

På selve operasjonsdagen var det umulig å få gjort noe som helst (hadde jobben med i vesken) så da tilbrakte jeg dagen i byen. Ikke noe å si på shoppingmulighetene i denne byen. Herlige butikker og blid og hyggelig betjening over alt.


På Fretex fant jeg dette flotte vatteppet. Men med en prislapp på 269,- var jeg innom både to og tre  ganger før jeg bestemte meg for å kjøpe. Da det fortsatt lå der etter tredje besøket forstod jeg at det måtte bli mitt. I en annen situasjon, i et annet humør, hadde jeg nok bare lagt det ligge. Men nå er jeg glad det befinner seg i mitt hus ;-) 


Søstrene Grene hadde nok fortjent et eget innlegg. Fikk litt Ikea-følelse, når man plukker med seg både det ene og det andre fordi det er så billig, og så kommer man hjem og lurer på om man virkelig trengte så mange sugerør, melaminskjeer, perler osv. Fint papir hadde de i alle fall, og dette rosa med store grønne blader og hvite blomster fallt jeg pladask for.

Jeg var så heldig å få møte verdens koseligste bloggedame også, men mer om dette senere ;-)


Det går sakte men sikkert fremover med kjøkkenet...

Vi har valgt å sette inn to gamle vinduer mellom kjøkken og gang og mellom kjøkken og kontor, for å slippe mer lys til. Var så heldig å finne to perfekte gamle vindu på finn.no, men før de settes inn må de skrapes og pusses litt.


Lengter etter fiks ferdig kjøkken nå, men det blir nok en stund til jeg kan vise dere det endelige resultatet.

Kjære bloggevenner, hjertelig takk for koselige kommentarer i det siste, og beklager mangelen på aktivitet her i bloggeland. Ønsker dere alle en riktig fin og koselig helg, og så blogges vi igjen.

Klem fra meg :-)

14 kommentarer:

Mie fra Mies Mirakler sa...

Hvis du trenger litt påfyll av piff kan jeg anbefale dagens innlegg hos meg "Fyrverkeri" :) Vi trenger alle å en gang i blandt bli minnet på at vi har uante ressursser i oss. God bedring til både din mor og din far, sender gode tanker til dere. *♥*

Mette sa...

Hyggelig a se deg tilbake igjen. God bedring til dine foreldre!

klem mette

skjerstad sa...

Dette vekker minner hos meg . Jeg har vært i en lignende situasjon selv , for noen år tilbake . Min mor var veldig syk , og jeg ble med henne på sykehus både i Trondheim , Uppsala og Kreta . Tøft er det , men samtidig godt å være sammen med den man har kjær . Da er det veldig viktig å fokusere på koselige ting også , som å kose seg med ting man liker :)
Trivelig at du fikk møte Trine ( er så glad i den dama ;)

Kos deg i helga :)
Varm klem fra Janne

gult hus i svingen sa...

Selvfølgelig må du ha tid og overskudd til de kjæraste rundt deg:) Det er en tid for alt vettu:)
Det vatt-teppet vet du jeg også har sikla etter, godt det kom til et godt hjem :)
Det blir fint med gamle vinduer mellom arbeidsrom og kjøkken, gleder meg til å se:)
Sååå trivelig å bli kjent med deg altså:)

Varm klem fra Trine:)

Anonym sa...

Håper det går fort opp og fram med dine foreldre!!!
Trondheim er selveste byen ja! Nå er jo jeg Nordtrønder og skulle vel helst å heiet fram en annen by, men Trondheim er "lit" min for mamma bor der :) Men fretex er blitt for dyre syns jeg... det finnes en brukthandel på Stjørdal du burde besøke neste gang :)

Ellers så holder vi på med det samme du og jeg... KJØKKEN! Jeg blir gal! Ikke så stort kjøkken hos oss da, men det gamle skal ned, tapet skal legges, nytt skal inn... sukk... :)

Har problemer med å legge inn kommentarer... du kunne ha lagt inn en annen måte å skrive kommentarer på, for dere som har det sånn med kommentarfeltet under inlegget får nok lite kommentarer disse dager som blogger har fått sin nittiende barnesykdom :)

Må komentere som anonym vettu... men jeg skal innrømme at det er ikke jeg som ER anonym (jfr media og forfatterskap den siste uken) hihi... Jeg er bare Trollmora :)

www.trollmortull.blogspot.com

Anonym sa...

Hei Sølvi!
Så godt å "høre" fra deg igjen. Det er ikke alltid livet går helt på skinner, og iblant er det litt vel hektisk...aller verst er det når de nærmeste er syke... Trenger vel alle å bruke litt ekstra tid på det nære innimellom, og da får mindre viktige ting komme i annen rekke :) Trondheim er en utrolig hyggelig og fin by! Har bodd der i to år, og trivdes sååå godt.
Ha en fin fredag!

Marit

Solrosa sa...

Så fint at du fikk et godt opphold i Trondheim, tross alt! Vi er glade i byen vår, ja. :) Og Trine er jo verdens koseligste og snille bloggedame!! :)

Håper du får ei fin helg!

Klem fra Solrosa

popetotrora sa...

Härligt att ha dig tillbaka på bloggen igen!
Den översta bilden med blomhavet är ju helt fantastiskt! :)

Bente sa...

Hei Sølvi - ja, er det ikke typisk at alt har lett for å toppe seg samtidig - og når noe skjer med våre nærmeste, er det jo ikke tvil om hva man skal prioritere. Håper at alt går bra med moren din - og faren din:)

Syns det vatteppet du har funnet er nydelig - skikkelig i mine farger:)

God helg til deg og dine - god klem fra Bente.

Villblomsten sa...

Ja , ofte skjer alt på en gang ..
God bedring til både din mor og din far :-)

Og så gøy og mye arbeid også da , med full opp-pussing av kjøkkenet :-)

Villblomsten sa...

Hei igjen :-)
Bare ett lite tips :

Barneboden trekker Gavekort på 200,- kr
Ny sjangse - Hver måned
ALLE som har link til www.barneboden.no på bloggen sin er med i trekningen :-)
Se mer info : http://barneboden.blogspot.com/
eller på Facebook

Vil du være med ?
de har litt klær til dame også :-)

Datt sa...

Åh, det hørtes tøft ut, jeg føler med deg! Håper det går bra med alle sammen!! <3

Gunnhild sa...

takk for at du deler med oss! det er jo slik livet er, ikke alltid loppis, fest og fyrverkeri..men også sykdom, bekjymringer og usikkerhet.

trodheim er nok min "ynglingsby" :)
akkurat passe stor, trivelige folk, og alt man trenger!

vatteppet var nydelig! om man bruker litt mer penger enn man først hadde tenkt, så gjør ikke det såå mye i den store sammenhengen? nå har du jo denne herligheten hos deg!

fortsatt lykke til med kjøkkenet! ting tar tid, det vet vi alt om :)

klem

Siv Iren sa...

Ojojoj, det vatteppet skulle jeg gitt mye for å ha i min stue! Jeg har et helt dynetrekk (-en småpikekjole) i samme stoffet, og det er helt nydelig!

Related Posts with Thumbnails