-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!



mandag 15. mars 2010

Lykkestunder

som denne kan jeg leve på i evigheter. Jeg er ennå i lykkerus etter lørdagens bursdagsfeiring.


For, hva er vel bedre enn å bli vartet opp av sin kjære (som til og med ruslet velvillig rundt på bruktbutikken sammen med meg for deretter å forære meg med et nydelig Figgjo fat til samlingen min) og bli overasket med deilig 'smaksbombe-lunch' på favorittutested?


Hva er vel bedre enn å komme hjem til søt og morsom overaskelse på trappa? Min kjære venninne la igjen denne skjønne primulaen (eller kusommer, som jeg kjenner den som og som vokser villt på vårt felles hjemsted) og favorittsjokolade.


Hva er vel bedre enn nydelig sjokladekake, bakt av mannen og tre søte små?


Og besøk av denne lille skjønningen som svarer til navnet Luna?


Hva er vel bedre enn å tusle rundt i stuen, rydde litt og pynte bordet til gjestene kommer?




OG, hva er vel bedre enn å være omringet av en gjeng med hærlig, kule, morsomme, fantasifulle og lattermilde mennesker på bursdagsfesten sin? Improviserte bursdagssanger på nye språk, venneklemmer, god mat og drikke, gitarspill, quiz som får frem konkuranseinstinktet, søte historier, latter og varme og enda flere venneklemmer?

Jeg bare spør...

Hilsen en 'voksen' dame i lykkerus.

8 kommentarer:

jannepålanne sa...

åååå.. så fint du hadde laget det til! kjempekoselig! Ser (og høres) ut som du/dere hadde en kjempefin dag:-) ja sånne dager sitter lenge i minnet:-)
Ha en fin kveld videre!

Miss-handy sa...

Så herlig, da!!...ser ut som jeg må skaffe meg mann...hehe
Og gratulerer så mye...med overstått:)
Knallstilig bordpynt! Jeg bare elsker tulipaner. Og de gjorde jo så mye mer ut av seg i flere vaser, enn alle i en!
Kan tenke meg det var en kjempefin fest:)
Du får tviholde på lykkerusen så lenge som mulig:)
Ha en superlykkelig kveld!
Ha en superlykkelig kveld:)

Kaspara sa...

God kveld voksne dame!
Gratulerer så mye med dagen som var!
Det så ut som en fantastisk dag, og den lunsjen fikk jeg virkelig vann i munnen av. Herlig dekket bord dere hadde også med mange ulike servietter akkurat slik jeg liker!
Tid i bruktbutikken uten at noen står og tripper og drar i deg er gull verdt!
Ha en fin kveld, Sølvi!
Klem Kaspara

Kardemomme sa...

Takk for tipset om artikkel i Rom 123 og pappfigurer. Jeg kjøper sjeldent andre blader enn danske Bolig Liv så jeg har ikke sett denne artikkelen. Var den i det nummeret som er ute nå tro? Det var i hvertfall en god ide å lage pappfigurer hjemme. De jeg fant på nettet var så fine at jeg var villig til å betale hva som helst men de ville ikke sende til Norge..
Utrolig irriterende!
Gratulerer med dagen på etterskudd forresten! Ser du har hatt det koselig :)
Ønsker deg en fin dag videre. Hilsen Kardemomme :))

till-vidas-ara sa...

Ååååh, du....det där lät helt underbart!!! Miljoner med grattis till dig i efterskott! Jag fyllde ju också för ett litet tag sedan - är du fisk som jag?!?
Tycker ditt dukade bord var helt underbart med de där fina tulpanerna i mitten - älskar tulpaner!!!, och vilka härliga gåvor du fick - och visst är det sant att de små gesterna och underbara människor i sin närhet är det allra bästa nuförtiden :) Mannen din verkar så go också - tänk att ha med sig en ogrinig man på loppis, hihi...!
Tack också för alla dina härliga ord hos mig - det hjälper så gott med goda råd och folk som känner igen sig :)))

Massor med kramar Lycke

Tøvsjur sa...

Så ut som at du hadde en kjæmpefin dag! Og for et koselig bord du hadde dekka! Serviettan va bare så skjønn!
Grtulere med vell overstått!

Blandet loft sa...

Åh det hørtes herlig ut!!
Tusen takk for fin kommentar på bloggen min. Jeg skal legge deg til i listen min også, for her vil jeg så meget gjerne komme igjen.
Klem fra BlandetLoft

Marthe sa...

Nei og nei... hadde akkurat lagt igjen tidenes lengste kommentar til deg (jeg er kjent for å skrive lange kommentarer, men denne gangen følte jeg virkelig at den var laaang), men så kom det et par små babyfingre og greide å trykke på noen knapper på tastaturet som slettet hele kommentaren. Jaja, sånn er det med små bebiser som vil være med på alt:)

Så her kommer kommentaren i kortform: Hurra og hipp for deg, for en fantastisk dag det ser ut som du har hatt! Og for et flott bord du har dekket! Og mannen og barna dine virker jo superherlige som baker kake og steller fint for kona og mammaen sin:) Også må jeg berømme deg for innmari fine syprosjekter! Utrolig flotte fugler, puter og nålepute. Dette vil vi se mer til!

Sånn, det var kommentaren i kortform, hehe:) Her var vi huset fullt av stryninger, og i morgen skal hele gjengen opp i Holmenkollen for å heie på Tarjei.

Ønsker deg ei super helg Sølvi! Kos deg med dine og nyt dagene.

Klemmer fra Marthe

Related Posts with Thumbnails