-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!søndag 22. april 2012

Helgens lopper

For en loppehelg det har vært!! Jeg fikk med meg to av minst seks loppemarkeder her i Bergen i går, og i dag kriblet det i magen etter mer, så vi hivde oss i bilen og tok en runde til :-) Her er resultatet:


Nydelig sakselampe i teak (20 kr). Kanskje jeg trekker den om, kanskje ikke... Liker den egentlig veldig godt som den er.


En Luxo-lampe (50 kr)


Det er ett eller annet med 70-talls plastikk som tiltaler meg sånn. Andre sier 'æsj' men jeg klarer bare ikke å motstå slike ting. Jeg fant en vispebolle (10 kr), en helt ubrukt termos med to kopper og som ikke lukter (20 kr), en mel-boks (har to slike fra før) (10 kr) og en en visp med tre-håndtak (5 kr).


Et stort Bjørn Wiinblad bilde (20 kr, rett før stengetid i dag). Vintage julepynt (her var det noen knuste kuler, men den kan enkelt trees om igjen - 5 kr)


En Stavangerflint tallerken fra Geiranger. Egentlig er jeg ikke så glad i sånne souvenir-tallerkener, men denne synest jeg var fin pluss at jeg og mannen hadde en av våre første 'dates' i Geiranger, så det passer jo fint ;-)

Og to kartotekskuffer (10 kr og 30 kr) og en tre-linjal (2 kr)


En søt tallerken som kan bli fin på ett av barnerommene (20 kr) og en Figgjo-skål (40 kr) Jeg fikk jo to sånne i påsken også.


Et klaffe-bor med stålbein (50 kr). Må pusses og males. Og en jule-krybbe helt identisk med den jeg hadde som liten, på nattbordet mitt i julen.


Retro-eggeglass i ulike farger (20 kr) og en Playmobil politistasjon med figurer og inventar (75 kr).

I tillegg fikk jeg også med meg et søtt putetrekk (5 kr), en skinnjakke (30 kr), en ullgenser (20 kr), en campingstol (10 kr), et hoppetau (2 kr), en leirgryte (25 kr), en jerngryte-wok (30 kr) og en messinglampett til foreldrene mine (50 kr).

Mumsi skrev for en stund siden et innlegg om loppefunn og hvorvidt det er viktig/interessant å nevne pris. De fleste svarte vel at det er artig å vite hva det kostet og at det kan være til inspirasjon. Jeg må si at prisene denne helgen var svært 'hyggelige' og jeg følte at det var et ordentlig loppemarked. Da følte jeg også at det var helt greit å spandere litt penger på godiser i kafeen etterpå/underveis, som vafler, kaker, sukkerspinn osv.

Hvordan gikk det med dere, da? Ble det noen kupp på loppis i helgen? Gler meg til å høre/se hva dere har har funnet.

Fortsatt god søndagskveld. Klem fra meg :-)

20 kommentarer:

Frk.Eplegrøt sa...

wow det B.Wiinblad bildet var du jammen mer en heldig med!!!

Gunn-Hege sa...

Fiiiiine lopper og jeg er misunnelig på hver minste ting!!!!!!! Heldig du er som bor der det er mye loppis aktivitet. Her er det 3-4 i løpet av hele året, men det er en liten bruktbutikk som jeg besøker flittig da :0)

Beppe sa...

Hærlige skatter du har funnet :) Har samme sakselampen, og blogget den på fredagen! Ta gjerne en titt, om du ønsker inspirasjon!
Beppe

ReVinyl sa...

20 kroner for sakselampa må jeg si var et kupp! Jeg var på utkikk etter det sist helg og nå. Fant ingenting. Hentet min datter hos søstra mi idag og nevnte sakselamper. Hun fortalte at hun hadde et par etter besteforeldrene våre. Kunne ikke henge de opp for samboern hennes synes de var så stygge. Jeg fikk de av henne. Hurra!! Gleder meg til å ha de over senga eller soffan i det nye huset.

Vi sveipa innom to loppiser i dag. Veldig kort. Sigurd var med og vi så bare etter BMX sykkel til han og sakselampe til meg, så fort gjort. Fant ingenting...

Ellers så var det mange fine kupp her hos deg Sølvi!

Fin uke te dæ! :)
Siw

Lene sa...

Mange fine lopper! Vil på loppemarked jeg og! Tror jeg må flytte til en større by. Er så få loppemarkeder her. Men er et stort loppemarked om noen helger på Lillehammer da ihvertfall. Mager trøst :)

Fragmenter sa...

Fy søren, så mye fint!! Særlig bildet og de eggeglassene:)
En snartur på et låvesalg i dag resulterte i en kjkkenvekt g et lite trekantet teakbord. Godt fornøyd:)
Nydelige lamper, forresten. Håper du hiver deg med på utfordringen min;)
Klem

Louise sa...

