-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!fredag 25. juni 2010

Vinner av Give-away og award

Tusen takk til alle dere som ville være med på min lille give-away.
Dere skrev så mye fint, jeg ble kjempeglad!
Og så var det veldig kjekt å møte nye bloggere - dere har så fine blogger alle sammen.

Trekningen tok vi i dag. Som seg hør og bør, tenkte jeg at dette skulle ungene være med på, men til slutt var det bare storesøster i familien som meldte sin interesse.
De to minste var travelt opptatt med Playmobil leker, mens storesøster skrev med sirlig håndskrift ned 29 navn på et ark med stor konsentrasjon og klipte opp til lapper.

Og her er vinneren, Minmill. Gratulerer!
(Vennligst send meg adressen din, så sender jeg deg vesken i posten)


Du har vunnet denne vesken. Håper du blir fornøyd med den.


Og jeg har fått en 'Beautiful Blogger' award. Tusen millioner takk, snille Janne.


Da må jeg gi dere '7 kjappe' om meg selv:

1. Jeg har bodd 17 år i England. 17 lykkelig år.

2. Jeg ser på EastEnders hver uke, og er hekta. Engelsklæreren min på videregående mente at EastEnders kom til å bidra til bedre engelsk uttale og mer slang. Hun hadde selvfølgelig helt rett.

3. Jeg er veldig jordnær, samtidig så er jeg distre og drømmer meg lett bort.

4. Jeg misliker sterkt uhøflighet. Når mine barns venner er på besøk må de si 'ja/neiTAKK' og takke for maten. (Uff, så streng jeg er...)

5. Jeg liker ikke science fiction (til min manns store sorg), men  virkelighetsnære filmer, helst filmer basert på historiske hendelser. To av favorittene er 'Motorsykkeldagbøkene' og 'Good bye, Lenin'.

6. Jeg elsker musikaler, og har sett Les Miserables 5 ganger. Og gråt like mye hver gang.

7. I tillegg til skiskyting, så er fotball den sporten jeg liker best å se på. Det blir mye TV nå. Mannen min (som er hollender) og lillebror har oransje skjorter og ditto oransje oppblåsbar krone på hodet. Men vi heier på England også!

Jeg gir awarden videre til disse fine bloggene:

GOD HELG!!

Klem, Sølvi

13 kommentarer:

Anonym sa...

Tusen takk:)
Det var koselig, jeg blogger awarden straks og med en gang!

Andregasellen sa...

Heldige Minmil da, gratulerer til deg:)Koselig å få vite mer om deg da Sølvi, tenk at du har bodd så lenge i England!Spennende!Skjønner godt din lidenskap for musikaler, jeg er også en tilhenger av dem!Les Miserables er fantastisk, jeg gråter så mascaraen renner i strie strømmer når jeg hører på den CD-en.Spesielt på Castle on a cloud...Ha en fin lørdagskveld!

Nina sa...

Så søt omtale jeg fikk av deg på bloggbutikk-innlegget ditt. Tusen takk. Det er så hyggelig når andre har sansen for det jeg lager. Masse gode sommerhilsener til deg fra meg i dag ;).

Bente sa...

Hei Sølvi - og tusen takk for hyggelig award:) Jeg tar utfordringen, jeg!
Morsomt å lese "7 om deg". Datteren vår på 17 er helt anglofil, og ønsker virkelig et opphold i England en eller annen gang etter videregående. Hun sluker engelske bøker og EastEnders (skal si fra til henne at det er veldig lurt;)) - og er også musikal-frelst - så hos oss går det også ofte i Les Misèrables og Operafantomet - nydelig musikk:)
Ha en fortsatt fin dag:)
Klem fra Bente.

Ida Susanne sa...

Hei Søte du

..Jeg er også en av dem som misliker science fiction sterkt..hahaha..
Herlig at du finner bloggen min inspirerende.
Kjempe koselig å få kommentarer av deg :)

Kose deg masse vennen.

Anonym sa...

