-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!tirsdag 27. april 2010

Loppelørdag

Lørdagens loppemarked var som vanlig ganske kaotisk, men det var faktisk veldig kjekt å gå og rusle og kikke når det ikke er noe spesielt man er på jakt etter. Da jeg hade fått konstatert at der ikke fantest snev av fargerike retrostoffer, kunne jeg slappe helt av og nyte de to timene jeg hadde 'for meg selv'. Men det er jo oftest da man finner de fineste skattene...

Inne på den elektriske avdelingen stod denne fine globusen gjemt blant en haug med messinglamper. Er så glad for at jeg fant den!


Og på kjøkkenavdelingen fant jeg denne melkeskummeren.
Den rosa plastkurven, den hvite vasen og trinsen fant jeg på et annet loppemarked på veien hjem. Kurven kostet 1 krone!


Før jeg dro hjem, stakk jeg innom bokavdelingen for å bla litt i gamle bøker da jeg så disse gamle Hansa kassene under et bord. Noen hadde bøker i dem, og noen  var tomme. De snille og hyggelige damene fortalte at kassene hadde blitt brukt til å frakte bøker i, men i år hadde de bestemt seg for å selge dem siden de var så tunge å bære. Heldige meg som fikk kjøpe en!


De gjør virkelig en flott jobb disse korpsforeldrene som kjører lopper, rydder og organiserer, og stiller opp fra grytidlig morgen med et smil om munnen. Ikke bare får de inn mye penger til et godt formål, men tiden de gir er også en god investering i deres barns fremtid.

Ha en kjempefin uke videre!

Klem, Sølvi

11 kommentarer:

Anonym sa...

heldige du som fann en sånn kasse :)

Ida Susanne sa...

ååå..Dette var loppis-kupp
Den kassa der og globusen skulle jeg gjerne hatt fingra i*knis*

Nydelige ting var det, virkelig..Heldige deg:)

Takk for super søte ord om oppslags-tavla mi, det er koselig:)

Jeg har begynt å bruke bobleplast inni jeg nå, på de siste jeg har laget.
Synes det funker veldig greit når man skal fest med nål og sånn istedefor vatt.
Også hadde jeg en del bobleplast liggende, så da prøvde jeg ut det. Noe som fungerte
utmerket:)

Klem på deg

Lappeline ♥ sa...

Så fine lopper.
Jeg kunne godt tenkt meg kassen men tror nok de var tom.Bedre lykke neste gang kanskje for meg

Ha en fin kveld

Klem

Har en drøm... sa...

Så mye fine lopper! Du har virkelig gjort noen funn du, likte spesielt den Hansa kassen!
Jeg skal jammen meg titte under bordene neste gang, sikker på at det er mange skjulte kasse-skatter som de uvitende loppe-selgerne ikke tenker på at er penger og tjene på:o)) hihi

Klem Line

Bettum Villa sa...

Åh, den kassa var fin. Sånn leiter jeg også etter, men det er ikke enkelt å finne lenger for alle vil jo ha dem. Så må si du var heldig!

Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg. Det varmet virkelig hjartet!

Klem fra Madelen

till-vidas-ara sa...

Men vilka fantastiska fynd kära du!!!!! Jordgloben liknar nästan på pricken den vi har och vasen, korgen och trälådan hade jag blivit överlycklig för jag med - helt fantastiskt vilken tur du hade!!! Vad härligt att höra av dig igen också...trodde du gått under jorden helt där ett tag :)
nu ska jag rusa iväg och hämta ut tapeter till ett projekt jag längtar så vansinnigt efter att börja med!!!

Massa kramar Lycke

viviann sa...

Hei og tusen takk for kjempekoselig hilsen paa bloggen min!:) Du har ein veldig fin blogg. Maa lese litt meir her ja.. Den Hansa kassa var kjempefin:) Budde sjolv i Bergen for 8 aar siden. Er opprinnelig fra Voss. Savner alle koselige loppemarkedene i Bergen ja.. Her har dei carboot sales, men det er ikkje saa mangen av dei.. Men eg er der paa alle! Elsker aa finne smaa kupp;) Gleder meg til aa folge med paa bloggen din! Ein klem fra Viviann:)

cecilie sa...

Akkurat samme Hansa kasse har eg og :) Eg har hengt den opp på veggen og putta CD-spelaren inni:)) Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min!

Miss-handy sa...

Heisann:)
Da skulle vi byttet litt: jeg fikk litt av tiden din, og du fikk noen av prosjektene mine:)...hehe..
Kassen og globusen var kjempefin!! Fikk gått på loppis uten den lille røveren min nå forrige søndag, og gjorde så mange kupp!!! Bare storkoste meg:) Er nok den mest vellykkede loppeturen jeg har hatt.....tror jeg:)
Innlegget under her var veldig søtt!! Masse søtt og fint:)
Ønsker deg en kjempefin uke videre!!:)
Klem

Tøvsjur sa...

Å her va det mange fine loppefunn altså!
Så heldig du va som fikk kjøpe den lekre kassa!
Gøy med loppemarked. Bare synd det e så få i detta område.
Ha en fin dag videre:)

Marthe sa...

Hei kjære Sølvi!

Lenge siden jeg har lagt igjen en lyd fra meg, jeg blir så aktiv om våren at jeg ikke får tid til å slå meg ned foran pc-skjermen. For noen flotte funn:):) Globusen var råfin, jeg er på leting etter en selv. Og den gamle treboksen var virkelig et kupp! Er det ikke gøy med loppis? Jeg har fått vært altfor lite på det i år..

Vi farter til Spania på lørdag, i tre uker. Deilig! Blir nok lite blogging fremover, men jeg gleder meg til å komme hjem å se alt det fine du har gjort, skapt og loppet til deg:)

Ha fantastiske dager Sølvi!

Store klemmer og smil fra Marthe

Related Posts with Thumbnails