-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!onsdag 18. januar 2012

Myke skuffelser?

Har dere lagt merke til NetCom-reklamen på TV/radio nå om dagen?  Dersom du fikk noen 'myke skuffelser' til jul, er det 'flaks for deg', for da kan du nemlig bytte gaven i en ny telefon. (Med liten skrift: gavekort på 100 kr som kan brukes til abonnement, minstepris 5 500 kr).
Jeg blir mektig provosert av denne reklamen!!


Disse deilige ullsokkene fikk jeg til jul. Mammas kusine har strikket dem, og jentene fikk også hvert sitt par. Jeg ble ikke skuffet. Det ble heller ikke jentene mine. Vi ble kjempeglade. Tenk så mange timer mammas kusine har lagt ned i å strikke ullsokker til familien sin?

Ellers kan jeg fortelle NetCom at det lå mange flere strikkede, heklede, og hjemmesydde myke pakker under treet i år, men så vidt jeg vet har ingen følt seg fristet til å bytte dem ut mot en uresirkulerbar plastikkdings.

Hva med dere? Fikk dere hjemmelagde myke pakker til jul? Ble dere skuffet?

(...og ironien er at like før jul ble jeg oppringt av nemlig NetCom der en veldig søt og snill dame fikk overtalt meg til å bytte til NetCom sine tjenester for da kom jeg til å halvere mobilregningen min. Første regning etter at jeg byttet var over 400 kr høyere, så man kan vel si at NetCom ikke var i mine 'good books' før jeg hørte denne reklamen heller... (jeg jobber med saken)).

Ha en fin onsdag :-)

PS - Jeg har problemer med å legge igjen kommentarer på veldig mange blogger for tiden. Noen som vet hva som er galt?

13 kommentarer:

Mette sa...

Ja, det var en reklamevri som provoserte! Ifjor fikk mannen min og sonnen min de fineste strikkede vantene med nydelig setesdalsmonster og jeg fikk et par strikkede sokker. Det er ikke alltid det er sa kaldt her borte at man trenger vanter, men jeg trenger det i disse vintermanedene for jeg sykler hver dag, sa ALLE gavene har mer eller mindre havnet hos meg :-) Jeg er superglad!

Skjerstad sa...

Nei men du , jeg ble nå litt glad ;) Jeg er også provosert av denne reklamen. Skjønner ikke at folk tenker sånn i hele tatt jeg . Blir kjempeglad for å få myke pakker ( og gir det selv også ;) Det ligger da mange timers arbeide bak , og at noen lager noe spesielt til meg , er så koselig :) Herlige strømper du har på , og den lua var så fin :) Jenta også da :) :)

Du - ang. spørsmålet ditt . Så kom jeg over noe her om dagen : Hvis du har eksplorer , så er det ikke oppdatert på Blogger . Derfor er det en del som ikke får til å kommentere. Jeg har Google chrome .
Vet ikke om dette er problemet ditt,men det var et lite tips ;)

Ha en myk dag :)
Klem fra Janne

Anonym sa...

HURRA for myke pakker!!! Jeg fikk en hjemmelaget myk pakke til jul, og ble KJEMPEGLAD for den!!!
Klem fra Anne

Randi sa...

Hei!! Ja, den reklama er så dum!! Min samboer er storforbuker av stillongser! Han kan nesten bruke det året rundt sånn som han fryser støtt :) Han fikk en av sine svigers til jul, og da vi så denne reklama spurte jeg om han ville bytte inn stillongsen i en ny tlf. men nei, aldri verden :):) Vi fikk mange mjuke pakker, og ble absolutt ikke skuffa noen av oss!! Jeg har også problemer med å kommentere. Men bare hos de som hvor man ikke får opp kommentarene i eget vindu. Ha en fin dag!! KLEM.

Nina sa...

Gjett om jeg har tenkt det samme!!! "Myke pakker dere liksom". Skulle nesten laget en faccbook-gruppe MOT Netcom sin reklame.

Det er så mange reklamer som har et eller annet umoralsk i seg. Med to lærere i heimen er vi kanskje spesielt oppmerksomme på dette (reklame er jo en sjanger i norskpensum - og etikk en vesentlig del av RLE-faget) - ja - og vi kommenterer det HVER gang. Er det mulig???? Vi er voksne og kan nalysere innholdet - men man kan ikke forvente at barn skal klare det samme. De farges. Reklamebyråene skulle hatt seg et etikk-kurs - det skulle de!!!!

Fishermans Daughter sa...

E veit!!!
Vi har nettopp hatt en kjempe stor sak med netcom og vil ikke anbefale til noen i hele verden- for et dritt selskap!!! ( heldig for oss så vant vi frem med vår sak og fikk annulert abon.) Reklamen er itillegg frekk som fy!!!
Utover det så fikk hele familien mange fine gode myke gaver som vi er blitt veldig glade i :) Blant annet fikk vi nydelig sitte skinn til å ha i vår hvite skinn sofa og stemningen i stua ble ordentlig koselig :)

Nyt gavene og det nye året1
Veronika

Lillis verden sa...

Jeg gav alle venninnene mine hjemmelagde gaver, og er overbevist om at de ikke ble skuffet :) Mine nieser ønsket seg at jeg skulle strikke luer til de, og den eneste skuffede der var hun som fikk for liten hue (der har jeg nå strikket ny, som skal sendes i morgen) Så får hun slippe skuffelsen hun også ;)

ReVinyl sa...

Netcom?
Æsj!

Hjemmelagde gaver?
Hurra!

Hærlig innlegg :)
Klæm

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
Hjæmmelaga myke pakker e fantastisk å få i presang! Æi va også så heldig å få noen av de til jul, og de blei overhodet ikke bytta. De blir brukt ofte og æi sett veldig stor pris på de:)

Ønske dæi en strålanes kveld
klæm fra mæi

expojippi sa...

Hehe! Jeg er glad i pakker uansett type jeg =) Men jeg kan skjønne at menn som alltid får sokker eller slips til jul, kan ønske å bytte det i noe annet... Vi er nok ikke i målgruppen til Netcom på akkurat denne reklamen =)

Finfin onsdagskveld til deg!
Ane

Lisette sa...

Hei, første gang jeg er inne hos deg! Og leste nettopp hva du skrev ang NIB utfordringer...og synes det er fint at du skrev som du skrev. Var selv på Galleriet, og for meg er det viktig at alle blir tatt med. Kanskje som du sier, gjøre noe annet slik at alle føler de har noe de kan bidra med;) La meg som følger, forresten!

Fru R. sa...

Hei
Leste innlegget ditt i NIB, kjempebra at du tar dette opp. Jeg deltok ikke på den siste utfordringen, føler nok litt det samme som deg :)
Klem

Annika sa...

Tusen takk for mine 'myke skuffelser' mamma! Jeg liker de veldig godt! :-)

Related Posts with Thumbnails