-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!søndag 10. juni 2012

Nymalt peis og fargevalg

Da er peisen nesten som ny. Gjenstår bare litt 'styling'. Har alltid syns det er så kjempevanskelig med denne peisen - helst vil jeg slå den ned og erstatte den med en koselig peisovn. Den tar så enormt mye plass, som en kolossal kloss i hjørnet av stua. Men den ble i alle fall litt bedre nå i ny hvit drakt.


Da jeg var ferdig med å male peisen, tok jeg å malte skapet som står ved siden av peisen også. Skal vise dere snart. Men det var ikke lett å velge farge! Men så gjorde jeg det ekstra vanskelig for meg selv også, ved å ta med hjem så mange fargeprøver. Ble jo helt forvirra. 


Hadde tenkt meg en slags blågrønn farge, men endte til slutt opp med denne grønnfargen. Da jeg var å kjøpte malingen, stakk jeg innom Fretex for å se om de hadde noe lite jeg kunne male på for å teste ut fargen før jeg begynte å male skapet. Fant denne skålen i tre, og jeg så med en gang at fargen var fin.

Bilder av både peis og skap kommer snart. I mellomtiden ønsker jeg dere en fin søndagskveld og god ny uke. Klem fra meg :-)

12 kommentarer:

ReVinyl sa...

Masse nydelige farger!

Det hjelper med hvitt på ting man vil skal ta mindre plass altså.

Har du tenkt på hva du skal bruke resten av fargeprøvene til eller?
Sjekk her: http://pinterest.com/pin/205547170462574213/

Ellers så tar vi valg i forhold til det nye huset. Hvor skal kraner være på badet, punker for elektrisitet i taket. Synes det er vanskelig jeg. Må liksom bestemme hvor spisebordet skal stå, før vi har satt opp huset ;) Men men, bare å hive seg rundt...

Fin uke te dæ Sølvi!
Klæm Siw

Randi sa...

En hvitmalte peis må da være drømmen?! :) sikker på at det ble kjempefint!! Spent på å se skapet og! Nattaklem!

I en Sving sa...

Lekkert med hvit peis da og da virker den jo med en gang mye mindre. Grønnfargen var jo helt nydelig den også :)

drudeblaa sa...

lekker farge, gleder meg til flere bilder. D

Zopp Design sa...

Peisen virker fort mindre når den blir lys! Og den grønnfargen var bare lekker!

Zopp Design har et stort sommerblogglotteri gående.

Mange spennende premier og masse artig innhold.

Ta turen innom oss!

Kaspara sa...

Hei Sølvi
Nydelig denne grønntonen! Grønntoner i denne skalaen liker jeg veldig godt. Jeg synes forøvrig den store peisen er fin jeg da. Flott å få den hvit!
Takk for fine ord om mamma. Her bærer jeg meg skakk på bøker. Vi er i gang med full oppussing av stuene og først og fremst blir gulvene lysegrå, gleder meg!
Nå tømmer jeg en vegg med bøker i lillestua for når far i huset begynner å slipe ned gulvene blir det mye støv, så det er best å redde bøkene.
Ha en glad dag, Sølvi!
Klem fra Kaspara

Lene sa...

Hehe, man blir forvirra ja! Tusen millioner farger å velge mellom. Men syns den du valgte var fin :)

Klem Lene

PillePalle.... sa...

Fint med nymalt peisen! Grønnfargen til skapet liker jeg utrolig godt. Selv har jeg lignende fargeprøver liggende her. Hvitt og grønn, det blir sikkert fantastisk i stua!
Ha en fin kveld. Klemmer fra PillePalle

Anonym sa...

Peisen ser kjempefin ut i hvitt. Hvitt gjør veldig ofte underverker. Og så er det jo litt gøy å beholde det som allerede er der også, når det fungerer. Og den grønnfargen er veldig, veldig fin. Må le av den haugen med fargeprøver :-)! Kjenner meg igjen! Jeg gleder meg til å se skapet. Klem fra Anne.

Heidi sa...

He he! Ikke lett å velge farger! Selv har jeg klart å velge farge til kjøkkenbordet og stoler, står klart til å brukes... men jeg mangler mot til å sette i gang! I to sommere har jeg trodd at jeg skal få malt det, lurer på om dette blir sommeren jeg får det gjort? Hadde det bare vært malingen, men det er pussing, rengjøring, og sikkert helst sparkling som tar motet helt fra meg...

Skjerstad sa...

Kjempefin farge blir dette :)
Jeg likte den kjempegodt.
Gleder meg til å se resultatet !
Klem fra Janne

diy se her hvordan sa...

Super flot grøn farve du har valgt. Passer perfekt til din pejs.

Related Posts with Thumbnails