-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!tirsdag 23. februar 2010

Vår i blogglandia!!

Ute daler snøen, men her inne er det blitt vår.

Nå har jeg sittet her og besøkt mange nydelige blogger, og det er ikke vanskelig å se at vi alle lengter etter våren. Selv om jeg liker snø og har ikke det minste i mot at den ligger litt lenger en vanlig, fikk jeg en deilig vårfølelse inne på kjøkkenet i dag. Denne gamle gardinkappen skulle egentlig klippes opp brukes som deler av noen trekk jeg hadde tenkt å sy til sitteputene på kjøkkenet. Men bare på gøy så hengte jeg kappen opp for å se hvordan den tok seg ut i vinduet før jeg gikk løs med saksa...


Jeg ble faktisk veldig fornøyd, så nå kan den bare få henge en stund. Og sitteputene skal få trekk av nytt stoff fra Stoff&Stil.

Ha en fin tirsdagskveld i kulden!

Hilsen Sølvi

PS - Hadde søsteren min visst at jeg kom til å skrive et innlegg om GARDINER så hadde hun nok fallt av stolen. For det første så er vel ingen av oss noe særlig glad i gardiner (til nå...) og for det andre: hvor ofte har vi ikke sittet på kafe og fnist av de litt eldre fruene ved nabobordet sine snodige samtaler om de siste gardintrendene og de nye kjøkkengardinene, julegardinene, påskegardinene osv. Kanskje det blir oss om noen år??

8 kommentarer:

Briggs lekehus sa...

Så fint det ble! Fin farge!:-)

Pillepalle sa...

For en nydelig liten gardine! Vi har ikke hendende gardiner her hos oss, men bare forheng. Synes, jeg har sånne nabodamer også :))
Ha en fortsatt fin kveld! Hilsen Pillepalle

jannepålanne sa...

Hehe..ja det kan du si.. jeg har også humret litt over disse herlige damene i sin beste alder som har slike små, herlige hverdagsgleder:)

Den gardinen var hvertfall veldig søt.. skjønner godt at du kom i vårmodus av den:) skulle gjerne hatt noe lignende på mitt kjøkken.. mine er bare hvite og kjedelige..
Vel vel, du får ha en fortsatt fin tirsdag:)

Miss-handy sa...

Det var en stilig gardin! Så fine farger, da! Her hadde den nok også blitt hengende:)
Var på Stoff og stil her forrige dagen, og det var jo kommet så mye fint vår-nytt der nå. Så du finner nok stoff til trekkene dine der:)
Det ligger en award til deg inne på siden min...
Ha en super kveld videre:)

Passelig dose sa...

Så fin blogg du har! Jegh kommer til å følge deg videre.

Åpent hus sa...

hei. dumpa tilfeldigvis inn og fant bloggen din. fersking du altså? :) masse fint her. koselige innlegg og fine bilder. takk for titten!

borghild sa...

Herlig gardin med flotte farger og mønster - og en skikkelig bestemorsgardin!;) Det er vel ikke meningen at man skal klippe i alt heller?;) Må si jeg er litt misunnelig på noen av dynetrekkene dine litt lenger ned her også, knallfine! Ha en fin uke! Klem B:)

erry sa...

Vilken härlig liten gardin, helt underbart tyg! Vilken tur att du provade atthänga upp det innan du gick lösmed saxen! :)

Related Posts with Thumbnails