-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!søndag 18. desember 2011

Julekort på veggen

Jeg har en kortholder og en snor som jeg bruker å henge julekortene i, men nå er det jo 'lov' å bruke tape rett på veggen, så da henger jeg opp julekortene med washi-tape i år. Nå sender jo ikke folk så mange julekort lengre, det går vel mye i e-post og sms, men jammen er det kjekt å få et ordentlig julekort i posten.


I England er folk så flinke til å sende julekort til hverandre, og butikker som WHSmith, Marks&Spencers, Boots osv bugner over med julekort pakker, ofte til '3 for the price og 2' tilbud.
Jeg bruker å bestille mine kort fra en venninne som selger kort via Phoenix Trading som gir overskuddet av salget til forskjellige veldedighetsorganisasjoner. Men i år måtte jeg bare supplere litt med de flotte kortene som IJ/Vestablikk har designet og malt. Jeg har sendt alle mine over dammen, men måtte ha ett igjen selv, som har fått 'hedersplass' ved spisebordet på kjøkkenet. Er det ikke fint vel?


Julekopper og julete er også kommet på plass på kjøkkenet.


I dag har vi gått tur i det fine førjulsværet, mens snøfnuggene danset nedover oss. Ungene fant noen klipper i skogen, så der stoppet vi en stund mens de lekte 'Jul i Blåfjell'. Vi så filmen på kino i går, og jeg som stillte opp med en xl kaffe (jeg var sikker på at jeg kom til å sovne under filmen), syntes at den var kjempefin!! Toralv Maurstad altså, han er helt fantastisk!!

Vi har også endelig fått laget pepperkaker og pyntet juletre, med stemningsfull julemusikk i bakgrunnen. Sukk, for en dag... (vil gjerne ha flere sånne!)

Ønsker dere fortsatt fine førjulsdager :-)

3 kommentarer:

Mie fra Mies Mirakler sa...

Jeg valgte også julekortene fra Vestablikk, halvparten er allerede delt ut og resten går i posten i morgen håper jeg :) Falt helt pladask for det fine fatet ditt med Rudolf på, hvor har du funnet det? Helt nyyydelig! *♥*

Inger Johanne sa...

Søte deg!! Takk for sist - det var så koseleg å treffe deg! Håpar dokke får ei flotte jul! Her har dei to minste fått vannkoppane nå, så det blir ei prikkete jul..;-)

Klem

Gunn-Hege sa...

Jeg elsker også kort av alle slag, men spesielt julekort, og spesielt da de med julekrybbe på.
Har samlet i mange år, og har over 4000 kort tilsammen, de siste åra har jeg vært selektiv i samlinga da den tar en deeeel plass.
Det lille brettet med bambi på var helt herlig!!!!!

Related Posts with Thumbnails