-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!torsdag 11. mars 2010

Akutt sydille

Denne uken fikk jeg plutselig et enormt behov for å sy noe. Dette akutte sybehovet kom veldig ubeleilig, siden jeg egentlig burde jobbe med forberedelsene til bursdagsfesten min på lørdag. Kanskje det er en slags forsvarsmekanisme. For selv om jeg liker å by til fest, liker å pynte til fest og liker å ha venner på besøk, så stresser det meg også. Og da er det godt å koble av med litt kreative krumspring ved symaskinen.

For selv etter en betydelig øking av retrostoffer i stofflageret, turer til Stoff&Stil og masse inspirasjon her i Blogglandia, så har sykreativitetsfølelsen uteblitt. Men siden min stakkars symaskin har ligget i dvale siden før jul, hilste jeg sybehovet velkommen med utstrakte armer. Og her er resultatet...

Søte fugler som gir meg vårfølelse.Nålepute på toppen av et gammelt Norgesglass.Pute av gammelt broderi, gammelt sengetøy og velkjent stoff fra Stoff&Stil.Jeg fikk til og med sydd bakside på hekleputen min!


Sånn som det ser ut nå, kan gjestene mine komme til å bli møtt av en gang full av støvler, votter og våte aviser, komme til å bli servert fiskepinner og potetstappe, og de kan beskue store hybelkaninener danse over gulvet. Men de får i alle fall noen nye myke puter å lene seg inntil.

Hilsen Sølvi

10 kommentarer:

Passelig dose sa...

Så flink! Den norgesglassnåleputa var jo kjempesmart, og den kan jeg sikkert få til uten å hente fra symaskina og! Nålepute på toppen og knapper i magen, praktisk og fint, akkurat slik vi liker det! Takk for idéen!

Nina sa...

Falt pladask for norgesglassnålputa di. Så søt og sjarmerende. Jeg har mange, mange slike glass - arvet av mormor og en oldemor. Jeg bruker de til det meste. Ungene mine skulle nok ønske at mammas nåler lå på et glass - og ikke rundt omkring i hele huset og i sofaen. AU - MAMMA - høres stadig vekk ;).

Ser at vi har felles interesser i både lapperier og heklerier ;). Hei og hopp - og lykke til med bursdagsfeiring!

Anonym sa...

Hei Sølvi !! Ja, skal si du har roen ( hi hi). FOR noen nydelige fugler !!!! Og den nåleputen var jo bare helt UTROLIG smart !Well done ! Veldig godt at noen bobler over av kreativitet, for her er det helt tørke..... På KID i dag og kjøpte litt pynt til påske... men det er jo ikke noe JEG har laget da.. sukk.. Men de er hengt opp og fint ble det !! Gleder meg VELDIG til å prøvesitte putene !!!!!!!!!!!!!!

Klem Kanutten

Miss-handy sa...

Så fine puter da!! Sitter her for tiden og syr lappe-puter jeg også. Lett å få litt dilla når man først setter igang med sånt;)
Veeeldig misunnelig på den søte hekleputen....tror jeg må lære meg ordentlig hekling..!
Så må jo jeg også si, som alle de andre, at å bruke norgesglass til nålepute var supersmart!! Så det er nok stor fare for at den ideen blir kopiert her i huset:)
Ha en strålende helg!!:)

Kaspara sa...

Hei og god morgen, Sølvi!
Himmel og hav hvor produktiv du har vært og så mye fint du har laget! Tror favoritten min må bli den nydelige puta med fugler. Så utrolig morsomt å ha toppen av et norgesglass som nålepute! Kreativt!
Utrolig fin den heklede puten også. Er så glad i å bruke hvitt rundt bestemorrutene, blir så rent uttrykk.
Ha en flott lørdag!
Klem Kaspara

Anonym sa...

Hei, så kjempefin blogg du har !!:-) . Kommer helt sikkert til å følge med og titte innom til deg ja ganske ofte. Norgesglass-nålputen var genial. Og så dekorativ. Det blir noen turer på Stoff og stil med meg også :-), de har så mye fine stoffer og til så overkommelige priser. Ha en fortsatt fin helg!! Takk for titten så langt!! Mvh Anita

Tøvsjur sa...

Så masse fint du har laga! Norgesglasset va genialt!Likte fuglan også velig godt! Og puta va kjæmpesøt, så koselig med de broderte fuglan på:)
Ha en fin søndag

till-vidas-ara sa...

Hihi, känner så gott igen mig i dig! Stressande men kul när folk kommer och så står man och stampar för att få gjort de där projekten man tänkte sig! Vad gott att du tog tag i symaskinen istället för det blev ju fantastiskt fina resultat - menar det verkligen! Och gästerna gör det nog inget med lite stök - det är mest man själv som känner av det tror jag, hihi!
Blev otroligt förtjust i den där nåldynan på burken - skulle gärna hatt en själv - men jag har då aldrig sett sådana burkar här i Svedala?!? Om du gör fler kanske jag kan köpa en av dig?!? :)))
Kudden var också fantstiskt fin och fåglarna likaså - grattis till att du kommit igång med maskinen goa du!!!

Kramhögar Lycke

miapia sa...

Norgesglass nåleputa er jo helt fantastisk!!!! For en utrolig god ide!!

Hilsen Mia

zitakiss sa...

Légyszíves küld el a papagály szabásmintáját+ tetszik a KIKIbaba hol lehet ilyet rendelni? Szia Zita

Related Posts with Thumbnails