-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!onsdag 16. februar 2011

Vinterblues...og designlampe

Hva hjelper vel bedre mot mangelende bloggpiff og vinterblues enn premie, en designlampe, fra BoligPLUSS.

Tidlig på torsdags morgen fikk jeg en melding med veldig mange utropstegn og veldig mange smilefjes fra en venninne om at jeg hadde vunnet 'Beste tips' i mars-utgaven av BoligPLUSS. Hun abonnerer på bladet og satt og bladde gjennom det i pausen på nattevakt da hun oppdaget kartet mitt.


Det er lenge siden jeg sendte tipset inn, og hadde faktisk ikke tenkt så mye på det siden den gang. Men det at det ble BESTE tips var jo litt av en overaskelse, og så blir jeg faktisk veldig FLAU med tanke på hvor enkelt dette er å lage i forhold til mange andre flotte tips i bladet... Men jeg er veldig glad og takknemlig for lampen som er på vei til meg i skrivende stund.
Innlegget om kartet kan du lese her.

Forresten så ble jeg veldig betatt av bildet på forsiden av denne utgaven, og kommer helt sikkert til å kopiere dette lampesystemet en eller annen gang. Jeg har allerede noen nakne skjermer liggenede i boden fra et loppemarked i fjor.


God medisin mot vinterblues er også disse kjolene som jeg og min søster spradet rundt i om sommerene. De henger til pynt på syskapet mit.


Ha en fortsatt fin uke der ut!

24 kommentarer:

ingunn sa...

Så det var du som skrev dette tipset ja. Ble nok en gang inspirert til å henge opp et kart i stuen. Ekstra fint med disse rundstokkene! *herme* Hvr har du funnet kartet? Har lett på nettet, men fant bare i liggende format.

Ha en flott dag!

soisses sa...

i would love to have such a poster. it looks perfect to me!!!

thank you for the lovely post. the opinions to the uten.silo and the board are very different. most of the people liked the dishes on the wall, i think...

i wish you a nice week.
yours dani

gult hus i svingen sa...

flott med lampepremie for kartideen da:) Gratulerer:)
Søte kjoler fra barndommen din:)Men alle de stoffene i skapet ditt.....dååååån:)

klem fra Trine:)

Anonym sa...

Gratulerer! Og det tipset er jo helt genialt! Husker godt at jeg ble inspirert da du hadde innlegget om kartet her inne, og har fortsatt planer om å få kart på veggen hos storebror. Og vinterblues....i dag prøver jeg å reparere vinterblues med baking og sying...Mens lillebror sover satte jeg meg ned med et lite prosjekt ved maskinen, og tenk, så
k r a n g l e r symaskinen med meg! I frustrasjon har jeg tatt pause og koser meg i stedet med gode bilder og lesing her inne i bloggverdenen.
Ha en fin dag :)

Klem Marit

Lekenhverdag.com sa...

Gratulerer! Tipset ditt må jeg sjekke opp ;-)

... og det var veldig hyggelig å høre at du fant inspirasjon til barnerommene hos meg, og det kommer masse frem over. Det blir spennende å se hva du går for.

Ønsker deg en fin dag!

Carina

Mette sa...

Gratulerer! Sa moro!!!

veldig sote de kjolene...

Solrosa sa...

Så flott tips! Gratulerer!

Og de kjolene er jo bare helt supersøte!!! :)

Ha en fin dag!

hilsen Solrosa

PillePalle.... sa...

Kjære beste Sølvi! Gratulerer så mye med den velfortjent gaven. Dette kort ble kjempeflott, for en god idé å lage et skolekort selv.
Litt vinterblues her også, du! Jeg bare leter etter sol og vår. Føler meg litt tung i det siste.
Men akkurat nå skal jeg gå ut for en liten tur gjennom skogen (med hodelykt). Har funnet en gjeng jeg kan løpe litt med.
Håper du har en fin dag videre. Storklem fra PiPa

Marianne sa...

gratulerer med tipset! det var jo kanon at du vant og med god grunn!
ha en herlig onsdag. klem m

Datt sa...

Gratulerer så mye!!! Så morsomt altså! :D

Strikkefanten sa...

Gratulerer! Veldig artig at du vant:-)

Bente sa...

Hei Sølvi - så gøy at tipset ditt kom på trykk - syns det var et veldig lurt tips:) Spennende å se lampe-belønningen!

Så koselig å ha de gamle kjolene hengende til pynt - fargerike og fine:)

Ha en god onsdagskveld, Sølvi - klem fra Bente.

Trollmora sa...

