-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!torsdag 3. juni 2010

You make my day!


Jeg blir så FANTASTISK GLAD av alle dere hærlige mennsker som stikker innom bloggen min!!!
Hver gang jeg får en kommentar på det jeg legger ut, blir jeg hoppende, sprudlende glad. Ja, dere vet hvordan det føles, sant? Små tilbakemeldinger om noe man har laget, pusset opp eller skaffet seg betyr så mye... Og så er det så gøy å besøke alle dere der ute. Jeg blir så inspirert og imponert av alt dere gjør.


I morgen tidlig setter mannen min og jeg oss på flyet til Amsterdam. Vi skal i bryllup til søskenbarnet til mannen min i morgen ettermiddag, og resten av helgen skal vi rusle rundt og nyte alt det denne hærlige byen har å by på. Kanskje får vi tid til en sykkeltur også?Hver gang jeg skal ut å reise får jeg sånn lyst på en nye veske. Vet ikke hva det er, men må liksom ha noe nytt å bære tingene mine i. Derfor satte jeg meg ned i går kveld og sydde denne skuldervesken som er akkurat passe stor til litt håndbagasje. Mens jeg satt der og sydde begynte jeg å tenke på at det hadde vært gøy med en liten give-away her på bloggen min, jeg har jo tatt del i mange give-away'er rundt om i blogglandia, så nå er det kanskje min tur til å gi bort noe? Så jeg tok å sydde en veske til, og denne vil jeg gi til en av dere.


Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å legge igjen en kommentar under dette innlegget. Og så hadde det vært så utrolig kjekt om du kunne fortelle meg hvordan du fant bloggen min. Men det er absolutt ikke et krav for å være med i trekningen, altså. Et lite 'hei' duger like godt! Dersom du ikke har blogg selv, så bare legg igjen e-post adressen din slik at jeg evt kan kontakte deg.


Atter en gang, TUSEN HJERTELIG TAKK for besøket. Ha en kjempefin helg!

Stor klem, Sølvi

29 kommentarer:

Trine Gabrielsen sa...

Var inne på din blogg idag. Fant bloggen din på HJEMMESCENEN. Liker meget godt dine interesser, som samsvarer med mine.
vesken på Give-away er nydelig, den passer meg akkurat ser jeg.

Mvh Trine Gabrielsen, Trondheim

Fargeheimen sa...

Så flott blogg du har.
Husker ikkje kor eg fant den, var bare på ei bloggrunde, men overskrifta gjorde at eg måtte inn å sjå kva kjekt som skjedde her. :)

God tur til Nederland, kose dere.

Ha ein fin dag. :)

viviann sa...

Du e so flink!;) Ha ein superfin tur til Amsterdam!! Var der for 18 aar sidan (hjelp - begynner aa bli gammal..) Storkosa meg. Ein klem fra Viviann:)

Passelig Dose sa...

Jeg liker bloggen din kjempegodt, men jeg husker ikke hvordan jeg fant den...

Amsterdam! Åh, din heldiggris! Jeg har vært der noen ganger, og skulle gjerne dratt tilbake. Fin by, og kanskje snubler du over et loppemarked eller to... God tur!

Andregasellen sa...

Jeg skjønner så godt hva du mener!Jeg blir også så glad når noen kommenterer!Og jeg hadde jo tenkt til å legge igjen en kommentar hos deg uansett, men nå ser jeg jo at jeg kan vinne en fin veske også!Håper håper, den var så fin.Kjempefin den du skal ha med på tur også:)Jeg fant bloggen din for jeg hadde sett deg kommentere flere ganger på Huset Ved Bekken og noen andre blogger, så klikket jeg inn på profilen din da vet du!Alltid spennende å sjekke ut nye blogger, det er jo halve moroa!Fint at jeg fant deg, for jeg synes du har en veldig inspirerende blogg:)God tur til Amsterdam, håper det kommer et laaangt innlegg med bilder og greier!Har aldri vært der, men er nysgjerrig...Ha en fin kveld også:)

Anonym sa...

Du er toppen og vesken helt NYDELIG !!!! Jeg er med !!!! God tur !! Kos dere masse !!! Gleder meg til å høre !

