-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!lørdag 18. september 2010

Retroposer og ut på tur igjen

I går fikk jeg sydd to oppbevaringsposer. En til lillesøster som skal brukes til skittentøy.
Jeg liker å bruke stoff som har en 'historie' eller som betyr noe for meg. Det nederste rose-stoffet er fra mammas syskap. Jeg beundret dette stoffet da jeg var liten og ønsket å bruke det til dukken min. Den lille hvite biten med roser nede til høyre er en rest fra en bluse mamma sydde til meg en gang. Og det gule er også fra mammas skap. Husker ikke hvilke planer hun hadde med det, men nå er det lillesøs som drar nytte av dette søte mønsteret. Hun hadde et sterkt ønske om noen lilla innslag, så da fikk jeg brukt noen rester fra Stoff&Stil også.  


Og en pose til meg som skal brukes til oppbevaring av heklenål- og tråd når jeg skal ut på reise.
Stoff i glade høsttoner - oransje gjør meg glad.


I dag drar jeg til Andalucia sammen med tre fine venninner. Det er min første venninne-tur og alene-uten-mann-og-barn-tur viss man ser bort i fra språkreisen til Torquay og studieturen (ja, vi var bare jenter) til Paris i mitt forrige liv, da. 


Vi har gledet oss til denne turen lenge. Men det blir veldig rart å være borte fra ungene en hel uke. Har aldri vært borte fra dem mer enn en helg før...og det skjer ikke så ofte det heller.

Men mannen har alt under kontroll, sier han. Han skal til og med vaske vinduer. Så da får jeg bare kose meg så godt jeg kan.


Henna har pakket seg selv og vil være med på turen.

Ha en fin helg alle dere som titter innom meg.

Klem fra Sølvi

8 kommentarer:

Nina sa...

Tnååå :) (Har sett se skriver sånn hos "ungdommen" på faceobook - haha). Så søtt med en mann som sier han skal pusse vinduer. En morsom kommentar for å understreke at her er det bare å reise. Kjenner igjen følelsen av å ikke være vant til å være vekk fra ungene sien. Jeg synes uansett det er enklere å reise et sted når mannen er hjemme og passer fortet. Han og jeg forlater sjelden fortet begge to. Tror det har skjedd en gang i løpet av alle disse årene at vi har vært vekk i to netter - altså en hel helg begge to. Det har jo ført til at vi er tett på ungene våre - og kjenner det river og drar litt nå som de skal bli selvstendige tenåringer ;). Men slik er livet - og vi bruker galgenhumor på det mannen og jeg. Man kan tulle og tøyse seg unna en del. Heldigvis.

Jeg er faktisk alene uten unger og mann nå. Og kjenner det river og sliter litt i savn, men skal komme meg ut i gatene og kose meg straks. Mannen og jeg var jo på musikal i går kveld i Oslo - og jeg ble igjen i Oslo. Skal passe lille niese på mandag da det er planleggingsdag - og fant ut at jeg like gjerne kunne bli igjen i Oslo og nyte roen av en stille Oslohelg - for meg selv. Søs og mann er nemlig i Køben på bryllup.

Ønsker deg en god venninnetur - og kos deg og lad batterier! Klem

Heidi sa...

God tur! Jeg skulle gjerne ha pakket meg selv og blitt med, jeg... tenk å koselig det blir å komme tilbake til ungene med reisegaver! ;-)

Marianne sa...

riktig god tur! og kanon fine poser. jeg er helt vill med den orange!

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
Så koselig med stoffer som har sån historie. Gøy at su huske sånne ting fra du va lita:)
Posan va kjæmpefine:)
Håpe du kose dæi mase på jentetur. Hørtes helt herlig ut. Her prøve æi å få med venninner på en sån tur, men ingen som e så gira..kjedelig

Kaspara sa...

Heisan Sølvi
Kos deg masse masse på tur! Husbonden høres ut til å ha alt under kontroll.
Flotte retroposer har du sydd og, likte spesielt godt den i oransjtoner.Det er flott når oppbevaring og praktiske ting kan være estetiske også!
Så må jeg berømme det fantastiske lappeteppet i innlegget under. Det tror jeg med hånden på hjertet kan si er det fineste lappeteppe jeg har sett. Nydelig med det blå som binder det hele sammen og flotte fargekombinasjoner!
Ut på tur aldri sur!
Klem fra Kaspara

Maria sa...

Så härligt med resa med vänner! Jag tycker också om att använda tyger med historia.

Andregasellen sa...

Heisann Sølvi!
Så FINE stoffposer, de er helt rålekre:)Så koselig å bruke stoffer med historie, da syr man liksom med omtanke og ettertanke:)
Så herlig å dra på jentetur, det blir sikkert helt fantastisk.Skjønner at det er litt rart, jeg er heller ikke vant til å reise fra jentene mine.Jeg er jo også hjemmeværende, og føler savnet hvis jeg er borte fra dem....Men det er jo så koselig å komme tilbake igjen!
Ha en kjempefin tur, sikker på at du kommer til å kose deg!
Klem fra Ellen:)

Trollmor sa...

Superfine poser! SÅ flink du er! Håper du koser deg masse på tur!

Related Posts with Thumbnails