-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!lørdag 1. januar 2011

Litt jul, og GODT NYTT ÅR!

Jeg hadde tenkt å lage noen innlegg i romjulen, men så bare fløy tiden avsted...

(Håper dere ikke er altfor lei bilder av juletre og pynt..., i så tilfelle kan dere bare rulle forbi bildene her til nyttårshilsenen min nederst i innlegget).

Årets juletre, i plast, som ungene pyntet helt alene og uten 'justeringer' av mamma. Det ble mye pynt på 'forsiden' og fra barnehøyde og nedover.


Julenisse-matryoshka kjøpt på loppemarked.


Storesøster lærte å strikke julekuler på skolen nå i desember. Etter å ha sett mange slike rundt om i blogglandia i år, måtte selvfølgelig jeg også prøve meg på dette. Så i romjulen, etter at hennes kule ble ferdig, pakket inn og overakt til stolte besteforeldre, fikk jeg låne oppskriften. Kjempegøy å strikke, men vet ikke om jeg hadde orket å strikke så mange.


I fjor lagde min venninne nydelig pakkepynt av bjørkekvister og kastanjer, og disse tok jeg vare på. Her har vi malt bjørkeringene med hobbymaling (sånn litt fort og gale), og limt på fugler kjøpt på Fretex og hengt opp med en sløyfe.


Klokkespillet har jeg også kjøpt på Fretex. Ble overlykkelig da jeg fant det i fjor. Det minner meg om julen hjemme, men dessverre hadde mamma kastet sitt klokkespill fordi det hadde blitt så rustent at det ikke gikk an å sette sammen lenger.

Julestrømpen er det Borghildpia som har sydd. Elsker den og stoffene hun har brukt!


Denne vimpelrekken fikk jeg av Ingvild med den fine bloggen Drømmehjerte som takk for et stoff jeg kjøpte for henne i Bergen da de hadde sluppet opp for dette stoffet på Stoff&Stil i Kristiansand. Den har hengt litt rundt omkring, men nå henger den over døra som fører ut til gangen fra stua vår.


Applikasjon av små fugler og ordet PEACE med de søteste retrostoffer du kan tenke deg. Gjett om jeg ble glad og overasket. Ingvild syr i tillegg de nydeligste barneklær og jeg anbefaler en titt innom den kreative bloggen hennes.


Da var julen over for i år og det gjenstår bare å ønske dere alle et

RIKTIG GODT NYTT ÅR.

Velkommen til nye følgere, tusen takk for besøk og koselige kommentarer på bloggen min.
Bloggingen hadde ikke vært noe uten DERE.
Hjertelig takk!

Klem fra Sølvi

20 kommentarer:

Solrosa sa...

Godt nyttår til deg og dine også!!

Gleder meg til dine fine innlegg i 2011§

mvh Solrosa

Bente sa...

Hei Sølvi - herlige bilder fra deres jul:) Jeg fikk julekuleboka til jul, og har planer om litt produksjon i løpet av året - moren min ble så begeistret - og som den strikkegale damen hun er, kjøpte hun boka første mulige dag i romjulen - og er alt i gang med neste års produksjon:) De er jo fine:)
Ønsker deg og dine også alt godt for 2011 - måtte det bli et fint år:)
Klem fra Bente.

gult hus i svingen sa...

fine bilder fra jula, Sølvi:) Du kan da skjønne vi ikke er lei julebilder:) De strikka julekulene er så fine, kan godt tenke meg å strikke noen jeg også, men det ser vanskelig ut:) Vi får se:)

GODT NYTT ÅR TIL DEG OG DINE FRA TRINE:)

Sonja frå Sunnfjord sa...

Godt Nytt År!
Så fin den nisse-matryoshkaen var! Første gong eg har sett ein slik.

Anonym sa...

Hei!! GODT NYTT ÅR til deg Sølvi! :) Koselig å høre fra deg igjen. Fine bilder og masse fin pynt! Jeg har kopiert deg masse som jeg skal ha på juletreet NESTE ÅR. Begynner i godtia sjø. Jeg har laget salgsblogg (mor fikk ånden over seg i juleferien til å rydde med "en smule oppfordring" fra far i huset - tror han begynner å synes det er nok prosjekter) på ting som jeg dessverre må kvitte meg med. Gjerne se på den ved anledning. Adr: krimskramsparadiset.blogspot.com. Ses snart igjen hihi.. klem fra Anita

Hello Baby Lou sa...

