-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!tirsdag 3. januar 2012

Strømløs jul, krumkaker og smør

Julen er over og kommer sikkert til å bli husket som "den julen vi ikke hadde strøm".
Vi har vært på Sunnmøre, der stormen har herjet og ødelagt.Jeg tror at ungene kommer til å huske denne julen som den julen da vi tente stearinlys i hvert eneste rom, til og med på badet. Og den julen da vi tegnet og spilte Uno hver ettermiddag. Vi gikk turer i skog og mark, og hjalp til med å rydde opp etter stormens herjinger.Vi spiste smørbrød og bestillte 'take-away' fra bygdas Spar-butikk.


Vi hentet nytraktet kaffe hos en venninne av mamma som fikk strømmen igjen.Men vi kommer sikkert til å huske denne julen som da vi fikk dilla på krumkaker (mamma bruker å lage et helt lass - og i år SKAL jeg kjøpe meg krumkakejern) også,


og julen da, med smørmangel i Norge, mamma lagde den mest fantastiske kreasjon i den gamle smørformen.


Julen er i alle fall over for denne gang, og jeg ønsker dere alle et riktig godt og fredelig 2012 :-)

9 kommentarer:

Glede sa...

Godt nyttår til deg!! :)

Mette sa...

Godt nytt ar! Det ser ut som om dere har hatt en herlig jul, tross alt! Smorklumpen sa bare helt fantastisk ut! Jeg provde meg pa mammas gamle krumkakejern, men det ble bare tull. Jeg har bestemt meg for a kjope meg et elektrisk krumkakejern neste gang jeg er hjemme. Det er nemlig av de fa julekakene som gar ned pa hoygang her i huset :-)

PillePalle.... sa...

Godt nyttår, kjære Sølvi! Det var jo sikkert helt dumt at strømmen gikk borte, men synes, dere hadde likevel fine juledager. Herlige bilder i alle fall. Smorformen minner om de gamle osteformene som finnes bla. i Undredal. Veldig koselig. Krumkaker liker jeg også veldig godt. DELIKAT! Må innrømme, jeg ville ha byttet med slike juledager som du og familien hadde de.
Klemmer fra PiPa

Anonym sa...

Godt nyttår til deg og dine!
Ha lest og så noe om Dagmars herjinger in Norge. Men det se ut at dere gjorde best av den!
Hilsen allesistgut :)

Skjerstad sa...

God nytt år !

Ser dere har kos dere og trosset været :)
Dette må jo ha vært en koselig og spennende jul for dere og ikke minst barna ;) Tenker der vil huske denne julen lenge . Ja krumkaker er godt :)

Klem fra Janne

gult hus i svingen sa...

GODT NYTT ÅR til deg og dine:) Har vært ei opplevelsesrik jul, skjønner jeg:) Håper dere ikke var altfor utsatt og redde mens stormen herja:) Skikkelig gammeldags jul dere har feira:) Nydelig smør på nydelig fat;:) Vakkert rødt hus, er det størhus bak den blå døra?
Velkommen til Trondheim igjen:)

klem fra Trine:)

Bente sa...

Hei og godt nyttår - dere har sannelig opplevd været, ja - men det høres så absolutt ut til at dere har gjort det beste ut av det:)

God kveld og klem fra Bente.

Anonym sa...

Skikkelig stilig smør :)

Hilde sa...

Godt nyttår til deg og dine! :) Ser ut som dere har hatt en fin fin jul, tross alt :)

Related Posts with Thumbnails