-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!fredag 10. juni 2011

Loppestoffer - kanskje du vil bytte?

I anledning lappeteppet til Namaste, har jeg ryddet litt i stoffsamlingen min. Skapet jeg oppbevarer stoffene mine i er midlertidig flyttet inn i den nye gangen, så det er ikke så oversiktelig som jeg skulle ønske. Men egentlig så gjør det ingen ting - jeg kan ikke sy noe nå likevel da hele første etasje er et eneste kaos. Her finnes ikke en eneste ledig overflate å plassere symaskinen på, kanskje bortsett fra peisen i stuen... Å nei, der står jo brødrister, vannkoker, blender og espressomaskin!

Under en bunke med gamle aviser (som kommer godt med nå når vi skal til å male x antall panelvegger) fant jeg noen herlige stoffer fra vårens loppemarked. Har noen løse planer om hva de skal bli til, men i mellomtiden vil jeg gjerne bytte med dere.

Stoff 1


Stoff 2

Stoff 3

Stoff 4


Stoff 5

Stoff 6
Ikke så god kvalitet på bildene (hvordan greier dere å ta så fine bilder av stoffene deres? Å stryke stoffene først er kanskje ikke så dumt?) men håper de gir et greit inntrykk.

Jeg har mange flere stoffer å bytte bort, og skal se om jeg får tatt noen flere bilder snart.

Bare legg igjen en kommentar eller send meg en epost om du er interessert.

Nå skal jeg avgårde og poste 15 eksemplarer av denne bestemorruten til Synnøve Olava som står bak årets 'granny-swap'. En stor TAKK til henne for dette flotte initativet. Gler meg til å se rutene som kommer i retur :-)


Fin fredagskveld til dere alle!

6 kommentarer:

Clementine sa...

Hei! Bytting er gøy! :) Jeg er veldig interessert i stoff nr. 1 og og nr. 6., og sikkert flere av de andre du ikke har lagt ut enda. Begynner å få en god samling etterhvert jeg også, vet ikke om det er noe spesielt du er interessert i?

Elisabeth :)

Namaste (jeo74) sa...

Så kjekt med litt opprydning da. Eg har faktisk og sortert i stoffene mine, og har visst litt mærr enn eg trudde eg og, men alltid kjekt med nåke nytt, litt å variere i :o)

Vett du at stoff nr 1 trur eg e likt mønster som på et eg har i orange og gult! E kjekt å ha samme mønster i forskjellige farger syns eg. Kunne veldig gjerna tenkt meg litt av det nr 1 og nr 4, og sikkert nåken andre av skattene dine og. Eg har litt forskjellig i de fleste fargekombinasjoner ittekvart, så e veldig intr i bytte ja :o)

Så flotte bestemorsruter og da. Lenge si eg har hekla nå, og det klødde litt nå kjenne eg.

Håpe du får ei finfin pinsehelg.

Trollmora sa...

åh. . Jeg kunne godt tenkt meg å bytte til meg litt av nr 1 jeg da :)

Sonja frå Sunnfjord sa...

Ja, stoff nr. 1 kunne eg også gjerne tenkt meg ein liten bit av. Herlege fargar!
Fine fargar på ruta di også:)
God helg til deg!

Gunnhild sa...

1 og 4 er mine favoritter!
vil sikkert ha flere, når du legger ut mer ;)
har nr 4 i tvillingvariant, og det er så gøy! s. blå hadde vært topp!

Namaste (jeo74) sa...

SWEET LORD!!!
Tusner på takk for de flotte stoffene! Eg sitte barra og smile for meg sjøl eg :o)

Har du nåken fargeøsnker for ka du vil ha tebake mon tru?
KAnskje litt av det samme stoffet i orange jaffal? Gi lyd, så ska eg finna nåken bitar av favorittstoffene mine smukka :o)

Related Posts with Thumbnails