-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!fredag 10. mai 2013

House Doctor lamper og speil fra Finn


I desember i fjor gikk jeg til innkjøp av disse fine House Doctor-lampene som hadde stått på ønskelisten en stund. Det var dette nydelige bildet fra Lea Bawnager sitt hjem som inspirerte meg til å gå for to små lamper istedet for en større over spisebordet vårt. Vi har samme bord, selv om det ikke vises på dette bildet da det er dekket av et stort lintøystykke fra Stoff&Stil.
Lampene er kjøpt på den fantastiske Butikk Josefine på Askøy. Bor du Bergens-området og ikke har vært der ennå, anbefaler jeg en tur dit. Det er en sånn butikk som jeg har litt vanskelig for å forlate. Jeg blir liksom gående å kikke, å nyte, og føle inspirasjonen komme, og så er det så fint at man kan faktisk sette seg ned å ta en kaffe eller noe godt å spise.


Så fant jeg et fint rundt speil på finn.no som jeg syns passet så fint på veggen her.
Og plutselig fikk vi fire lamper istedet for to!


Innleggene mine er veldig rosa og romantiske for tiden... Det henger nok litt konfirmasjonspynt igjen her og der, og har man en flower-power jente, så blir nok pynten slik.


Nå er det snart tid for Idol-finale, og her heies det både på Siri (jentene) og Eirik (vi foreldre).
Ha en riktig fin kveld og helg!

Klem fra Sølvi :-)

4 kommentarer:

i mitt lille rekkehus sa...

Nydelige bilder! Skjønner godt at du ble inspirert, lampene va flotte hos deg:-)

MøbelPøbel sa...

Så fine bilder du viser! De lampene har jeg liksom ikke fått helt taket på, før nå på bildene dine. Likte dem kjempegodt!

(eddas) sa...

Ja gjenbruk er bare tingen:)
ha en fin kveld!

devil jiang sa...

The Incredibles gucci replica shows that Pixar is definitly "in the game" to develop chanel replica kid friendly films. yet not necessily hermes outlet "cuddly".

Related Posts with Thumbnails