Godt nyttår!
Koselig å se at ungene får "rule" juletreet uten justeringer fra mor.

Jeg kjøpte et slikt klokkespill i Julehuset her i Bergen ifjor. De minte meg også om barndom...

Anette {foreldremanualen} sa...

Flotte bilder - likte vimpelrekken veldig godt!
Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år! ;-)

Heidi sa...

Godt nytt år til deg og! Jeg trodde også det skulle bli mange koselige juleinnlegg i bloggen min i romjula, men det be ikke noe. Vi hadde det travelt nok med å spise og holde humøret oppe, for vi ble litt slått ut av diverse sykdom. Men nå går alt så meget bedre ;)

De nisse-i-nissedukkene var helt fantastiske!Skulle gjerne funnet slike, ja!

Fargevandring sa...

Hei Sølvi! Takk for koselig kommentar. Juletreet vårt ble også pyntet i barnehøyde i år, og denne gangen har jeg ikke forandret på noe:-) Det er fint det også! Gleder meg til å besøke bloggen din i året som nå kommer, Det er alltid trivelig. Ønsker deg et riktig godt nytt på! Gelukkig nieuw jaar hé;-) Hilsen Anne lise

Datt sa...

Aaaaw, den søteste lille fuglen! <3

Lykkeliten sa...

Det er så koselig med juletrær som er barnepyntet og ikke redigert:) Det er jo litt søtt når 70% av pynten henger på de nederste greinene;)
Masse fine bilder du deler! Også utrolig kjekt å dumpe innom flere bææærgens blogger;)
*”˜˜”*°•. ˜”*°••°*”˜ .•°*”˜˜”*°•.
˜”*°•. GODT NYTT ÅR!! *˜”*°•.
.•°*”˜ .•°*”˜ * * ˜”*°•. ˜”*°•.
.•°*”˜.•°*”˜.•°*”˜ ˜”*°•.˜”*°•.

Wilhelmine sa...

Hei, så koselige julebilder fra deg. Jeg trur også at jeg må prøve meg på disse julekulene, er jo så fine. Håper du hadde en riktig fin nyttårshelg, klem fra Wilhelmine som ser frem til å følge bloggen din i 2011.

Noralill sa...

Riktig godt nytt år til deg! Klem
PS eg blir aldri lei av å sjå fine julebilete...

Maria sa...

Så mysigt hos er i juletid! Jag gillar de där tomtedockorna, kul!

Andregasellen sa...

Godt nytt år Sølvi!
Jeg hadde også planer om noen romjulsinnlegg, men tiden flyr jo med selskap og gjester:)Vi får ta det igjen i året som kommer!
Takk for all inspirasjonen du har øst over oss i 2010, jeg gleder meg til å følge med på prosjektene dine i 2011 også:)Som sagt før, du inspirerer masse!Jeg hadde aldri tapetsert gangen med oransj søttitallstapet hvis du ikke hadde gjort det først:)
Nyttårsklem fra Ellen:)

Blandet loft sa...

Åh, så koselig!
Godt nyttår

Bournonville sa...

Rigtig godt nytår til dig, super fin blog du har, glæder mig meget til at følge dig i det nye år.

Kh Sara

Frøydis sa...

Hei på deg :-))
Et riktig godt nytt år til deg også :-)
Jula er pakket ut her, endelig..ble ikke det samme å pynte i år, for ei mus på loftet i fjor, spiste opp ALT ungene hadde laget da de var små!!
Begynt ett "nytt" liv idag..eller det er vel mer riktig å si jeg har gått tilbake til gode gamle vaner..blitt altfor mye snopspising, og det merkes..har klart meg utmerket idag, kjenner på meg at nå er jeg bestemt..
Jenta til høyre, med rosa lue...snakk om å være lik deg, hehe... :-))

Ha en fin kveld og klem fra meg

Namaste (jeo74) sa...

Ja, kor blei den jula av? :o)

Flott juleinnlegg og bedre seint enn ikkje ejo blitt min nye filosofi, tihi :o)

Hærligt bilde av dåkke på slutten der snupps!

skjerstad sa...

Hei :) Artig kommentar du la igjen hos meg ;)Fine julebilder .Liker bloggen din jeg og legger meg til som følger hos deg :)

ha en fin fin kveld :)
Klem fra Janne

Related Posts with Thumbnails