-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!fredag 26. oktober 2012

Nytt på kjøkkenetHyllen fra Kremmerhuset som jeg likte så godt ble plutselig nedsatt med halv pris. Da likte jeg den enda bedre, vet dere ;-) Den har kommet opp på veggen der 'Tea revives you' bildet hang før.Jeg har litt dilla på stettskåler for tiden, og da denne fruktskålen i pressglass (med bananer og mango i) dukket opp på Fretex til 9 kr slo jeg til.


Og loppis-lampen har fått ny heklet skjerm. Måtte rekke opp flere ganger før den ble sånn jeg hadde tenkt. Den er heklet med staver rundt og rundt, og festet i spilene på siden mens jeg heklet.


Da er det endelig helg! Kos dere alle som er innom. Klem fra meg :-)

12 kommentarer:

Bente sa...

Kjempefin hylle, Sølvi - skulle ønske vi hadde plass til en slik, vi også - syns det er så fint med åpne hyller. Veldig hyggelig kjøkken! Det lampeskjerm-hekleprosjektet hørtes komplisert ut!

Alle mine gjenstående staver, luftmasker og fastmasker betyr bare at jeg ikke er ferdig med å hekle alle 140 lappene ennå - puuhh - det tar tid:)

Fin helg til deg og dine - denne helgen venter vi eldstedatteren hjem - hun studerer i Brighton/England, men skal hjem på en liten snarvisitt i helgen - gleder oss!

Klem fra Bente.

Mette sa...

God helg til deg og dine!

Hyllen var kjempefin. LIker godt slike!

:-)

Unn sa...

Det er så koselig hos deg! Du har et vakkert og personlig hjem, og det liker jeg...
Unn

Gunnhild sa...

digger dette kjøkkenet ditt altså, tror jeg kunne gått og plukka og snusa i alle de fine hyllene der inne i timesvis :)
ny-hylla var også kjempefin! likte godt rominndelinga..og så fikk du vist frem alt så godt!

Good helg! (her er det snøstorm!)

Drude Nygaard sa...

Hylla var kjempefin. Det er jo så mye stilig på kjøkkenet hos deg. Tenk om jeg hadde hatt plass til en sånn lekker gammel sofa på kjøkkenet. Det hadde jeg likt :-) Ha en topp helg. Vi reiser på hytta. D

jolanda sa...

WAUW, I loooove it :-)

monica (mollys bubble) sa...

For et fantastisk flott kjøkken du har!!!
:-)
god helg!
-monica

Datt sa...

Wow, du har virkelig et slående kult kjøkken... Jeg vil bytte... ;)

PillePalle.... sa...

Kjære Sølvi! Bare digger kjøkken din! Så koselig det er!
Hylla er kjempeflott. Ser ut som en stor settekasse :)
Klemmer fra PiPa

Kaspara sa...

Heisan Sølvi
Så superfint kjøkkenet er blitt!!
Lekkert med det lyse gulvet, mange fine detaljer, herlig hylle til halv pris og sjarmerende med den gamle sofaen. (tenk å ha plass til en hel sofa på kjøkkenet! Sier noe om størrelsen)
Glad søndag til deg!
Klemmer fra Kaspara

ralfefarfars paradis sa...

Så herlig kjøkken du har- sofa på kjøkkenet er jo bare supert;) Fin hylle du hadde fått deg- har tenkt å male tallerkenhylla mi og henge den opp på kjøkkenet- kanskje i løpet av uka? Håper du har en fin dag;)

Beppe sa...

Så flott kjøkken Sølvi, og hylla gjorde susen. Har en lignende hylle her hjemme i stua, som jeg har vurdert å flytte til kjøkkenbenken :) Blir lett litt sterilt, når man ikke har overskap, og de fineste koppene, vil man jo vise frem noen ganger også! Takk for hyggelig kommentar inne hos meg, og lykke til med bildeprosjektet :) Beppeklem

Related Posts with Thumbnails