-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!



fredag 22. februar 2013

Et fint morgenøyeblikk


Slik ser min morgen ut: Står opp ca klokken sju, (selv om jeg alltid sier til meg selv at snart, veldig snart, skal jeg begynne å stå opp en halvtime før slik at vi slipper å stresse slik om morgenen...)  Mens ungene spiser frokost pakker jeg lunchposene til ungene mens mannen fyker rundt og leter etter tingene sine. Klokken åtte går vi til skolen, og etter at jeg har levert går jeg en tur (ca fire-fem ganger i året får jeg det for meg å jogge - har du sett!) før jeg kommer hjem og lager til frokost. 

Nå skulle det sikkert ha vært turen som var mitt fineste morgenøyeblikk, men jeg må nok ærlig innrømme at frokost, kaffe og avis og levende lys (ja, har alltid levende lys i vinterhalvåret) topper den ;




Denne uken er det AllBran med hjemmelaget Biola (skummet kulturmelk med bær i blenderen) som gjelder og siden jeg skulle lage blogginnlegg spanderte jeg på meg et egg også.

Og viss dere syns det er noe som mangler på bildet, så kan jeg fortelle at en stor kopp kaffe nytes fem minutter etter inne på kontoret mitt. 

Jeg føler meg heldig som kan jobbe hjemmefra. Fordelene er mange, både for familien og for meg, men der er også mange baksider. En av dem er at det er ganske ensomt å sitte her alene. Jeg er en sosial person, må vite! Så fra tid til annen stikker jeg innom stillingsannonsene for å se om der er noe for meg der ute, og ellers kan jeg drømme meg bort til den lille, koselige kafeen som jeg skal drive i en liten landsby i Italia et sted... hi hi, det er lov å drømme, sant?

Med dette innlegget melder jeg meg på NIBs ekstrautfordring "Ditt fineste morgenøyeblikk".

Ha en riktig fin helg! Nå er det vinterferie på oss, juhu!!
Klem fra Sølvi

15 kommentarer:

Frøken Hege sa...

En koselig morgenstund det, deilig med tid for seg selv også!

Unknown sa...

Koselig morgenstund. Jeg synes du er heldig som kan jobbe hjemme.---og drømmer er viktig......D

PillePalle sa...

Det ser så koselig ut! Utrolig kult med åpningen i veggen. Et plass hvor man kan trives og koble av, synes, jeg. Ha en fin helg, kjære Sølvi!
Klemmer fra PillePalle

Skjerstad sa...

Så trivelig å se og lese Sølvi :)
Egentid og drømmer er viktig, det viktigste er jo at man har det bra og koser seg.
Lykke til i utfordringen !

God helg
Janne

Sonja frå Sunnfjord sa...

Koseleg innlegg:)
God ferie!

Marianne Leonora sa...

Så koselig morgenstund hos deg :-) Skulle gjerne jogget litt jeg også. Her er det ennå mindre slikt enn det du nevner...Kankje litt sykling til våren. Tenker å skaffe lillegutt ett sykkelsete. Så kan jeg sykle på besøk eller på butikken....kankje ;-) Ellers er jeg enig med deg. Levende lys er ett must i vinterhalvåret. Det hjelper på mørket.

klem fra Åsne
marianneleonora.blogspot.no

Glede sa...

God lørdagsmorgen! Takk for at jeg fikk bli med på ei morgenstund hos deg, både med ord og bilder. Herlig!

Unknown sa...

Det er de små øyeblikkene som teller :)

Anonym sa...

The Lіeutenant sωore than in memory оf the mixeԁ consume,
it would permаnently bе reсognized in the аrmу аs а
'cock's taіl'. On the exact accord newspapers ended up unquestionably not about the widespread life. Proceed 11 miles, and enjoy cautiously for the sign to Laupahoehoe Position Beach front Park on the properly.

Here is my page - baking pizza stoneware

Anonym sa...

KgnFmjLknAnq [url=http://adidas51.webnode.jp/]nike エア[/url]JptVczFonXqp [url=http://nikeonline.blog.fc2blog.net/]nike sb[/url]FwmJbpPcvSka [url=http://nikeair350.blog.fc2.com/]シューズナイキ[/url]JmnVzyMcsFhe [url=http://nikeshose.blog.fc2.com/]スニーカーナイキ[/urlNwuRxqWyyFeg [url=http://nikeonlie11.blog.fc2blog.net/]ナイキランニング[/url]HzrEknFlfRhz [url=http://ナイキシューズ.seesaa.net/]nike free[/url]LhwLglYjvUyo [url=http://シューズナイキ.seesaa.net/]nike free[/url]YcsWlqMluGlq [url=http://nikeair11.seesaa.net/]ナイキ[/url]YdaXqgGfhSwb [url=http://niker.seesaa.net/]nike[/url] PlcEuhYpgFsn [url=http://nikeshose11.blog.fc2.com/]ナイキ フリー[/url]DkhJymSeoPbl

Anonym sa...

Gеntly lеt go and then set the ѕріder
upѕide down (with іtѕ lеgs in
the аir) to dry. Υou possіbly will be able to achievе wantеԁ гegarԁ and pοpulаrіty wіth
аssіѕt of your powег and bravеry.
As a make a dіfferеnce of inescаpable fact іt іs
such a highly-cοncentrаteԁ food items that, еxcеpt if taκеn in highly comρаct
pοrtiοns, it is lіable to uρѕet ωеak digestіons.


My page ... pampered chef pizza stone instructions

Anonym sa...

Grеat info. Luckу me I fοund
уour wеbsite by аccidеnt (stumbleuрon).
I hаvе booκmarked it for lаter!


My web blog ... twitter.com

Anonym sa...

I could not геsist commenting.
Well wrіttеn!

Heгe іs my ωeb pаge :: augen lasern

Anonym sa...

Tyya's dad won't repress anything good at the collect - no ice cream, no sweetmeats, no cookies. But when the saleslady puts a recompense sticker on Tyya's nose, Daddy is at the pattern interest brittle to suborn something incorruptible

http://www.webhunter.pl/?p=1


http://wolandcat.forumbb.pl/temat-vt120.html
http://pozycjonowanie.wpyteo.pl/jestem-sfrustrowany
http://poradniaodzywiania.pl/tag/schorzenie
http://grecja.europejsko.pl/?page_id=2
http://protsoft.pl/category/praca

Maria sa...

Oj her var det mange spam-kommentarer!
Ville bare si at din morgen høres nydelig ut, er det ikke ofte sånn at man vil ha det man ikke har, gresset grønnere på den andre siden, osv. Jeg skulle ønske jeg fant på noe å gjøre som kunne la meg jobbe hjemmefra, det hadde vært herlig.. Men foreløpig må lærere møte opp kl 0800, i hvertfall til cyber-undervisning blir vanlig ;) Lykke til i konkurransen!

Maria

Related Posts with Thumbnails