-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!onsdag 6. juni 2012

Drømmen om en retro krydderhylle og maling av peisJakten på en retro krydderhylle eller melhylle har pågått i noen år nå, så da jeg kom over denne lille røde skuffen måtte den bli min selv om det bare er en liten del av drømmehyllen. Men, den passet jo inn i stålhyllen, så jeg er fornøyd! Sakte men sikker får jeg flere ting opp på veggene også - f.eks. denne bursdagskalenderen som jeg fikk til bursdagen min.


Krydderhyllen på kontoret kjøpte jeg på epla samler, men det er ikke drømmehyllen...


Og så har jeg begynt å male peisen! Den har jeg uffet meg over i noen år nå, og nå har jeg endelig tatt fatt i den. Jeg sprøytet den først med kraftvask, vasket og støvsugde. Så malte jeg et strøk med sperregrunning. Når det er tørt tar jeg et lag til med grunning før jeg setter i gang å male.

Ønsker alle dere fininger en fortsatt fin uke ;-) Klem fra meg :-)

11 kommentarer:

i mitt lille rekkehus sa...

Så flott peisen kommer til å bli,lykke til m arbeidet! Har masse på to-do lista,men alt strekker ikke til m to små;-) ha en fin dag!

Gunnhild sa...

det tar faktisk tid å flytte inn i et rom, selv om man egentlig vet hvordan man vil ha det! jeg har faktisk ei hel slik krydderhylle, som du har funnet ei skuff i, den hang på min bestemors kjøkken i alle år, nå venter den på at jeg skal bygge meg et syrom, så den kan få skinne der inne ;)
peisen ble jo som "ny" med litt maling og omsorg..flink du!

drudeblaa sa...

Peisen er jo blitt kjempemye finere bare med grunningen. Ønsker meg også en sånn krydderhylle. Så en i en antikvitetsbutikk, men den var så dyr at jeg skyntet meg ut igjen. D

Heidi sa...

Det øyeblikket når noe bare passer akkurat! Som med den skuffen, det ble jo perfekt.

Sonja frå Sunnfjord sa...

Diggar den stålhylla di! Og så artig at skuffen passa så godt:)
Fortsatt fin veke til deg!

Bente sa...

Hei Sølvi - så søt "hylleskuff" - vi hadde en slik melhylle i rødt hjemme i mitt barndomshjem, men ingen vet hvor den er nå, dessverre. Syns stålhylla deres er så stilig:)

Så fint det blir med nymalt og hvit peis!

God kveld og klem til deg fra Bente.

sologbolig sa...

Hei og takk for hyggelig kommentar inne hos meg.Peisen blir kjempefin og ei slik hylle kunne eg også godt tenke meg ! Ha ei flott helg !

Synøve sa...

Så mange nydelige detaljer hos deg:) Kunne tenkt meg både det ene og det andre:) Klem

Blåbærlina sa...

Så fine hyller og så mye fint i hyllene også - sukk.....
Klem

cecilie sa...

Eg har omtrent akkurat sameleis peis. Litt for stor og vanskelig å dekorere oppå. Gler meg til å sjå det ferdige resultatet. Kanskje eg får nokre tips :))

Elisabeth, innerst i veien sa...

Peisen ser ut til å bli kjempefin. Lykke til med det prosjektet og jakten på drømmehylla.

Related Posts with Thumbnails