Klem Kanutten

Bente sa...

Hei - jeg har lyst til å være med på trekningen av det fine nettet:) Jeg fant bloggen din under kommentarfeltet enten hos Kardemomme eller Kaspara - du har så artig navn på bloggen din:)
Tusen takk for dine hyggelige kommentarer på min blogg også:)

Spennende med Amsterdam - har vært der to ganger tidligere, og skal dit igjen i høst i jobbsammenheng - håper inderlig at det også blir tid til litt tid på egenhånd og shopping!

Ha en super helg:)
Klem fra Bente.

Anonym sa...

Hei!
Blir gjerne med i trekningen:)
Hvordan jeg fant husker jeg ikke, enda det bare er noen dager siden. *ammetåke*
Men nå har jeg funnet deg, og da henger jeg litt her;)
God tur til Amsterdam, der har jeg hørt/lest at det skal være litt av hvert å finne på bruktmarkeder og loppis. Kanskje du er heldig?

Ha en superduper helg!

Ida sa...

Håpar du kosar deg i Amsterdam, det gjer hvertfall eg som er utvekslingsstudent på siste månaden. Heldig med været er dykk nok.

Anemone sa...

Hei!

Jeg fant bloggen din akkurat nå, gjennom konkurransen på NIB. Jeg bare trykket litt tilfeldig rundt. Synes bloggen din er veldig koselig og jeg må nok snuse litt mer rundt her, ja.

till-vidas-ara sa...

Men ojojoj!!! Kom inte min kommentar jag slrev häromdagen med?!? Måste ha missat något!
Men då berättar jag igen hur fantastiskt glad jag blev över det fina paketet jag hittade i brevlådan häromdagen :)))) Jättefin väska och hur visste du att jag älskar färgen på grytlapparna..denna grå-lila är en favoritfärg för mig - särskilt på sommaren..och så den fantastiska burken!!! Så tack så jättemycket för allt detta fina och hoppas ni har det underbart i Amsterdam...önskar få resa dit själv en dag!!!

Massa kramar Lycke

Anonym sa...

Hei Sølvi!
Så fin den vesken var! Hadde blitt superglad om det var jeg som vant den! Herlige stoffer:)
Hvordan vi fant "hverandre" ;)ja.. tror kansje du hadde lagt igjen en kommentar på bloggen min., eller var det omvendt? husker ikke helt for å være helt ærlig.. hihi..men er veldig glad for at jeg har oppdaget bloggen din og at jeg har blitt kjent med deg!
Ha en strålende dag videre!

Ida Susanne sa...

Hei Søte Sølvi
Så spennende da..
Jeg er så klart med

..Jeg skjønner godt hva du mener med at man får en hoppende gla'følelse inni seg når noen legger igjen et spor etter seg.
Gir kjempe masse :)

Hvordan jeg kom over bloggen din er jeg faktisk noe usikker på..Men har nå tittet innom her jevnt og trutt i noen måneder nå, koser meg alltid her inne.
Omgitt av positivitet,energi og inspirasjon:)

Klem på deg

Nina sa...

Nå var det faktisk en stund siden jeg har vært på besøk hos deg, men snublet inn til deg via kommentaren du hadde lagt igjen hos Ein gul knapp. Og så er det til og med en gi-bort-konkurranse på gang. Laget av retrostoffer. Snakk om mange heldige omstendigheter her ;).

Amsterdam. Med mannen. I bryllup. Det høres veldig hyggelig ut. Partid er på en måte uvant når man er foreldre til småbarn, men akk så deilig. Jeg skal også i bryllup sammen med mannen min om to helger - til og med i et annet land. Sverige. Som ligger 15 km unna (selv om det er over 4 mil til bryllupsstedet da *S*). Hei og hopp - ha det godt!

g u r o sa...

Takk for koseleg kommentar! Du er så flink til å legge att helsingar, og det burde eg gjere oftare også.. Det var forresten slik eg kom over bloggen din (trur eg)! :)

Heldige deg, som skal til Amsterdam!
Eg skulle gjerne ha tatt ein tur også!

Du får kose deg masse!!
-imens håpar eg på at eg er den heldige veskevinnaren i konkurransen din.. ;)

Minmill sa...

