-en blogg om interiør, hobbyprosjekter og litt annet. Velkommen inn!tirsdag 13. mars 2012

Kaffe, og nye strikkeplaggVi har ikke vært de helt store kaffedrikkerne, men etter at mannen fikk noen poser herlig kaffe av en kunde til jul, og mye kaffedrikking under strømkuttet i romjulen, tenkte vi at det var på tide å skaffe oss kaffetrakter. Det er jo veldig greit å ha når man har gjester også, og da slipper vi å fylle på presskannen hele tiden.

Nå hadde det jo vært fint med en designer-kaffetrakter, eller en Moccamaster, men når man finner en helt vanlig kaffetrakter til 149,- på Coop, ja da er det ikke noe å stusse på. Vi er kjempefornøyd med denne trakteren fra Braun.

Til bursdagen min (på Kvinnedagen - og jammen har ikke Revinyl-Siw bursdag samme dag!) fikk jeg i tillegg det artige skiltet fra Kremmerhuset :-)


Det ble flere kaffe-relaterte gaver på meg, da Storesøs husket på at jeg ønsket meg denne kaffesekk-puten (også fra Kremmerhuset) til jul. Nå fikk jeg den til bursdagen, heldige meg :-)


Ellers har jeg fått strikket litt i det siste. Genseren til venstre er ikke strikket av meg - fant den på Fretex for noen uker siden. De har så mange fine hjemmestrikkede ullgensere på Fretex. Nå skal jeg se etter en fin jakke også.

Boleroen til venstre er det Lillesøs som har fått. Den har jeg strikket etter en oppskrift fra Pickles, med et ullgarn som heter Extra Fine Merino. Mønsteret heter Noras bolero og finnes i mange størrelser. Synest boleroer er så praktiske nå når vi går mot vår og forhåpentligvis mildere dager. Den varmer rundt skuldre og rygg, uten at man blir for varm på en måte.

Da må dere ha en riktig fin dag videre :-)

8 kommentarer:

ReVinyl sa...

Digger den lille lampen på kjøkkenet altså! Kjempefin pute du har fått. Jeg kjøpte meg en røff pute på Epla av gammel postsekk. Så sjarmerende med kaffepute å! Her har vi fremdeles presskanne ;) Hehe...

Fretex er gull, men det er jammen meg du også! Nydelig bolero du har laget til jenta di!

Synes det er så utrolig smart med fliser på kjøkkenbenken på bildet som du viser under her. Og så er det jo bare helt fantastisk med den murveggen da (jeg suger til meg ideer, for vi har noe nytt på gang)

Fin dag te dæ! :)
Siw

Glede sa...

Hei du! Uansett hva man bruker for å lage kaffe - kaffe er i alle fall godt! Gleder meg til kaffekoppen om morgenen. Jeg drikker ikke store mengder jeg heller, men nyter et par kopper om dagen. Grattis med vel overstått, forresten. Flott bolero du har strikket. Jeg brukte ofte bolero før.. Likte den lille "puffen" på ermene. Glad tirsdag.

Mette sa...

Gar lite i kaffe her, men oppdaget at vannkjelen var ikke ville virke. Ma bli ny vannkoker pa oss, da ;-)

Ha en fin fin dag og gratulerer pa etterskudd!

Gunnhild sa...

strikk er flott, enten det er hjemmelaget av en selv, eller funnet på fretex! ull er gull ;)

grattis med vel overstått, kjekt når man får ting man har ønsket seg, alltid stas!

Bente sa...

Hei - kaffe må til, vet du - og så morsomt skilt:)

Liker så godt strikkede plagg, men min strikketålmodighet er ikke hva den en gang var - godt vi har en mormor som kan strikke litt for oss:)

Fin kveld og klem til deg!

Anne sa...

Blir så glad når jeg oppdager nye blogger som er sååååå fine!!! Gleder meg til å følge deg videre :-)

Fragmenter sa...

Kaffe er et must, her går det i presskanne. Har litt angst for alt som stjeler benkeplass:)
Utrolig tøff kaffepute, og den boleroen så nydelig og god ut!
Klem, Elin

Signe sa...

For et koselig kjøkkenhjørne :)
Jeg må innrømme at jeg er en smule misunnelig på den lampa.

Og grattis med overstått!
Signe

Related Posts with Thumbnails