-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!mandag 5. desember 2011

Juleverksted

På fredag hadde vi invitert alle jentene i lillesøster sin klasse på juleverksted og forsinket bursdagsfeiring (yepp, enda en med bursdag i sommerferien som måtte feires) her hos oss. Det var 12 jenter samlet rundt bordet, og hyggefaktoren var høy.

Jeg sydde noen poser av gråpapir som de skulle frakte det de hadde laget i hjem. De plasserte jeg på bordet før de kom slik at de så hvor de skulle sitte (i tilfelle krangling om hvem som skulle sitte med hvem osv.) Brukte Dymo og litt av den flotte rosa washi-tapen som jeg vant i Sonja sin gi-bort.


Jeg klippet opp og laget til det de trengte av materialer til å lage de forskjellige tingene på forhånd, slik at de slapp å strekke seg så mye over bordet og sende ting hele tiden.


Alle ble bedt om å ta med et lite syltetøyglass, som de skulle lage lyslykter av. Her stjal jeg noen ideer fra LidenSkapelse-bloggen og Randi.

Alle var kjempeflinke til å perle hanker, og det ble mange forskjellige flotte varianter. Vi brukte galvanisert ståltråd fra hobbybutikken til å lage hanken, og sånn streng som er inne i plastkabler (har masse av dette etter renoveringsarbeidet her) til å vikle rundt perlene.


Noen hjerter og rosetter ble det også tid til for de ekstra flittige.


Veggen var pyntet med juletegninger og Kasparas hjemmesydde juletre.


Pappa'n i huset hadde ansvaret for pizza- og brownies-baking på kjøkkenet, og etter juleverkstedet og spisingen, lekte vi danseleken i alle tenkelige varianter før alle fikk velge seg en 'going-home-gift', som jeg skal prøve å få vist dere i morgen.

Ha en fin mandag videre :-)

7 kommentarer:

Heidi sa...

For en hyggelig ting å gjøre!

Hennes sa...

Wow, snakk om å hente seg inn igjen, ingen dårlig samvittighet for utsatt besøk denne gang, dette er jo kjempeflott.
Tipper ungene var glade, og dette husker de, og noen resten av livet, tenk på det du, gøy.. :O)

Ha en fin dag.
Klem Linda

till-vidas-ara sa...

mmmen hallå!! kära du vad mycket underbart och fint!!! blir ju så mycket vackert av barnens händer. och jag känner att jag borde men att jag bara inte orkat i år...vill så gärna men dagarna vet jag inte vart de far. glad då att få kika på erat fina *******

kramar i juletid, Lycke

Randi sa...

Dette så og hørtes supert ut! Tenker de koste seg!!! :D

I en Sving sa...

Så koselig med verksted da. Virkelig en god ide også :)

Jeg har besøk av nissen og han skal dele ut en gave 14. desember. Kanskje du vil være med i trekningen? :)

Kaspara sa...

Heisan Sølvi
Så superkoselig med juleverksted! Det varmer en gammel kunst og håndverkslærer i sjelen, he,he.
Og så har Kasparatrærne kommet på veggen, så morsomt! Det finnes flere muligheter enn grener å henge dem på, ja.
Fine dager til deg!
Klem fra Kaspara

ReVinyl sa...

Så innmari fine de rosettene var. De fikk jeg skikklig lyst til å prøve å lage Sølvi :) Kjempeimonert over at du hadde 12 stk i hus ;) Jeg synes jeg hadde hendene fulle med 6 jeg hehe..Morro lell da.

Du, de kremerhusene dine over her var jo skikkelig fine. Jeg har ikke prøvd å lage slike og det ser jammen meg ikke lett ut.

Fine førjulsdaga te dæ!
Klæm Siw

Related Posts with Thumbnails