-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!mandag 16. april 2012

Pute-utfordring og gjenoppdaget helgesnacksJeg blir med på utfordringen på Fabelaktig-bloggen i dag, og viser min favorittpute. For en som syr, hekler og strikker puter er det kanskje rart å velge en butikk-pute. Men denne puten fikk jeg av størstejenta mi til bursdagen min, som hadde husket at jeg likte den så godt da vi var innom Kremmerhuset ifm julegavehandel. Den tar seg fint ut i kjøkkensofaen!I helgen lagde vi Eggy Bread, som vi brukte å lage mye da vi bodde i England men som vi har glemt helt av de siste årene. Enkel snack-mat av egg og hvitt brød. Godt med både søtt og salt 'pålegg'.


Og, i skrivende stund er noen av de nydelige furutrærne våre i ferd med å bli kuttet ned. De har vokst seg høye og tar bort sollys fra naboens terasse. Det er mulig at vi må ta bort noen bjørketrær også. Jeg elsker trærne våre, og det er med tungt hjerte jeg ser på hva som skjer, men samtidig har jeg full forståelse for naboens ønsker om bedre solforhold. Og et godt naboforhold er minst like viktig, ikke sant? Jeg blir nok vant til den nye 'looken' etterhvert ;-)

Ha en fin dag! Klem fra meg :-)

11 kommentarer:

Helene og Henriette sa...

Nydelig pute! Slike eggeskiver må eg prøve ut ein dag :)

Håper ikkje tomrommet etter trærna blir for stort!

Håper du har ein fin start på veka, klem Helene

Hennes sa...

Hei.
Armeriddere er vel noe i samme gaten, og er mye brukt av ungene her i heimen.

Jeg skjønner godt hvordan du har det med trærene.
De siste ukene har vi kuttet ned over 10 stooore trær og vi har mange flere som må felles.
Jeg elsker trærene våre og kunne ønske de ikke måtte fjernes, men her snakker vi om virkelig skog og snart forsvinner vi helt inn i trærene vist vi ikke gjør noe.
Er ikke en god følelse og se det falle, men å se solen skinne inn på plenen som egentlig er mose, selvfølgelig pga at den ikke får sol, er godt.

Fin pute :O)

Klem Linda.

Skjerstad sa...

Det var ei knalltøff pute !
Og ekstra stas at det var en gave fra din datter :)
Eggy Bread minner med om Arme Riddere, ser veldig godt ut !
Ja man må jenke seg litt på trær og solforhold, for å ha et godt naboskap ;) I fjor hugde vi ned er kirsebærtre og naboen ei bjørk, nå er alle happy ;)

Klem fra Janne

Mette sa...

Flott pute!

Eggy bread er tradisjon for mange her borte, ja. Har ikke laget det sa mange ganger selv, men det er en god paminnnelse!

Enig i at et godt naboforhold er utrolig viktig. Kanskje du kan plante nye traer et sted pa tomten hvor de ikke sjenerer noen...?

Gunnhild sa...

mm m, arme riddere!! ;) det er bra godt ja, takk for at du minnet meg på det!

vi måtte ofre tuntreet vår i fjor, for det kom for nærme nyhuset, det var fryktelig trist! men..det må vel bare ofres noe av og til, som du sier!

gult hus i svingen sa...

Nydelig pute fra jenta di:) Skjønner godt du vil delta med den:) Klart det er trist å ta bort flotte trær, men et godt naboskap er jo alfa og omega:) Deilig å få sol på terrassen:) Og dere venner dere til det, skal du se, blir vel lysere inne ho dere også...kanskje:)
ARme riddere lager mannen i huset, det er deilig, men vi bruker ikke pålegg på:) Kanskje litt annerledes enn dine Eggy bread:)

Ha fin uke:)

klem fra Trine:)

PillePalle.... sa...

Eggy bread, det kjente jeg da jeg var barn. Vi kallte det oste-Schnitzel, da det ble laget med en skive ost og litt marmelade på...Høres morsomt ut, men smakte deilig, som jeg husker. Klemmer fra PiPa

Fragmenter sa...

Skikkelig tøff pute! Og ja, et godt naboforhold er viktig. Så får vi håpe savnet etter trærne ikke blir for stort:)
God kveld!
Klem

MøbelPøbel sa...

Tusen takk for tips!!
Skal absolutt letes etter:)

Mmmm..vi hadde arme riddere i går:) Ungene elsker det med sukker og kanel:))

Kaspara sa...

Kjære Sølvi
Jeg synes puta du viser er superfin! Liker så godt mange av Kremmerhusets puter og har flere av dem selv.
Også den staselige sofaen da!!! Likte den veldig, veldig godt.
Takk for hilsen om nettet du vant forresten.
Å nedskjæring av trær, kjenner igjen følelsen og dilemmaet. Vi har store gamle eiketrær i hagen og jeg er livredd naboer skal ønske dem ned.
Glade aprildager til deg, Sølvi!
Klem fra Kaspara

Fabelaktig sa...

Hei søte deg!
Så utrolig kjekt at du deltar inne på min utfordring:)
Puta du viser er bare lekker!
Fin helg!
Fabelaktig

Related Posts with Thumbnails