Du den der har du virkelig fortjent altså, for makan til tips og ide er det lenge mellom å se..... !!!! Du ANER ikke hvor mye jeg misunner deg alle de stoffene inni skapet ditt altså... jeg har så lite at det ikke engang er til å sy et lappeteppe :) hihi... men jeg har begynt å kjøpe da.. her hos oss er det lite med tekstiler på bruktmarkedene og de som er er faktisk dyre, så.... men den som har is i magen får belønning eller noe sånt, sant? God kveld! :)

Wilhelmine sa...

Det var jo så fint, dette tipset skal jeg nok ta vare på i minneboken min. Ha en fin helg som kommer, klemmer fra Wilhelmine

Røverdattra sa...

Hei! Super blogg du har! Kjempegøy at du fikk tipset ditt i bolig pluss :) Tenkte jeg skulle legge igjen en hilsen og samtidig lære deg å lage hjerter ;) Når du skriver innlegget ditt og vil ha et hjerte inn skriver du følgende kode der du vil ha hjertet plassert: & # 9 8 2 9 ;
Ikke ha mellomrom mellom tegnene, jeg måtte bare legge dem inn her slik at det ikke ble et hjerte ;)
Håper dette var til hjelp :) Hilsning fra Røverdattra :)

Frk.Fjong sa...

Takk for koselig kommentar på bloggen min!

Om du ønsker deg en ny header, så er tipset å google "free header" og se om du finner noe som kan brukes - hvem vet, kanskje ser du noe du drar kjensel på..? ;) Hvis du har et bilderedigeringsprogram så er saken biff.

Gratulerer med premie, sånt er stor stas!
Hilsen fra Frk.Fjong Ü

Eple sa...

Veldig godt tips- du fortjente å vinne. Gratulerer!

Jeg er også veldig klar for å lage de lampene som var på forsiden av BoligPluss, har samlet skjermer en stund nå, så det er bare å få fingeren ut ;)

Ser at du leser en bok av Bill Bryson. Han er helt klart en av mine favorittforfattere. Han har en fantastisk humor!! Har ikke lest den du holder på med, men har planer om det.. (Har masse masse planer om det meste, men bøker og lesing DET klarer jeg å realiserer.. ;))

Søteste kjolene du har på skapet ditt- skikkelig idyllfølelse...

Mamma Tamo sa...

Hei hei. jeg fikk ikke e-posten din:(, kan du sende på nytt?
Ha en finfin kveld

Åshild - prydeligbloggen sa...

Så gøy du ville legge deg til som følger, da fant jeg deg også :) Det må være utrolig morsomt å se ideen sin på trykk?! Gøy. Og de kjolene var nydelige!

Fragmenter sa...

Hei!!! Så koselig at du ville følge bloggen min. Mye har skjedd i det siste, så jeg oppdaget det ikke før nå. Og du hadde også en kjempefin blogg, så her legger jeg meg til som følger.

Grattis med velfortjent premie:-) Jeg har handlet primula i dag i et forsøk på å lette vinterbluesen. Og lagd glade potteskjulere. Det hjalp litt:-) Titter snart innom igjen, jeg.-)
Ha en deilig fredagskveld!
Elin Pelin Pøyle

Glede sa...

Grattis! Jeg så faktisk det tipset, men tenkte ikke over at det var deg. Så herlig!

skjerstad sa...

Å så gøy ! Og koselige kjoler du og søstra di brukte som barn :) Digger skapet ditt !

Ha ei fin helg :)
Klemmer fra Janne

Turid sa...

Først, takk for besøket inne hos meg, Sølvi, og kommentaren på Go-british-innlegget mitt :-) Så det var du som sendte inn det tipset ja? Jeg kjøpte det bladet i dag, og satt faktisk og kikket på det kartet! Så navnet og tenkte at det var da et hollandsk-klingende navn! ;-) Gratulerer, Sølvi! Så artig! :-)
Enn jeg som FIKK et slikt gammelt skolekart av min hollandske svoger (som hadde spart det etter min svigerfar, som var rektor) - altså et hollandsk kart over Skandinavia! Kjempeartig vettu, men tror du jeg finner det? Mistenker at hans bror, min mann, hollenderen, har KASTET DET. Skrekk og gru...
Jaja, nytter ikke å gremmes over det. Kanskje jeg også bare får lage et? ;-)
God helg til deg! Klem, Turid

Namaste (jeo74) sa...

Næhhh, så kult!!!
Gratulera ein heile haug! :o)

Hærlige kjolene og da.
Plutselig blir det vårblues ska du sjå ;o)

Related Posts with Thumbnails