-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!onsdag 3. mars 2010

Daffedager

Da er vi godt i gang med vinterferien, og  i år bestemte vi oss for å være hjemme, slappe av, og bare ta dagene som de kommer, ikke stresse med å prøve å få mest mulig ut av dagene. Så vi går rundt i pysjen hele morgenen, og vi spiser vafler til frokost.


Vi tar oss god tid ved frokostbordet, skriver litt i dagbøker, litt i notatbøker, drikker sjokolademelk, leser Star Wars blader.
Vi har vært på kino, hoppet impulsivt på bussen, ringte til pappa som kom og møtte oss i byen!

Vi hadde litt tid før filmet begynte, så vi snek oss en liten tur innom Fretex der lillesøs og storesøs fant disse to søte settekassene. "Å nei!" tenkte pappa. "Ikke småjentene også!" Men tenk så bra da, at de hadde to helt like! Ingen krangling, altså!


Vi har vært på lekeland også. Kjempegøy! Først lekte jeg med ungene, så oppdaget jeg et stativ på veggen med bl. a. ferske interiørblader....  Heklet litt sopper også. Ungene frydet seg, de ville ikke hjem. Bare en gang til på sklien, mamma, PLIIIIS!! Men vi måtte gå. Mamma måtte innom Stoff&Stil før stengetid. Kjøpte alt dette hærlige bomullsgarnet. Jeg skal hekle lappeteppe av bestemorsruter til denne gamle sofaen her. Den har en stygg flerre på midten som må skjules.


Sofaen kjøpte jeg på Fretex. Litt vanskelig å smugle denne inn i stua, så mannen måtte hjelpe til. Han er blitt vant til den nå... Veldig greit å ha litt ekstra sitteplass når man har gjester.


Gler meg til å sette i gang med rutene. Alle de andre prosjektene må nok vente...


Og foresten, det var ikke bare jentene mine som fant noe fint på Fretex. Se denne nydelige tinnboksen!


I dag har vi gått tur, og sittet på kafe. Hærlige, late dager.
Ha en fin vinterferie der ute!

Hilsen Sølvi

5 kommentarer:

Miss-handy sa...

Herlig med late dager! Vi lever litt sånn her også nå:)
Sofaen er bare kjempestilig!!!...har så lyst på akkurat en sånn!! Så perfekt farge og stoff!
...men får klare meg med mine 2 hvite, kjedelige som var akkurat sånne som jeg hadde lyst på for 3 år siden:)....tidene forandrer seg:)
Boksen var veldig søt! Skal si dere gjorde kupp!
Ha et godt slaraffenliv resten av vinterferien:)

till-vidas-ara sa...

Åååå, vilka härliga sportlovsbilder!!!! Älskar bilderna från frukostbordet erat - så jättekul att se :) Och vaaar har du fått tag på den mysiga vaxduken?!?
Våfflor var det eländigt länge sedan vi gjorde så de må bli gjort snarast! Och vet du! Eran fina soffa liknar mycket en fåtölj jag fann på loppis för ca ett år sedan! Den står i vardagsrummet nu!
Blir så avis på erat Fretex :) Är det en valig secondhand - kedja?!? vi har bara "röda korset", "Myrorna" och "Kronans återvinningscentral" här!
Och så har du nära till Stoff och stil också - vad härligt! Blir säkert kanonfint med mormorsrutor till soffan!
Hur gamla är dina små?!? Mina är 8 och snart 7!

Sportlovskramar Lycke

Ida Susanne sa...

ååå, mange gøye ting*SMILE*
Boksen var fantastisk..*ME LOVE*

Sofaen er jo et smykke i ditt hjem..

Også så koselig frokostbord, så deilig når klokken ikke maser på oss*s*

Ønsker deg og dine en herlig kveld videre:)

Anonym sa...

Hei Sølvi !!
Så mye flott. Får skikkelig go`følelse av å lese innlegget ditt !! UTROLIG fine settekassene jentene fant !!
Kos dere videre !

Klem Kanutten

Marthe sa...

Kjære Sølvi!

Vet du, bloggen din blir bare bedre og bedre! Du seiler opp som en bloggfavoritt med slike flotte stemningsinnlegg... følte nesten at jeg var sammen med dere i vinterferien jeg:) Og tenk å få smilende egg til frokost!

Og den sofaen var jo helt fantastisk!!! Bra at mannen tillot den i stua. Den fortjener hedersplassen.

Beklager at jeg ikke har svart deg angående det kjempesnille tilbudet om å sende oss BT med artiklene om Tarjei. Har tenkt å svare deg flere dager nå, men så har det plutselig dukket opp noe og tanken forsvinner fra hodet. Jeg er så forferdelig distrè. Men nå har det seg slik at svigers har BT, så artiklene er i boks:) Gleder meg til å lese! Men tusen, tusen takk, du er snillere enn snillest:)

Da gjenstår det å ønske deg ei flott helg!

Mange smil fra Marthe

Related Posts with Thumbnails