-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!onsdag 14. oktober 2009

Da er jeg endelig i gang med bloggen min. Jeg har vurdert det å blogge i noen uker nå, og nå hopper jeg i det, og så får det bare stå til...

Nest etter navn på bloggen, så er det hvilke språkform jeg skal bruke som har opptatt meg mest. Nynorsk eller bokmål? Skal jeg også oversette til engelsk. Jeg kommer fra ei lita bygd på nordvestlandet, men bor nå i Bergen. Jeg hører alle slags dialekter rundt meg, og min beste venninne snakker og skriver bokmål. Jeg er i tillegg verdens største 'knotar'. Ja ja, med mindre jeg vil skitne til nynorskordboka, så får det bli bokmål. Da var det problemet løst, og så over til andre viktigere ting:

Jeg har nettopp begynt å hekle på en ny sofapute. (Når jeg har lært meg å ta fine bilder, OG legge dem ut, skal jeg vise den frem.)

6 kommentarer:

jannepålanne sa...

Hei og velkommen til bloggverden! Er ikke super rutinert jeg heller, men begynner å komme inn i det etterhvert.. det å ta bilder, legge ut bilder, kommentere på andres blogger, osv. Utrolig artig og spennende å blogge...og veldig kjekt å få tilbakemeldiger på de prosjektene man har.. kjekt med litt "skryt";-)

Blir spennende å følge deg videre.. venter spent på bilder og oppdateringer:)
Ha en fin dag og en strålende helg videre:) Hilsen Janne.

En støvel og en sko sa...

Nei nå ble jeg veldig overasket! TUSEN TAKK Janne, for kommentaren din. Den første på bloggen. Nå ble jeg litt satt ut...

Kaspara sa...

Heisan!
Velkommen til Blogglandia! Så gøy at du har bestemt deg for å blogge. Dette er en utrolig positiv og inspirerende verden, med mange herlige jenter på sidelinja som heiagjeng.
Som deg er jeg mye hjemme med ungene, tar vikarstunts i skolen og syr så mye jeg kan til min ørlille nettbutikk. Tiden mens ungene er små er jo såååå verdifull. Jeg tror aldri man vil si om en del år at; jeg jobbet for lite på den tiden.
Å legge ut bilder og slikt lærer en underveis. Til slutt kan man det i blinde. Jeg er ikke noe avansert og har masse mer å lære selv.
Er det noe du lurer på med bilder osv. er det bare å spørre, så svarer jeg om jeg kan.
Årsaken til at jeg fant deg, er at jeg så du hadde lagt deg til som følger av bloggen min. Veldig koselig at du har lest den!
Ønsker deg en glad helg!
Masse hilsener fra Kaspara

till-vidas-ara sa...

Hej och välommen in i blogglandia!!! Såg att du följer min blogg och blev så glad!!! Det är verkligen jättemysigt att blogga och få kontakt med så många fina människor med liknande tycke och smak!! Vad gäller engelsk översättning så kan du sätta in en google-translator - kolla hos mig, bara att klicka sig in på den och ladda hem den, så kan alla läsa, "någorlunda" bra översatt :D
Ska bli roligt se dina kuddar!!!

Kram Lycke

En støvel og en sko sa...

Hei Kaspara og Lycke,

Så koselig med kommentarer på min nystartede blogg, og for gode råd som jeg setter så stor pris på. Tusen takk!

Sitter her og 'leker' litt med utkast, bilder etc. og prøver meg litt fram. Godt å vite at jeg har dere der ute.

Jeg har nettopp fått besøk av familie som skal være hos oss i 4 uker, men lurer meg foran PC'en i ny og ne når gjestene dusjer, sover og barna ser på BarneTV osv. ellers må jeg være snill vertinne.

Nå skal vi inn til byen for å se på tenning av julegranen på Torgallmenningen.

Klem fra Sølvi

lena_drage sa...

Hei kjære venn !! FOR en flott blogg og så utrolig spennende at JEG personlig og GODT kjenner en blogger !!!!!! Desidert din største fan... men det varer nok ikke lenge... Bare vent til alle i Blogglandia der ute får øynene opp for deg :-) LYKKE TIL !!!!!!!

Related Posts with Thumbnails