-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!torsdag 16. mai 2013

Vimpelrekker så det rekker!


Jeg er inne i en vimpelrekke steam. Til Storesøs sin konfirmasjon ble det sydd tilsammen 15 meter med blomstrende vimpelrekker av for det meste gamle stoffrester. 


(Det er jammen vanskelig å ta bilder av vimpelrekker etter at du har hengt de opp. Man får bare plass til noen få vimpler i bildet!)


Til konfirmasjonen heklet jeg en vimpelrekke også, som hang til pynt i stuen på selve festdagen, og som Storesøs nå har fått hengt opp på rommet sitt.

Og nå til 17. mai, har jeg sydd 25 meter med vimpelrekke som vi skal bruke til å pynte kafeen på skolen med. Jeg har alltid syns at det ser så stusselig ut på sånne gymsal-kafeer, og i år hadde jeg sjansen til å gjøre noe med det, siden mannen, som er klassekontakt i Storesøs sin klasse, har medansvar for kafeen. 


Jeg prøvde å lage den så 17. mai-aktig som mulig, ved hjelp av røde, hvite og blå stoffer fra samlingen min.
Jeg har også laget to store krittavler som meny og prisliste skal skrives på, og så skal elevene komme med flotte pyntede kaker. Så får vi se om det blir litt koseligere å sitte på kafe i år. 

Og viss du vil se en annen 17. mai inspirert vimpelrekke jeg har laget, ta en titt her. Fra den tiden jeg var skikkelig bloggeproff og tok fantastiske bilder, ha ha! Og i dette innlegget kan du se en annen vimpelrekke jeg sydde en gang jeg hadde veldig god tid.

Ønsker alle som titter innom bloggen min en riktig fin 17. mai, og håper at solen skinner på oss alle i år :-)

Klem fra Sølvi :-)

4 kommentarer:

Skjerstad sa...

Jøss for en jobb ! Dette må jo bli den koseligste 17. Mai kafeen :)
Så snill du er som syr slike til både skole og din søsters konf. :)

Til lykke i morgen
Janne
( som har den heklede "vinpelrekken" jeg fikk av deg ennå på kjøkkenet. Den er så fin ! )

elin-e sa...

Å, det er så fint med vimpelrekker ! Heldige er de som skal arrangere kafè med deg !

Unn sa...

Akkurat det problemet med vimpelrekker og fotografering har også jeg opplevd...det er ikke enkelt. Men vimplene dine er kjempefine. Vet ikke om du har vært på Emma Lamb sin blogg, men hun henger rekkene sine litt annerledes. bare se på hennes side, emmalamb.blogspot.com

devil jiang sa...

not bought out, they "merged" with Disney when Eisner left. After Cars, they're five replica rolex picture deal would be over and Pixar was going to abandon Disney and start producing their own flicks, fortunatly replica handbags Eisner got outted and now Pixar is like connected with Disney. This was the best possible outcome since Disney was going replica wathces to retain all the Disney/Pixar characters anyway if Pixar split.

Related Posts with Thumbnails