-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!mandag 14. juni 2010

Mer Amsterdam

Dersom du har planer om en tur til Amsterdam en gang, og har lyst å bo på en koselig B&B litt utenom det vanlige, så kan jeg anbefale Cake under my pillow på det aller varmeste. Her blir du mottatt av vennlig betjening og for ikke å snakke om fantastiske kaker (!)

(Bilde fra stuen på pensjonatet)

Denne gang ble vi mottatt av eierne Siemon og Noam og en kanne med nydelig te etter å ha trasket gjennom Amsterdams gater en grytidlig fredags morgen. Minutter etter var rommet vårt klart. I tredje etasje ligger selve pensjonatet som huser tre rom (vi bodde på det oransje rommet), en stue (med trådløs internett) og et koselig kjøkken med kjøleskap som bugnet over av ferske matvarer og med fargerike fruktfat som fikk munnen til å løpe i vann.

(Bilde fra stuen på pensjonatet)

Da min hollandske mann etterlyste noe sjokoladepålegg han husker så godt fra barndommen, dro betjeningen sporenstreks en tur til butikken for å skaffe De Ruijter Chokoladevlokken til oss. Det er service det!

I første etasje driver de konditoriet De Taart van m'n Tante (min tantes kake).


Som gjest på pensjonatet får du gratis kake og kaffe. Og kakeutvalget er enormt. Det var nesten umulig å bestemme seg, men valget fallt på denne trøffelkaken, og mannen valge den berømte eplekaken.


Like utenfor ligger Marie Heinekenplein med restauranter og butikker, og trikkestopp der du kan ta trikken direkte til sentralbanestasjonen.


Denne kaken ville Pippi ha likt!


Og hva med en Elvis kake?Retrotapeter rundt hele disken, og fargerike duker, blomster og pynt.


Her er det bare å slenge seg ned og nyte atmosferen. Det er helt umulig å ikke bli i godt humør av et slikt sted, selv uten kake.


Tusen millioner takk for hyggelige kommentarer i det siste. Dere er toppen!!
Ha en fin uke der ute!

Klem, Sølvi

9 kommentarer:

Bella sa...

Herlig, takk for tipset! : )
Jeg elsker Amsterdam; koselige gater, butikker og restauranter og alle de hyggelige menneskene, virkelig en by jeg vil reise tilbake til.

Veldig fint med botips, og det ser virkelig ut til å være en opplevelse å få bo i det morsomme huset.

Klem

viviann sa...

Wow.. So utrulig kult.. Du maa jo berre bli glad av aa overnatte der.. Takk for tipset, navnet skal noteres ned;) Ein klem fra Viviann

Andregasellen sa...

Oj oj, Amsterdam ser helt fantastisk ut - jeg vil dra!Så mye farger, og for en herlig stil!Fine bilder du har tatt:)Jeg digger de kakene, barnet i meg vil smake på alle sammen..Tenk å kunne lage sånt da, jentene mine ville blitt fra seg av begeistring.God natt fra Andregasellen:)

Briggs lekehus sa...

så artig!amsterdam er en by jeg virkelig har lyst å dra til!

Bente sa...

Hei - og wow for et fargerikt sted - dette må jeg merke meg til min jobbreise i september:) Hotellet kan nok ikke jeg bestemme selv, men å oppsøke et fargerikt kakested - DET gjør jeg som jeg vil med!:)
Ha en fin tirsdag - her er det endelig sol:)
Klem fra Bente.

Ida sa...

Har sett i vindauget til tantes kake og beundra alle dei fargerike kake men ante ikkje at det gikk ann å sove over der også. Noko å huske på til den gongen(eller gangane) eg skal tilbake til amsterdam. ;)

Kardemomme sa...

Hei Sølvi :))Nå ble jeg helt revet med her for denne cafeeen var jeg på i fjor sommer da vi var en uke i denne herlige byen.På min gamle blogg ligger bildene jeg tok fra denne cafeen som vi kom over ved en tilfeldighet.
Amsterdam er en by jeg absolutt vil tilbake til. Uendelig vakkert og med SÅ spennende shopping da! Ha en fin dag! Klem fra Kardemomme :))

Tøvsjur sa...

Oi æi vil til Amsterdam med en gang!!!!! For en fantastisk plass!!! Tusen takk for tips.
Kakan så jo helt nydelige ut!

shinedesign sa...

Hei! Takk for fin kommentar inne hos meg, så jeg kom over deg :-) Liker bloggen din kjempegodt og legger deg til på bloggrullen min. Tapetene dine er helt herlige!!! Ha en flott dag :-)

Related Posts with Thumbnails