Så fine funn!
Helt enig i at 70-talls plast er tiltalende. De eggeglassene var kule.
Også likte jeg godt det klaffebordet, tøffe bein på det.

Vi, eller rettere sagt samboeren, kjøpte også Playmobil på loppis i helgen. 70- og 80-talls romskip og borg, komplett og i original eske.

Ha en god ukestart:-)

Mie fra Mies Mirakler sa...

Det er så gøy å se andres funn! Masse fint du har funnet i helgen, vi har det jo helt luksus med loppiser her i Bergen for tiden, massevis både forrige helg og denne. Jeg som ikke har bil rekker ikke over så mange men fikk vært på ett i går og ett i dag :) *♥*

Randi sa...

Så mange fine lopper!! Jeg er også glad i plastikk, og har de samme eggeglassene!! Neste helg blir det heldigvis loppemarked på meg og, også skal jeg til Lillehammer når det blir der, og treffe Lene :) Håper dere får en fin mandag, og ny uke! Klem, R.

Kaspara sa...

Heisan Sølvi
Wow, så mye fint du har funnet på helgens loppis!!! Du er jo en virkelig loppe-propell!
Jeg likte aller best: luxolampen, bordet, kartotekskuffene (superfine)og julepynten.
Sakselampe i teak vokste jeg opp med i barndomshjemmet, så de gir gode minner.
Glad ny uke til deg!
Klem fra kaspara

Heidi sa...

Well done! Sånne arkivkasser i tre har jeg to av, og leiter etter flere, de er så fine. Og jammen har jeg ikke to slike sakselamper også :) Og jakter på en slik Luxolampe... bittelitt missunnelig her jeg sitter, visst ;)

Lidyll sa...

Hei pådeg*smile*
Oi,skal si det er litt av et loppekupp du har gjordt her!

...digger lampene,de kunne flyttet rett inn ho meg...*hihi* Og de to kartotekskuffene...så kule!

...da vet jeg hva jeg skal holde øynene åpne etter når jeg begynner tråle loppemarkeder snaaart ja...*hihi*

Ønsker deg en flott ny uke!
Klemmer

Gunnhild sa...

oj oj, så heldig! her var det mange skatter ja!
jeg blir helt syyyyk av apstinenser av å lese om alle loppemarkedene rundt om, her er det ingen!! ;)

jeg synes det er kjekt å lese om prisen på ting man har funnet, bruker stort sett å gjøre det selv og.

Mette sa...

Det var loppiser i fleng i Oslo i helgen, men jeg rakk ingen. Far vente til det kommer noen her borte... :-)

till-vidas-ara sa...

men ååååh vilka fina fynd!!! en Winbladsbild för 20 kr!!!! helt galet fint och gammeldags julepynt det köper jag alltid! nu blev jag verkligen sugen på en loppisrunda igen !!!
önskar dig en underbar dag..

kramar Lycke

Anonym sa...

Masse flott. Har faktisk det fatet med guten og jenta, har hatt det sidan eg var lita. Var faktisk på loppemarked sjølv i helga, på Åheim. Eg fann ikkje noko, men er no spennande å sjå.
Anita P:)

God som Grønn sa...

Skal si det var en bra fangst ja! Jeg hadde glemt de skaselampene der, kom på nå at jeg har vokst opp med en sånn...digger de eggeglassene, jeg har dem selv, men tror faktisk de er enda eldre enn 70-tallet (muligens helt tilbake til 50-tallet). Kule er de i alle fall. Jeg er som deg og klarer aldri å gå forbi 70-tallsplast, særlig ikke eggeglass - med det resultat at jeg kunne servert påskefrokost til 30-40 stykker på en gang...

Utrolig kule arkivskuffer og, nå ble jeg faktisk litt inspirert til å fortsette å jakte tross en litt skuffende start : )

En støvel og en sko sa...

Hei Anita!
Så kjekt å 'høre' fra deg :-)
Hadde vært artig å vært på loppemarked på Åheim, husker jeg var en gang på gamleskolen, men det var mest klær. Kjøpte en gul genser i velour. Vakker ;-)
Klem :-)

Inger Johanne sa...

Å - så mykje fint du har funne! Må sei eg har det akkurat på same måten med 70-talsplast... Nostalgia delux:-) Så gøy det blir med tavledør og tavle! Kjekt å krysse av fleire ting på lista òg!!

Klem

Kristine - Et Nytt Kapittel sa...

For noen fine lopper! Morsomt å se alle de fine tingene du fikk tak i! Sakselampen var jo spesielt fin, men kartotekskuffene skulle jeg også gjerne hatt.

Har laget et innlegg jeg og om mine loppisfunn, kom gjerne innom og se ;)

Hilsen Kristine

Related Posts with Thumbnails