-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!



mandag 20. juni 2011

Jeg kapitulerer!

Det er lenge mellom hvert innlegg på bloggen min for tiden, og ser at jeg har mistet noen følgere også. Det skjønner jeg godt - det er nok ikke her hos meg dere finner inspirasjon nå for tiden, og dette beklager jeg.

Renoveringen av kjøkkenet vårt har fått en hel annen dimensjon enn vi hadde forestilt oss, og det at vi bestemte oss for å flytte en vegg har ført til en rekke andre jobber som måtte gjøres. En slags dominoeffekt, kan man si.

Så nå har vi litt større kjøkken, og lillebror sitt rom er litt større, men kontoret og gangen er blitt mindre. Loftsluken er flyttet, og hele gangen er totalrenovert. På kjøkkenet går det sakte men sikkert fremover. Sakte, fordi mannen gjør alt arbeidet selv, i helgene og etter jobb.  I skrivende stund kommer gulvet på plass. Og snart kommer nye vinduer, fliser og stein. Hele første etasje brukes som lagringsplass for ting og møbler som må omplasseres under prosessen. Kjøkkenet ligger flatpakket i stuen. Med så mye rot, forsvinner kreativiteten, humøret går litt opp og ned, men vi er ved godt mot og gler oss enormt til det ferdige resultatet. Da skal det feires!!

Men for å spare dere for bilder som dette


tror jeg at jeg må ta en liten pause fra bloggen mens dette megaprosjektet vårt gjøres ferdig. I mellomtiden kommer jeg helt sikkert til å titte innom dere, og håper dere er her når jeg kommer tilbake. Jeg tror ikke det blir så veldig lenge til. Jeg gler meg veldig til å vise dere både kjøkken, kontor, gang og soverom.

Ønsker dere alle en riktig fin sommer, og håper solen skinner på dere :-)

fredag 10. juni 2011

Loppestoffer - kanskje du vil bytte?

I anledning lappeteppet til Namaste, har jeg ryddet litt i stoffsamlingen min. Skapet jeg oppbevarer stoffene mine i er midlertidig flyttet inn i den nye gangen, så det er ikke så oversiktelig som jeg skulle ønske. Men egentlig så gjør det ingen ting - jeg kan ikke sy noe nå likevel da hele første etasje er et eneste kaos. Her finnes ikke en eneste ledig overflate å plassere symaskinen på, kanskje bortsett fra peisen i stuen... Å nei, der står jo brødrister, vannkoker, blender og espressomaskin!

Under en bunke med gamle aviser (som kommer godt med nå når vi skal til å male x antall panelvegger) fant jeg noen herlige stoffer fra vårens loppemarked. Har noen løse planer om hva de skal bli til, men i mellomtiden vil jeg gjerne bytte med dere.

Stoff 1


Stoff 2

Stoff 3

Stoff 4


Stoff 5

Stoff 6
Ikke så god kvalitet på bildene (hvordan greier dere å ta så fine bilder av stoffene deres? Å stryke stoffene først er kanskje ikke så dumt?) men håper de gir et greit inntrykk.

Jeg har mange flere stoffer å bytte bort, og skal se om jeg får tatt noen flere bilder snart.

Bare legg igjen en kommentar eller send meg en epost om du er interessert.

Nå skal jeg avgårde og poste 15 eksemplarer av denne bestemorruten til Synnøve Olava som står bak årets 'granny-swap'. En stor TAKK til henne for dette flotte initativet. Gler meg til å se rutene som kommer i retur :-)


Fin fredagskveld til dere alle!

tirsdag 7. juni 2011

Nytt til jenterommene

Ikke lett å ta gode interiørbilder i dette været! Men nå synest jentene mine at det var på tide å vise oppslagstavlene jeg lagde til dem i påsken.

Tavlene er gamle kjøkkenskapdører trukket med platevatt og stoff som er stiftet på på baksiden.


Satengbånd er stiftet fast i kryssene og gamle knapper limt på med limpistol.


Greit å unngå tegnestifter eller magneter som lett kan falle ned i sengen under tavlen, derfor disse båndene.


Begge jentene måtte ha nye tavler, ellers ble det UUUURETTFERDIG. Høres det kjent ut?

Ønsker dere en fin dag :-)
Related Posts with Thumbnails