-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!torsdag 28. januar 2010

Glimt fra kjøkkenet

Kjøkkenet vårt er verken nytt eller moderne, men jeg koser meg på kjøkkenet hver dag likevel. Kjøkkenet er husets hjerte, sies det, og jeg kan ikke være mer enig. Her lager vi mat, selvfølgelig, (ja, vi gjør ikke det i stuen, selv om barna har prøvd noen ganger...) syr, gjør lekser, tegner, perler, drikker te og prater og ler inn i de sene nattetimer.


Her er matvesken til storesøster som hun ikke trengte å ta med på skolen i dag fordi klassen skulle ha mat & helse. På menyen stod det ostehorn. Lysholderene er fra min aller beste favoritt, Rice.


Mens vi venter på maten er det greit å ha et puslespill tilgjengelig.


Denne stolputen kjøpte jeg på Fretex, og tror kanskje den er fra Ikea. Den gikk litt opp i sømmene på rundgang i vaskemaskinen, men det var ingen sak å få fikset det. Den frisker i alle fall opp de mørke stolene vi har på kjøkkenet.


Favorittkokebok (for meg som er amatør på kjøkkenet). Glassbrikkene er også fra Fretex og er prikk lik brikkene min søster og jeg pleide å få rødbrusen vår servert på hos tante og onkel.


Brett med eggeglass som mine foreldre fikk fra Tyskland på 60-tallet.


Favoritt-te! Helt vanlig engelsk te og Redbush te. Krukkene er fra Ikea, men for å sprite de opp litt så fotokopierte jeg emballasjen, klippet ut og limte på krukkene med decoupagelakk.


Kosekroken. Skulle gjerne ha satt meg ned...


Så kom solen ut og en liten kjøttmeis har funnet frem til meisebollen som min venninne har laget.


I mens hever rundstykkedeigen seg og gjør seg klar til to småjenter som er på vei hjem fra skolen.

Ha en kjempefin dag der ute!

Klem fra Sølvi

4 kommentarer:

Lappeline sa...

Så fine bilder fra kjøkkenet ditt.

Ha en fin fredag.
klem

Pillepalle sa...

God morgen! For noen fine, søte detajler du har i kjøkkenet ditt! Koselig i hvert hjørne hos deg, synes jeg :) Vet du, jeg har en sånn puslespill hengende på kjœkkenveggen min også. Håper du får en deilig søndag! Hilsen fra Pillepalle

Maria sa...

Så många fina detaljer du har där!

Skattejeger`n sa...

heihei :)
liker veldig godt bloggen din :)
Jeg strider med å få til mitt eget kjøkken.. Skal ikke ver enkelt ;) Men kjøkkenet ditt var vertfall veldig fint og koselig :)

Ha en fin kveld :)

Related Posts with Thumbnails