-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!tirsdag 29. mai 2012

TilstandsrapportVi planter frø rett ut i år. Bordet som kassene står på var det første salongbordet vi skaffet oss, for ganske mange år siden. Det har stått i boden lenge nå, og tenkte å kjøre det på gjenvinningsstasjonen. Men nå har det blitt plantebord på altanen vår ;-)


Vi sorterer Lego-hefter i permer, og prøver å organisere hyllene til Lillebror slik at han får plass til mest mulig leker inne på rommet sitt. De røde kassene fra Ikea er så praktiske, men nå synger de på siste verset. De grå og svarte kassene er fra Clas Ohlson.


Helleristninger med fargekriter fra Steinalderdagen på Stend er kommer opp på veggen hos Lillebror. Vi var litt trege med å henge de opp så han tok saken i egne hender og limte dem opp med washi-tape.

Med det fine været vi har hatt går jeg liksom rundt og ser hva jeg kan vaske og henge ut - må nytte sjansen liksom.... Hvitt sengetøy blir skinnende hvitt i sola i alle fall.


Ungene hopper på trampoline dagen lang for tiden, og naboens trampoline er 'mye gøyere enn våres!' 


Og så har vi vasket huset... Skal prøve å få malt det også, i alle fall noe av det, tror vi...


Denne veggen og gjerdet er vasket, skrapt og grunnet. Nå er det alge-dreper som skal påføres, og så maler vi!! Blomsterkassene tror jeg at vi lar være sånn. Synest det er litt sjarmerende med de slitte flatene ;-)
Inne hos Malingsdamene fant jeg mange gode tips ang maling av yttervegger, forresten.


Og innimellom vasking av hus, har vi kuttet ned flere trær. Greit med litt avveksling slik at man ikke blir så fort lei, sant? Lurer på om vi skal kjøre vekk hageavfallet eller vente til jonsok og lage et stort bål?

Og ellers er vi blitt hekta på The Voice UK. Nå når den norske versjonen er ferdig, koser vi oss med opptak fra BBC iPlayer. Har dere sjansen å se det, så anbefaler jeg det på det sterkeste. For noen talenter!!  Det er finale nå på lørdag, og vi heier på Tyler. Nydelig falsettstemme, ydmyk, og så er han glad i mammaen sin :-)

Ha fine dager videre. Klem fra meg :-)

5 kommentarer:

MøbelPøbel sa...

WOW!! Dere har virkelig svingt dere!
Vanvittig fin hage dere har:)
Det er alltid jobb som venter når man har hus..Vi må ty til husvask nå siden den ene siden er helt grønn etter regnet..
Fin tirsdagskveld til deg:)

Glede sa...

Herlig med utesysler! Endelig.. Så flinke dere har vært. :)

HeppieHermpie sa...

That looks like beautiful days!!
Beautiful photo's.
WIth love,
Herma

Mette sa...

Husker jeg holdt pa med sonnens legoinstruksjoner ogsa :-) Kanskje en ide a laminere dem slik at de ikke bare blir 'filler' til slutt?

ha en fin fin dag!

till-vidas-ara sa...

Härliga härliga bilder! tycker om trampolinen vid vattnet, hällristningarna, och visst är det gott att använda bord som inte ryms utomhus ***

kramar Lycke

Related Posts with Thumbnails