Du er kanskje kommet hjem fra Amsterdam nå? Hvis ikke du har kommet hjem så har du vært der lenge. Jeg ble glad over å se at du har en give away på gang her inne. Den vil jeg gjerne være med på. Jeg elsker sånne retro nett.

Jeg har nettopp våknet opp fra en bloggdvale og må innrømme at jeg stakk innom her fordi du hadde lagt igjen kommentar hos meg. Jeg har ikke vært like flink til å dra på gjenbesøk, men tittei her er altså jeg.

Du må jo blogge om Amsterdam. Den byen har jeg ikke vært i, men den høres spennende ut.

Klemmer fra Minmill

Huset på øya sa...

Heisan,

Utrolig koselog blogg du har. Har vært en gang før. Husker nemlig banneren din så godt :O) veldig søt..

Henger meg gjerne m på giveaway - for vesken var kjempefin !!

Høres ut som dere har hatt en flott tur til Amsterdam !! Har vært der selv m mannen og tar gjerne turen tilbake...

Sist fant jeg bloggen din via en annen. Idag kom jeg via hovedsiden til NIB.

(Skal jeg reklamere litt for giveawayen inne hos meg m bilde og link på høyre side - så får du gi meg et lite vink :o)))

Vibeke :o)

Metten Nordkil sa...

Hei! ;) Nydelig blogg

Vårglad sa...

Hei

Så flott veske. Jeg blir gjerne med i konkurransen.
Jeg kom hit via NIB.

Ha en fin tur til Amsterdam:)

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
Så spennanes med en blogcandy, og iallefall når det va en så fin premie som den her veska. Kjempeflink du e til å sy!
Klare ikke helt å huske kordan æi kom over bloggen din, men må bare si at æi blir så glad når det kommer et nytt innlegg hos dæi. E så masse fint å se på her inne!
Ha en strålanes dag

hildehordvik sa...

Hei! En kjempe fin blogg har du, og jeg titter innom av og til. Fant den da jeg var innom jannepålanne sin blogg:)
Blir gjerne med på trekningen selv om jeg ikke har blogg. Finner masse inspirasjon av og kikke på andre sin kreativitet!!

hildehordvik@hotmail.com

Marlene sa...

Hei!
Dette er mitt første besøk på din blogg, og hit fant jeg veien via minmill! Og bloggen din er jo superfin!
Og jeg vil veldig gjerne være med på trekning om den stilige veska!
God helg!

almaPalma sa...

Hei! Eg fann deg gjennom Aina (Alpakkabloggen og også mi svigerinne:). Ho sa eg måtte ta meg ein tur innom deg.:)
Utruleg kjekt med kommentarar ja! Skulle ønske eg hadde meir tid til å kommentere.. Vert ofte at eg berre ser og ikkje tek meg tid til å skrive..
ha ein god dag.:)
Helsing Kristin

Pia sa...

Så bra at du blir med i min giveaway, for da oppdaga jeg din blogg! Og sannelig har du ikke en giveaway du og - jeg slenger meg med!

Lotten sa...

Hejsan!
Jag hittade hit till din fina blogg via en kommentar du hade lagt i någon annan blogg. Hoppas att jag inte är försent ute för att delta i utlottningen....

/Lotten

Monika sa...

HEi - eg vil veldig gjerne vere med på trekningen din
fine blogg -- som eg fant via ein anna blogg
Smil fra monika

Portofritt sa...

Jeg vil selvsagt gjerne være med :D

Nina sa...

Hei,

Fant bloggen din via en kommentar hos Re:Signert og likte navnet En støvel og en sko, det vekket gode minner :-)

Namaste sa...

Heisann,
Eg har nettopp oppdaga den supre bloggen Miss-handy. Satt ei stund her og såg gjennom innleggene hennes, og der va du. Tenkte at når hu ville gi deg ein award så va det nok verdt å stikka innom deg, og det va det :o)

Følge deg videre, og stikk gjerne innom meg for min give-away. Vesker det og, men strikket/heklet. 34 stk vesker å velga mellom. Litt veskadilla her kan du sei, så eg håpe eg vinne di!

Stikke snart innom igjen ;o)

Related Posts with Thumbnails