-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!onsdag 26. mai 2010

Utfordring

Jeg hiver meg med på NIBs siste utfordring jeg også, og velger tre ting fra øverste hylle...

Vattepper fra Rice... Ingen over, ingen ved siden.

(Foto: Rice)

Indisk hylle fra Ruth66... Har ønsket meg denne leeenge.
En vegg på kjøkkenet står ledig og venter.

(Foto: Ruth66)

Uten Silo oppbevaringssystem fra Vitra...
Men av prisen å dømme, blir det nok en stund til jeg kan skaffe meg denne, og vurderer å lage en av mdf plate og spraylakkerte blikkbokser etter en ide jeg så i et interiørblad (Rom123?)

(Foto: Vitra)

Men ellers er jeg godt fornøyd med det jeg har og skattene fra vårens loppemarkeder.

Ha en fin kveld!

Klem, Sølvi

13 kommentarer:

Tøvsjur sa...

Så fine ting du ønske dæi. Vatteppe fra Rice står høyt på min ønskeliste også:) Så masse fine farger, blir gald av det:)
Tusen takk for koselig kommentar inne hos mæi:)

Anonym sa...

Hei Sølvi :-) ! Takk for koselig kommentar på bloggen min! Har alltid mye på gang, synd man må på jobb for å tjene penger. Ellers kunne jeg ha sysselsatt meg med prosjekter hele dagen. Du har også mye nytt ser jeg og det er så gøy!! Jeg er helt enig med deg at å spraye blikkbokser og feste til plate er en super ide og kan sikker bli kjempefint og praktisk. Det har jeg også tenkt på og har samlet en drøss med bokser. Nå går jeg bare å drømmer om å ha tid til å kjøpe meg spraymaling. Førstemann til å lage tavle :-)). Ha en fortsatt fin uke og jeg gleder meg til helgen, ingen planer bare være hjemme...jippiii. Klem fra Anita

Tante Mimmi sa...

mmmm! det er lov å ynskje seg! Eg kjøpte slikt teppe på seinsumaren i fjor! Halv pris! Det er eit triks;)

Vibeke sa...

Så mye fint du har på bloggen din! Og de vatteppene merker jeg at jeg fikk veldig lyst på jeg også. Kjempefine :)

Og veldig hyggelig at du vil være med på min give-away :) Ha en flott dag!

Blandet loft sa...

åh ja. Rice har sååå mye fint, jeg har lyst på ALT der.

Kardemomme sa...

Hei Sølvi :))Jeg elsker virkelig alt fra Rice!
Fargene er helt uimotståelige og jeg kan ikke dy meg for å stadig kjøpe noe nytt!
Silo er superflott og har stått på min liste lenge! Som du sier er den litt dyr, men det går sikkert an å lage seg noe lignende.
Så får man en mer personlig dreis på den også.
Ha en fortsatt fin torsdag! klemmer fra Kardemomme :))

Glede sa...

Hei du! Takk for hilsen inne hos meg. Alltid artig å besøk nye blogger. Ser vi begge er opptatt av matlaging og interiør - så her kommer jeg gjerne innom igjen. Ha en fin kommende helg! Jeg gleeeder meg. :)

Andregasellen sa...

Oj oj oj, så fine ting!Vil ha, vil ha, vil ha!Teppene fra Rice er helt fantastiske!Man burde jo helst hatt dem alle sammen, sånn at de bare kunne ligge i en sånn vakker stabel! Nå blir det rent for mye for meg snart, ønskelisten min blir laaaaang og dyyyyyr.Ha en finfin kveld!Klem fra Ellen

viviann sa...

Hei:) Tusen takk for tips om hekleoppskrifter! Maa prove meg paa det ein dag.. Har eit til sporsmaal sidan du er so snild aa hjelper meg.. Naar eg legger inn bilder paa postinen min, so kommer alle bildene etter kvarandre og forst paa posten. Eg kan ikkje legge inn bilde, litt tekst, nytt bilde og meir tekst. Veit du ka eg gjer feil? Hadde sett kjempestor pris paa om du kan hjelpe.. Er ingen norsk klubb her. Har faktisk ikkje trefft paa ein einaste nordmann enda som bur her enda. Har to gode svenske venninder som bur her, so det hjelper litt paa.. Kjekt aa kunne snakke norsk iblandt;) Haaper du koser deg i finvaeret.. Kjempeine tepper.. Ein klem fra Viviann:)

till-vidas-ara sa...

Hello goa du!!! Önskar också jag haft den där hyllan - helt underbar!!!
Har lite fullt upp en tid nu så jag är inte så snabb på mailen, hihi, men jag hinner kika här emellanåt och det är ju tur!
Hoppas du får en härlig helg med mycket sol...

Morgonkramar Lycke

borghild sa...

Ja takk - til alt sammen!:)
Sukk, det er så mye man ønsker seg... Men det er kanskje greit at man ikke har alt også, for det har jo en egen sjarm å gå og ønske seg ting, det hadde jo vært kjedelig om man hadde hatt alt man ønsket seg:) og så er det en egen tilfredsstillelse å endelig kunne kjøpe noe man lenge har gått og siklet etter;)
Fortsatt god lørdag! Klem B:)

Stine Hoelgaard Johansen sa...

Hej,
en sjov leg, den der med hvis man kunne få det man ønskede sig. Jeg har lige som dig været vild efter at få den der køkken-hylde arrangement.... jeg har også liiiiige væggen hvor den kan hænge, super skønt møbel. Ellers bruger jeg tit tid på at vælge ud mellem billeder og lade som om at jeg har råd til tøjet/møblerne/m.m., sjov leg som ikke koster noget....
tak for dine kommentarer på min blog, jeg er rigtig glad for at du gad kigge ind.
Stine:)

Snedig Snelle sa...

Herlige de vatteppene! Sko gjerna hatt ett sjøl ja!Ønske deg ein fin kveld :-)

Related Posts with Thumbnails