-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!tirsdag 21. august 2012

Kaker og pom poms
I går feiret vi storesøster's 14-års dag! Fire venninner og tante med samboer kom på besøk, det ble Peppe's til kveldsmat, med hjemmelagde kaker etterpå. Storesøs lagde cupcakes fra The Hummingbird Bakery, og jeg lagde brownies (for første gang uten hjelp fra Toro!) også fra Hummingbirds, og regnbuekake som storesøs fant på denne bloggen som hun liker så godt.

Mens jeg satt der og brettet silkepapir til pom pom'ene foran en 'how to' youtube video, tenkte jeg på blogginnlegget jeg eventuelt kunne lage. 'Martha Stewart - eat your heart out'  var tittelen jeg tenkte på, men det var FØR jeg begynte å kjevle ut marsipanen til regnbuekaken som bursdagsjenta hadde bestillt. Det så jo så enkelt ut da mamma gjorde dette på utallige kaker da vi var små...! Men jeg greide å lappe marsipanen sammen på ett vis, og hovedpersonen ble veldig fornøyd. Lillebror rullet kuler av restene som ble plassert oppå kaken. 

En koselig dag ble det.

Ønsker dere en fortsatt fin uke. Klem fra meg :-)

5 kommentarer:

Marianne sa...

gratulerer med overstått!
herlig kake. håper den smakte like fantastisk som den så ut til å smake!
god tur til Patina og evanger. det er verdt et stopp ü
god uke.
klem m

Bente sa...

Koselige bilder fra hyggelig feiring - gratulerer! Den fargerike kaken så innmari god ut - og jeg syns at ikke-perfekte kaker er de aller beste:)

Fin dag til deg - klem:)

gult hus i svingen sa...

Skikkelig trivelig bursdagsfeiring dette da:) Det beste er jo at jubilanten er fornøyd:) Liker de pomp'sene, og regnbuekaka....imponerende:) Våre barn har alltid ville hatt hjemmelaget sukkerbrød med jordbær, banan og krem inni, krem med geletopper oppå:) Tenk alle tre har hatt samme favoritt:)
Astrid kom velberget hjem...puh:)
Klem fra Trine:)

Glede sa...

Herlig ide med den regnbuekaka! Skjønner godt at bursdagsbarnet ble fornøyd. :) Fin onsdag til deg.

Kaylovesvintage sa...

looks like a cool party

Related Posts with Thumbnails