Hei Sølvi!! Takk for kommentar på bloggen min nå og tusen tusen takk for awarden :-) jeg holdt akkurat på å skrive ned nå. Jeg hadde ikke sett det og ble superglad! Det er jo utrolig arti og få slike meldinger! Nesten som gammeldags kjedebrev (hihi men mye bedre kjedebrev da så klart, uten at det står at det ikke skal gå deg så godt i livet hvis du ikke svarer og sånt..) SÅ arti at du liker bloggen min.. klem fra Anita

Snedig Snelle sa...

Så kjekt å få ein hilsen fra deg! :-)
Det va ei nydelig veska du har laga!
Synd eg ikkje visste om GiveAwayen din før den va slutt ...

Ha ein flott sommar!

Andregasellen sa...

Hei Sølvi!Må si at jeg føler meg litt dum, jeg så ikke før akkurat nå at du hadde gitt awarden til oss!Tusen tusen takk, det var VELDIG koselig!!Vet ikke hvorfor jeg ikke så navnet på bloggen vår der, jeg forventet det vel ikke i det hele tatt!Tusen takk søte du:)Og takk for fin kommentar hos oss, kan hende vi får lurt Førstegasellen til å legge ut et bilde - vi får se.Hun er hakket mer sky enn meg:)Og så var det en ting til, som jeg glemte å ta med i innlegget men skal legge til nå med det samme.Grunnen til at jeg tapetserte i gangen var at jeg ble så inspirert av den tapeten du brukte i din gang - det var så fint!!God natt og klem fra meg:)

Huset på øya sa...

Hei Sølvi,

Grattis med award !! Alltid gøy å lese litt mer om personen bak bloggen....

Jeg er også streng med dette m ja- og nei-takk når barna her venner på besøk... synes det er riktig. Og det er mye man kan si med et smil om munnen....

God Helg ! klem Vibeke

almaPalma sa...

Tusen takk for award Sølvi! Du er super søt! Eg følte meg litt meir ovanpå i går kveld/natt og tok utfordringa.:) Så skjønn du er som tok med eplabutikken min i bloggbutikk innlegget også! Eg vart utruleg glad ♥

God klem til deg!
Kristin

ALPAKKA sa...

Du er så flink Sølvi :-) Det er så artig å lese bloggen din :-) Måtte smile litt når eg såg føre meg gjengen i oransje trøyer og kruner :-) God sommar! Kanskje sjåast vi :-)

helsing frå Hakallegarden

Kaspara sa...

Heisan Sølvi
Grattis til koselige Minmill med fiiin veske!
Nå har jeg oppdatert meg litt her på bloggen din Sølvi, siden jeg både har vært bortreist og har dataproblemer for tiden. Kan imidlertidig få lest innlegg på mannens jobb-pc.
Så morsomt å se Kaspara-skjerfet ditt på den lekre knaggen i de hvite fine omgivelsene! Det er akkurat slik jeg tenker det, som små fargeklatter særlig i hvite miljøer.
Morsomt å lese om samtalen du hadde om skjerfet også!
Nå skal vi benke oss å se vm-finalen i fotball og innbakte pølser står i ovene. Min søte gamle mamma sitter også benket i sofaen og er klar for engasjert heie og rope som hun alltid gjør under fotballkamper. Herlig!
Ha gode sommerdager, Sølvi!
Klemmer fra kaspara

Anonym sa...

I've washed this specific [URL=http://www.northfacedenalijacket.org/#633]north face denali jacket[/URL] several times with all our other clothes and it nevertheless feels soft to the touch given it uses polyester MTR fleece. Additionally it is pill-resistant, which I can back up simply because my [URL=http://www.northfacedenalijacket.org/#2151]www.northfacedenalijacket.org[/URL] still seems to be great. I put it through normal wash cycles as well so really don't be afraid associated with giving a wash from time to time.BC has over 50 nordic winter sports areas and even more opportunities within national and provincial parks.

Related Posts with Thumbnails