-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!onsdag 27. juli 2011

Den blå steinen

i Bergen sentrum. Møteplassen vår. Det er her vi møtes før vi går videre til kafeer, butikker, kino.


Nå møtes vi her i sorg og fortvilelse over de vi har mistet...

5 kommentarer:

Trollmora sa...

Et folk er felles sorg og vi løfter alle våre roser nå.

Turid sa...

Det er så godt å se hvordan det norske folk står sammen i denne vanskelige tiden. Jeg har tenkt mye i den siste tiden på hva JEG kan gjøre mer av for å være med å styrke demokratiet og gjøre hverdagen bedre for oss alle. Kanskje melde meg inn i et politisk parti eller en organisasjon? Gjøre mer frivillig arbeid?
Vakre bilder fra Bergen, som sier mye, Sølvi. Trondheim sørger med, og min familie har kjente som mistet en av sine på Utøya. Livet er tøft for mange nå, men sammen er vi sterkere!

Klem, Turid

Dorteas lille verden sa...

Hei! Godt å se at du er tilbake i blogglandia igjen:) Håper å se noen bilder fra oppussingen hjemme hos dere:) Ja, terrorhandlingene har vært grusomme! Tenk at bare ett menneske kan forårsake så mye sorg og smerte! Hverdagen vil vel hente oss inn igjen, sakte med sikkert, men det vil nok merkes at "noe" er forandret! Klem

PillePalle.... sa...

Kjære Sølvi!
Det var så utrolig trist det som har skjedd.
Tusen takk for koselig kommentar. Håper du kommer snart tilbake med noen flotte innlegg!
Klemmer fra PillePalle

till-vidas-ara sa...

Ja, det var så hemkst det där att man hade svårt att sova även här i grannlandet. tankar till er i Norge. och hoppas verkligen att lusten kommer åter. här har inredningslusten just börjat komma åter efter sommar och trädgårdsstök. ha det gott fina du..

kramar Lycke

Related Posts with Thumbnails