-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!mandag 14. januar 2013

Gutterommet


Her kommer litt flere bilder fra lillebrors rom. Jeg har vel ikke vist så mange bilder herfra før, her inne må man som regel bane seg vei, men nå på nyåret har jeg og lillebror inngått en pakt, om at han skal holde rommet sitt ryddig. 


Det er ikke noe stort rom dette her, men lillebror trives og det er det viktigste. Heller ikke er det et rom med delikat styling - her er lillebror i stor skala delaktig i innredingen, og det syns vi er viktig. 

Rett innenfor døren står en etasjeseng fra danske Flexa som storesøstrene hans hadde før han. Han sover oppe, og under har vi innredet en koselig lesekrok, men ser nå at jeg glemte å ta bilder av den.

Over sengen henger solsystemet og på veggen har han selv hengt opp en Lego Ninjago poster og to lapper som vi har skrevet til hverandre. Til høyre henger et bilde han malte på skolen. Det er stoffmaling trykt på et bommullslerret.

Til venstre for ham henger en leselampe kjøpt på Fretex, skyen som jeg sydde til ham til jul, og et kart over Storbritannia.


Til høyre for ham har vi satt opp to hyller (en bildelist fra Ikea kappet i to) der han legger fra seg skattene sine. Akkurat nå er det Pokemondyr, et lite nattlys, en spå og noen steiner som ligger der. Og så har han selv hengt opp en tegning, et kort fra en dame som betydde mye for ham i barnehagen, og et bilde av ham selv og bestekompisen.

(Lister mangler fortsatt. Tenker ikke over det i daglige men jammen blir det godt synlig på slike bilder - hi hi!)


Luxo-lampen i lesekroken kjøpte jeg i eplabutikken til meis. Det er en favoritt!


Den brune hyllen er kjøpt på Fretex, og String-hyllen er fra Designtorget i Oslo.

På motsatt vegg henger tre knagger. Her henger et Lego-teppe og en oppbevaringspose i kamuflasjestoff som du kan lese mer om her. Her finner du også lenke til fremgangsmåten.

I enden av rommet står en hvit hylle full av leker, men den har jeg også glemt å forevige. Kanskje det må bli en 'del 2' en annen gang?

Ønsker alle som titter innom en fin uke videre. Klem fra Sølvi :-)

8 kommentarer:

Seksti delt på Fem sa...

Så koselig barnerom! Jeg heier på alle barn som slipper å ha mamma-stylet rom, husker selv hvor mye glede jeg hadde av å få bestemme SELV.

Likte det hule-aktige inntrykket, og det så ut som dere har utnyttet plassen veldig godt.

Kjenner til det med rydde-pakter forresten *ler* Hadde en ryddesjau på mellomstes rom (dvs hennes del av barnerommet) i helga, der var det mye rart, gitt... Krysser fingrene for at hun blir litt mer interessert i å holde orden i år :)

Randi sa...

Herlig gutterom!! Og knalltøf Luxo-lampe! I dag når jeg gikk gjennom Eskil sitt rom gikk det rett og slett et ras fra skrivebordet. Så da var det ingen bønn, det måtte ryddes :) men det er ikke lenge det varer :) Godnattklem fra meg!

Hekkan Hekkel sa...

Sjarmerande guterom - og så heldig som har fått mammahekla pute i friske fargar :) Lampane er ultrakule :)
Ha ein fin dag :)
Klem, KristiN

Marthe sa...

God tirsdag Sølvi!

For en herlig hule! Jeg tror barna liker at det ikke er altfor stort. Vi har også små barnerom, men de er storfornøyd begge to og forlanger ikke mer. Og når det er så koselig som hos sønnen din må det jo bare bli trivsel og kos:-)

Og kontorbildene under her... Åh, så fint!! Jeg elsker inngangen inn fra kjøkkenet med det lille vinduet. Herlig!

Ha en herlig tirsdag!

Klemmer fra Marthe

Frøken Hege sa...

Kjempefint gutterom for en heldig liten kar!

PillePalle sa...

Knallfint gutterom! Mine to har jo ikke lengre gutterom...de har tenaaringsrom....Ikke helt min smak, men barn vokser....
Ha en fin kveld. Klemmer fra PiPa

Anonym sa...

Kjempefint gutterom og blogg.:)) Flott hjem du har også. :))
Klem Mette.

Gunnhild sa...

for et kjekt rom! akkurat slik et gutterom skal være:)
kjekt at lampa falt i smak, den passa kjempegodt der inne!

Related Posts with Thumbnails