-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!onsdag 7. desember 2011

Blogger jeg følger - hjelp søkes!

Jeg har funnet mange fine blogger i det siste, og lagt meg til som følger hos disse, men de kommer ikke med på blogglisten min i oversikten, dvs. under kategorien 'Blogger jeg følger'. Er det noen som har erfart det samme som meg? Hva er galt? Noe hos meg eller hos blogger.com? Når jeg følger en blogg, vil jeg gjerne motta oppdateringene, men det skjer ikke nå...


Setter stor pris på hjelp fra dere :-)

11 kommentarer:

Lene sa...

Har hatt det samme problemet selv. Men de dukker opp i listen etterhvert har jeg funnet ut. Kan prøve å logge deg ut og inn. Se om det hjelper. Men de dukket ihvertfall opp i blogglisten min etterhvert :)

charlotte sa...

Du har husket å legge de til inne på innstillingene sant?

En støvel og en sko sa...

Lene - tusen takk for tips. Ja, jeg logger meg av hver dag, fordi uten har jeg ikke kunnet legge igjen kommentarer hos andre. Men kanskje jeg burde prøve deg etter at jeg har lagt meg til som følger også.

Charlotte - er litt usikker på hva du mener. Jeg finner ikke noe som gjelder blgger jeg følger på innstillingssiden min, men kanskje jeg bruker en gammel versjon?

Fargeheimen sa...

Dette har eg og problem med å få fram, litt irriterande.
Men finner ikkje ut kva eg skal gjere. For trudde eg hadde lagt alle til sånn at eg skulle sjå dei etter kvart som dei oppdaterte.

Trollmora sa...

Du vet du at det der har jeg hatt store prolemer med..... helt til jeg fant ut at man ikke kan følge mer enn 300 blogger.... da slutter det å virke..... Så mulig du må begynne å slette å ha med bare de du virkelig leser... det måtte jeg....

Trist men sant :)

Ha en deilig dag!

Skjerstad sa...

Ups . Sannelig ikke sikker jeg . Men jeg har alle jeg følger på blogglista i bloggen, og da kommer de jo der.. men det er noen som kommer opp lenge etter at de har lagt ut. Så jeg må skrolle meg nedover for å se om det har kommet noe nytt. Må inn å sjekke jeg også.

Håper du får svar .

Klem fra Janne

Lillis verden sa...

Gå inn under utforming. Velg "min bloggliste" (mitt slikt ikon ligger til venstre nede på siden min. Så velger du legge til, velger "alle jeg følger" og trykker lagre. Lykke til :)

lise sa...

Jeg pleier å trykke på lenken helt nederst, under bloggene jeg følger. Da kommer de i en fei.

Administrer.. noe, heter den.

Louise sa...

Jeg har akkurat det samme problemet. Skikkelig irriterende!
Tror jeg må prøve noe av det folk tipser om her. Men har ikke lyst til å slette noen heller..
Forhåpentligvis ordner det seg snart.
Ha en god kveld:-)

Hekkan Hekkel sa...

Eg trur at bloggelista oppdaterar seg sjølv etter at du har logga deg ut, og at dei nye du har lagt deg til som følgjar på ligg der automatisk neste gong du loggar deg på.
Kva for ein nettlesar brukar du? Eg har erfart at explorer til tider er håplaus å bruke i blogspot-samanheng, og har no gått heilt over til å berre bruke google chrome. Denne kan lastast ned gratis, og er mykje betre enn explorer.
Lukke til, håpar det ordnar seg :)
Mvh, KristiN

Gunnhild sa...

jeg sliter også med dette! ålutselig har jeg ått glipp av mange innlegg, og det vil jeg jo ikke!

Related Posts with Thumbnails