-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!fredag 16. desember 2011

Overproduksjon av julepynt

Vi har hatt permanent juleverksted på spisestuebordet de siste to ukene, og har du plass er det absolutt å anbefale. Synest at ungene ble mye mer kreative av å kunne stikke innom 'krea-stasjonen' i ny og ne. Vi har produsert så mye i år at juletreet kan komme til å deise i bakken dersom vi henger opp alt! Lillebror har for det meste perlet, mens jentene fikk skikkelig dreisen på rosetter.
Silkepapiret er fra Accessorize. (Jeg fikk en gang en hel bunke med meg hjem fordi de ikke hadde tid til å pakke inn presangene jeg hadde kjøpt).


Jeg har laget stjerner av den strengen som er inni sånne plastkabler som man trekker gjennom veggene. Vi hadde jammen nok sånne i år! Jeg brukte pepperkakeformer som jeg formet strengen rundt. Litt vanskelig å tvinne strengen til slutt, men med en god tang så gikk det greit.


Nytt av året er pynt av Fimo-leire, men bildene av disse ble så dunkle at det var bare å slette.


Ellers har vi hentet ned kasser med julepynt fra loftet, så får vi se om vi rekker å pynte treet før den store Idol-finalen ;-)

Kos dere denne fredagskvelden :-)

8 kommentarer:

Wilhelmine sa...

ÅÅ, slike rosetter er så fine, jeg må få somlet meg til å lage noen slike før jul, Kaspara sine med fugler er også så fine. Ha en fin helg som kommer, klem Wilhelmine

Skjerstad sa...

Ja jeg sier det samme :) Rosettene var så stilige !Artig for barna og være med på å lage julepynt. Det siste bildet du har tatt var så stemningsfullt og fiiiint :)

God helg !
Klem fra Janne

Dorthe Thorup sa...

Det lyder bare som en rigtig god ide - Og hvor er det bare noget fint pynt i har fået lavet:-)

Lidyll sa...

HERLIG innlegg!
....og hdde jeg hatt barn o gplass, så skulle jeg definitivt gjordt som deg og hatt en kreativ stasjon fremme..kommer jeg nok til å kopiere i fremtiden*smile*

..og du, det bildet i bunn der: VAKKERT!

Ønsker deg en herlig adventhelg!
Klemklem

Bente sa...

God fredag Sølvi - så deilig å kunne ha juleverkstedsplass som man bare kan stikke innom - det er jo gjerne de store forberedelsene som fort kan sette en stopper for at man gidder - litt sånn er det her. Og så mye fint dere har laget - det er ikke så mye juleverksted her - litt hekling og strikking har det blitt:)

God helg til deg og dine - klem fra Bente.

popetotrora sa...

Vad söta dom var, stjärnorna! :-)

ReVinyl sa...

Forelsket meg helt i de rosettene jeg. De må lagres til kommende juler :)

Det er deilig å ha et slik bord fremme. Vi har gjort det samme med pakkebordet, så har vi sakte men sikkert pakket inn gaver de siste ukene. Nå må jeg ta en liten runde ikveld, for i morgen kommer søskene mine på middag og før det må bordet renses. Vi gjør det enkelt. Alle tar med seg hver sin rett. Da blir det litt lavere skuldre på oss her og tid til litt kos i morgen også ;)

Fin fine førjulsdaga te dæ Sølvi!
Klæm Siw

Anonym sa...

Herlig juletrepynt!
Er så kjekt å ha egenprodusert juletrepynt som man kan ta frem år etter år:)

Ser foreldrene mine fremdeles pynter treet sitt med pynt som jeg og mine 2 søsken laget for 30 år siden.. kjempekos:)

Ønsker deg og dine en strålende fin jul!

Related Posts with Thumbnails