-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!onsdag 8. februar 2012

Hverdagsbilder - 100% ustylet og uredigertJeg tenkte jeg skulle utfordre meg selv litt. Ved å legge ut noen bilder knipset i vildens sky i dag morges. Jeg verken styler (noe særlig) eller redigerer bildene mine til vanlig, men jeg prøver å rydde i alle fall, og så prøver jeg å få til bilder som kan være fine å se på. Ofte så tar jeg et bilde, så ser jeg kjapt på det på displayen på kameraet for å se om det ble ok, men ofte tar jeg bildet på nytt når jeg oppdager at noe som ikke skulle være med kom med likevel, som en kabel, rot, smuler på gulvet etc. Det er ikke alltid man ser dette med 'vanlige øyne' men på bilder blir små detaljer så synlige.

Prøver samtidig å øve meg litt på at selv om jeg ikke får ryddet og vasket så ofte, så har vi det kanskje ikke så værst likevel? Hva synest du? Må du ha det helt strøkent rundt deg for å få den 'gode' følelsen?

Ønsker dere alle en kjempefin 'lillelørdag' :-)

17 kommentarer:

Tua sa...

Det er befriende for ei som meg (rotehue) å se interiørbilder som ikke er fullstylet. Det er greit at et pledd er i bruk lissom. Så takk for titten :) Ha fine dager....

Hennes sa...

Hei.

Herlige bilder :O)
Jeg må ikke ha alt på stell for å få den gode slappe av følelsen, men hadde ikke sagt neitakk til litt mer orden i heimen.

Jeg velger mine kamper,og rydding er ikke en av de ;O)

Ha en flott dag.
Linda.

Mie fra Mies Mirakler sa...

Godt å se at ikke alle andre har det helt sleiket hele tiden :D hos oss hersker det som regel et nogenlunde kaos...mye pga flytting i sommer/høst selvsagt, og manglende økonomi til å anskaffe nok hyller og skap, hehe, men det blir smått om senn bedre ;) Godt man kan zooome inn litt av og til :) *♥*

Mette sa...

Hei pa deg,

vil ikke si at det er strokent hos meg - langt ifra, men jeg merker at jo eldre jeg blir, jo mere setter jeg pris pa orden. Har na padratt meg en tennisalbue i venstre arm (nei, spiller ikke tennis eller er kjevhendt...), sa det setter litt begrensning pa hva jeg kan gjore. Rydding og renhold far litt mindre prioritet na. En stund, i alle fall!

allesistgut sa...

Liker alle bilder! Kjempeflott!
Ha en finfin onsdag. :D

Anonym sa...

disse bildene gir absolutt den rette gode følelsen selv om det i følge deg ikke er så strøkent!! Jeg har oppdaget deg i dag jeg - og det er jeg glad for!!

popetotrora sa...

Härligt med några helt ostylade och stökiga bilder ibland, som omväxling. :-)

Anonym sa...

Jeg elsker disse bildene!! Dere har det kjempefint, og litt rot er bare sjarmerende, synes jeg! (Hos andre enn oss selv :-D!) Jeg liker jo best å ha det ryddig, men jeg klarer det nesten aldri. Og ryddigheten varer uansett alltid så kort! Så fin den røde lampefoten er inntil det rosa på skjermen! Jeg tenker akkurat som deg når jeg tar bilder, tror jeg, og jeg redigerer aldri (det har jeg rett og slett ikke satt meg inn i...), men jeg tar gjerne noen flere bilder, og sletter de dårlige, og beholder de beste. Ha en finfin kveld! Klem fra Anne

Klipra sa...

Hei. Der var du jo! Var innom bloggen din for ei tid sidan. Likte den så godt, men hugsa ikkje namnet. Derfor har eg leita eit par veker. Flott å sjå deg igjen!

gult hus i svingen sa...

Fine bilder fra et hjem der det bor aktive mennesker:) Flott, synes jeg, og nei, jeg må ikke ha det strøkent til enhver tid:)

Klem fra Trine:)

Solrosa sa...

Takk! Takk! Takk! For et godt innlegg. Min bestemor hadde et pyntefat der det sto "Her er rent nok til å beholde helsa, men rot nok til å beholde lykken". Det synes jeg er et godt motto. Jeg liker å ha det ryddig, men jeg kan godt ha godfølelsen med litt støv på hyllene. Ingen lever vel så glanset som i interiørmagasinene? :)

Ha en fin kveld!

Marthe sa...

Tihi, dette var befriende og flott å se! Noen ganger blir jeg irritert på meg selv fordi jeg er et (gigantisk!) rotehue, og man kan jo rett og slett få prestasjonsangst av å se andres bilder. Jeg ønsker å ha det ryddig, men jeg har hverken krefter eller kapasitet til å holde det strøkent til enhver tid. Det skal jo også vises at det bor mennesker i et hus. Ofte synes jeg det er deiligere å komme til et hjem der det er litt rot enn når det er helt strøkent.

Og det var jo slett ikke rotete på disse bildene. Bare et hus der det bor mennesker som kan å kose seg:)

Klemmer fra Marthe med ønsker om en avslappende og uryddig onsdagskveld

expojippi sa...

Akk så herlig med bilder tatt rett ut fra
det virkelige liv =) Alle vet jo at ikke putene
alltid står helt perfekt og at sofabordet til tider ser
litt bomba ut!

Ærlighet= herlighet =)

Finfin onsdagskveld til deg.
Ane

Unn sa...

Herlige bilder som vanlig, et personlig hjem du har!
Les her: http://www.tinsrose.com/2012/02/liebster-blog-award.html

Inger Johanne sa...

Hei Sølvi!

Takk for fine kommentarar, du gjer meg så glad! Så fint med uredigerte bilder, godt å sjå eit ikkje-strigla hus! *senker skuldrane* hehe...
- det gule bildet er eit foto, ja - berre fiksa litt på i picasa:-) Koppane frå littala minner om koppane mine, mine heiter Ole cup, er designa av Ole Jensen for Royal Copenhagen. Men eg lurer på om dei er på veg ut av produksjon - og det likar eg dårleg...

Ha ein flott dag!
Klem

Maria sa...

Det är skönt med sådana bilder. Där man ser att människor lever.

PillePalle.... sa...

Da kunne du gjerne komme til meg! Ikke bedre her også :) Hvem trenger da et hjem som ligner en interiørutstilling? Helt enig med Maria!
Klemmer fra PiPa

Related Posts with Thumbnails