-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!fredag 27. august 2010

Skolestart og tegnedilla

Det er faktisk litt godt når hverdagen begynner igjen etter en deilig og lang sommerferie.
Og begynnelsen på en ny sesong krever som regel litt oppdatering i skrivesaker og andre skoleting, litt rydding i skuffer og skap, gjøre det litt mer praktisk på kjøkkenet, osv.
I løpet av de to siste ukene har jeg brukt det meste av fritiden min til rydding og omorganisering. Jeg gler meg til å vise dere resultatet.

I mellomtiden har ungene begynt å tegne igjen, og det er kjekt. Lillebror, som ikke har vist spor av interesse for papir og blyant, har plutselig begynt å tegne, og det er ikke grenser for hvilke fantasifulle streker som ender opp i tegneboken. 

Lillebror liker å tegne med tusjer, for da trenger han ikke å trykke så hardt for å få frem fargene.


I England i sommer fant jeg denne artige tegneboken til ham på et bruktmarked.


Den er opprinnelig fra australske hinklerbooks.com


Noen vil vel argumentere med at sånne 'veiledninger' kan sette en stopper for fantasien, men i Lillebror's tilfelle er en sånn bok gull verdt.


Storesøster har også en tegnebok


Den er fra Usborne Books og er i flittig bruk.


17 bøker har fått bokbind på, og her er lillesøsters valg av bokbind i år.


Jeg ble veldig glad da hun valgte det blomstrete papiret. Har hun blitt påvirket av mamma'n sin, kanskje?
Storesøster fikk bøkene sine innpakket i oppklipte papirposer fra Ikea, Cubus m.m. Kanskje litt av mammas 'mas' om gjenbruk endelig er blitt registrert?

Ha en fin helg!

Klem fra Sølvi

6 kommentarer:

Siv Toril sa...

Hei! Så fin blogg du har! Jeg har også tre barn og bor i Bergen så noe felles hadde vi allerede der: ) Har lagt meg til som følger... Håper det var greit! Meg kan du besøke på " Hjem og lidenskap" hvis du vil... Ha en fin fredag!

viviann sa...

:) So koselig aa se at du er tilbake!! Ser du har hatt ein fin sommar:) Me har hatt ein rolig og avslappande sommar her sidan ikkje eg har villa ut paa noen flyturar.. Begynner aa nærma seg termin no - iiiik... Gleder meg:) Godt aa komma inn i rutine igjen no. Mine begynner paa skulen no paa onsdag. Kjempefint bokpapir! Mine vil ikkje ha i aar, for det er ingen andre i klassen som har det..:( ønsker ei kjempefin helg til deg og dine;) Stor klem fra Viviann

Bente sa...

Hei - det er hyggelig med tegnende barn) Jeg elsket å tegne som liten, og eldstedatteren tegner i massevis (går nå i 3. kl på kunstlinjen på videregående) - yngstejenta har ikke vist helt samme interesse, men man er jo ikke like:)
Artig bokbind - og så lurt med gjenbruk av papirposer - så langt har ikke jeg tenkt Her i huset har det blitt sort! ensfarget papir på bøkene i år)

Ha en fortsatt fin helg, Sølvi:)
Klem fra Bente.

i mitt lille rekkehus sa...

Tusen takk for kommentar på bloggen min! Nå står nattbordet under speilet i gangen, enn så lenge...Liker å ommøblere, hihi;)

En flott søndags kveld til deg også!

Minmill sa...

Hei på deg igjen Sølvi. Ingenting ville gjort meg mer glad enn å få oppskrift på "høye" muffins. Det vil gjøre muffinsbakingen en dimensjon større for meg. Men send meg en mail når du har tid. Ikke noe stress. Neste bursdag er ikke før i oktober.

Jeg likte veldig godt ideen deres om å bruke papirposer til bokbind. Skal jobbe litt med den saken her hjemme. Jeg er fan av alt som heter gjenbruk jeg, og hvis ungene kan lære noe av det, er det helt fantastisk.

Snart kommer ungene hjem her, så jeg må hive meg rundt og lage litt mat til dem før vi suser videre på fritidsaktiviteter. Puh! Ha en fin dag videre.

Andregasellen sa...

Hei Sølvi:)
Koselig når barn tegner, jentene mine elsker å tegne:)Og så lenge de koser seg med det er det jo det samme hva de tegner?
Koselig å ha deg tilbake igjen:)
Ha en fin kveld!

Related Posts with Thumbnails