-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!søndag 2. desember 2012

Årets adventskalender


Jeg hadde tenkt å male en stor treplate med tavlemaling, feste små nagler på platen og henge opp pakkene på dem, men så gikk dagene for fort og plutselig var det 30. november. Derfor ble kalenderen seende slik ut i år - vår aller første pakkekalender. 

Det ble for liten plass på kortholderen (kjøpt hos Nettpynt i fjor en gang) så da måtte jeg ta i bruk tavlen ved siden av og tape pakkene fast. Som dere ser på det tredje bildet, så har den ene pakken falt av, men foreløpig funker den fint. Det er bare de helt lette tingene som henger der. De hvite posene er kjøpt hos Kremmerhuset, og ellers har jeg brukt dekorpapir, tapeter, og kaffefilter, festet med washi-tape, sløyfer og stoffremser. Kortene er fra BoligLiv, Darling Clementine og Etsy
Lillebror ville så gjerne ha Playmobil-kalender, som nå henger på rommet hans, og derfor er der bare to pakker av hver på veggen her.

Ønsker dere alle en kjempefin adventstid! Klem fra meg :-)

7 kommentarer:

Mari Søttar Svendsen sa...

flott kalender :)! inspirert :)

*Mari*

mali-mo sa...

Kjempefin kalender, likte denne godt ;) Her er ikke kalenderen kommet på veggen ennå, men ligger i en stor kurv...det var noe med tiden ja ;) God søndagskveld!

Skjerstad sa...

Så artig å se at du lager kalender selv til ungene Sølvi :)
Fin var den, elsker Washi-tape.
Og så har vi samme lysslynge !

Ha en fin adventstid :)
Janne

Kaspara sa...

Heisan Sølvi
Jeg bare elsker den kalenderveggen deres! Helt herlig! Skulle gjerne sittet med kaffekoppen og med utsikt til den.
Gode førjulsdager til deg, Sølvi!
Klem fra Kaspara

Karen sa...

I love your calendar!

Anonym sa...

Hei. Tenkte bare jeg ville tipse om noen geniale tilbud.

Hos www.miinto.no kan du handle for 200,- om du bruker koden ‘’alt for damene’’. Koden må du taste inn mens du er i handlekurven. Før du går til betaling. Her er faktisk frakten gratis. Det vil si at om du handler for 200 eller mindre så betaler du ingenting! Genialt ? De har mye fint interiør her: Bloomingville, ib laursen, lucie kaas skålene, ferm living osv.

Hos www.blush.no kan du nå handle for 250 kroner gratis om du taster inn koden blushkk2012 når du skal betale. Du trenger bare å betale frakten som er på 39,- Jeg kjøpte meg nettopp hårprodukter fra tigi for 229,- og endte opp med å kun betale 39,- så det funker! Det er også en annen kode man kan bruke på blush.no. Denne gir 200,- å handle for. Koden er: ALLERBLUSH2012. Handler man i to omganger kan man benytte seg av begge kodene;) Jeg handlet både til min adresse, og til mamma sin så fikk jeg benyttet meg av tilbudene dobbelt opp;)

Del gjerne dette på bloggen din, disse tilbudene varer bare ett par dager, så her er det lurt å være kjapp!:)

atle sa...

Utrolig fin kalender. Ser ut som du har lagt hele din sjel i det. Vi gir deg 20% rabatt på alle sko fra Heels.no siden vi syntes den var så fin. Kostet det mye tid å lage den?

Related Posts with Thumbnails