-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!fredag 3. september 2010

Pub-stemning i stua

Jeg har fått litt pub-stemning inn i stua via dette kule skiltet.


Neida, jeg har ikke røsket det ned fra veggen på puben 'vår', derimot fant jeg det på et bruktmarked i England i sommer.


Settekassen fant jeg to av på Fretex tidligere i år. Jentene skulle få en hver på rommet sitt, men nå har jeg nettopp malt tre andre settekasser som barna skal få.


Skapet er også fra Fretex, og tror jeg kommer til å male det.


Ønsker alle som titter innom en riktig GOD HELG!

Klem fra Sølvi

5 kommentarer:

Pillepalle.... sa...

Å, kjære Sølvi!
Dette skiltet var jo utrolig stilig! Det passer så godt foran denne fin veggen. Jeg likte også dine herlige grytekluer, Du er så flink og kreativ, du! Her er det snekkeverksted i øyeblikk. Jeg er opptatt med å slepe mitt gamle kjøkkenskap. Det er masse arbeid, men håper å bli ferdig i kveld. Eldstemann skal campe med skolevenner i kveld og yngstemann og jeg, vi vil gjerne ta oss en skogstur for å plukke steinsopp :)) Håper det finnes mange... Ha en finfin helg! Klemmer fra PillePalle

Bente sa...

Hei Sølvi - artig med pub-stemning og morsomt med skilt:) Du lurte på hvor pariserhjulet vårt kom fra - det kjøpte jeg i butikken Nr. 9 i Sandefjord (det er søsteren til Kaspara sin butikk). Det er en spilledåse - veldig koselig:)
Ønsker deg en riktig god helg - klem fra Bente.

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!

Så kult med litt pub stemning hos dæi da! artig skilt du hadde fått tak i.
Likte veldig godt lampa du har bilde av her! Nydelig.
Der at du også bruke gamle lampeskjærmer til blomsterpotte. Har nåen av de sjøl, og synes det e så koselig!

Namaste (jeo74) sa...

For nåken funn da! Heldig :o)

Det hadde forresten vore kjekt om du hadde kikka innom min Give Away: http://kreativimpulsiv.blogspot.com/2010/09/la-oss-sttta-smykkas-sitt.html

Eg e generelt veldig imot å reklamere for egen Give Away på denna måten, men det e for ein så god sak at eg lar alle prinsipper fare... :o)

Andregasellen sa...

Ah, alle stuer trenger litt Lounge-stemning!Så gøy det må være å gå på bruktmarked i England!!Skulle gjerne gjort det ja.Jeg har bare vært på norske og svenske...Tenk alt det rare man kan finne i England da:)
Ha en fin søndag:)

Related Posts with Thumbnails