-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!fredag 9. desember 2011

Kremmerhus i fleng

Jeg kan ikke skrive om kremmerhus uten å først vise dere de fine kremmerhusene jeg har kjøpt hos Borghild og Kaspara. Jeg fallt sånn for de nydelige stoffene de har brukt, og på nettbutikkene deres var det stor kamp om denne fin-fine julepynten.Forrige fredag hadde vi som nevnt juleverksted og bursdagsfeiring for lillesøster her, og hun synest at det hadde vært fint om jeg kunne sy noen sånne kremmerhus til gjestene som de kunne ta med hjem, fyllt med godsaker selvfølgelig. Ideen synest jeg var god, selv om tiden var litt knapp, så fikk jeg i alle fall prøvd meg på å sy kremmerhus.


Jeg brukte en mal fra et gammelt Allers juleblad som mønster, men synest likevel de ble litt skjeve. Hm, ikke lett dette her. Så litt stoff fra samlingen. Jeg sydde foret fast fra vrangen med vliselin imellom. Jeg fant ut at en spisepinne funker helt greit når man skal snu kremmerhusene og få spissen ut.

Ikke så forseggjort som de fine kremmerhusene fra Borghild og Kaspara, med fine bånd og hanker, men helt greie som 'going-home-gifts'


Det ble 13 kremmerhus tilsammen som hang oppe til pynt til slutten av besøket. Innholdet var en liten Mars, en pakke Magic Stars, en kjærlighet på pinne, og en perlet snøkrystall som lillesøster hadde laget.


Bildene ble veldig uklare, men nå er kremmerhusene borte så ingen sjans til å ta bilder på nytt ;-)

Ønsker alle som stikker innom en fin fredag :-)

PS - TUSEN takk for all hjelp i forrige innlegg!! Jeg har prøvt litt forskjellig av det dere foreslo, deriblant å legge inn de nye bloggene manuelt, men fortsatt uten heldig resultat. I går, da jeg logget meg på, fikk jeg plutselig noen oppdateringer fra blogger jeg hadde glemt jeg hadde lagt meg til som følger hos (veldig kjekt) men da jeg trykket på refresh knappen, forsvant de igjen. Så da konkluderer jeg med at det er hos blogger.com problemet ligger, og at det (forhåpentligvis) kommer til å rette på seg etterhvert. Takk for at dere tok dere tid til å kommentere :-)

7 kommentarer:

Glede sa...

Hu-hei, for ei snill mamma du er, som syr 13 kremmerhus da! Det må jeg si. Litt av en gave å få med seg hjem, med snop og greier. Fine var de! :) God helg.

SNIKKERBUO sa...

Så flink du er! Dei blei jo kjempefine, og i herlige fargar!
Ønsker deg ein fin fredag!
Klem Helene

PillePalle.... sa...

For utrolig fine kremmerhus! Håper du får en koselig helg! Klemmer fra PillePalle

Hennes sa...

Ojojoj,jeg er stum av beundring.
Nydelige kremmerhus du har laget i en fei. Snilleste flinkis-mammaen denne uken hvertfall. :O)

Ha en fin helg.
Klem Linda

3prinser sa...

Så fine da :)

PS. jeg har en liten advents gibort på bloggen min som du kanskje vil være med på ;)

Fin fredagskveld til deg :)

Signe sa...

Åh så fine, både dine og de fra Borghild og Kaspara :)
Og jeg synes det er utrolig mye fint å se rundt pmkring i alle regnbuens farger av julepynt i år, føler meg som en skikkelig tradisjonsnisse som fortsatt sverger til rødt ;)

Klem og en fin søndagskveld til deg,
Signe

Gunn-Hege sa...

Nyyydelige kremmerhus du har laga!!! Så flink du er! Tipper det var fornøyde bursdagsgjester som fikk med seg en så flott gave hjem. Ikke ofte man går på bursdag og får med seg gave hjem, en utrolig fin gest!
Klem og god jul!

Related Posts with Thumbnails